Even if you were a million miles away I could still feel you in my bed - near me, touch me, feel me...
Некој има роденден за 2 дена ..Хммм и јас треба да ти честитам и да се смешкам, а на мојот роденден немаше некој да не ми честита , сите освен ти Незнам што глумеше но ме повреди и тоа многу, а толку многу ми значеше .Ти си толку себичен И да знаеш , не верувам повеќе во ниту еден твој збор..И во животот наидов на една прекрасна личност , која заслужува внимание .Се надевам ќе прерасне во нешто повеќе ова и ќе те заборавам еднаш засекогаш.Не е тоа што беше , уништи се со твојот егоизам.Видов дека постојат личности кои вредат за разлика од тебе .И сеуште се двоумам дали да ги кажам оние два збора среќен роденден , но ладно онака без емоции како да не се познаваме.Впрочем и ти цело време глумиш таков филм .. I deserve better. bye.
Колку го сакам и се надевам ќе ги правиме бебињата за скоро како што вети Одбројувањето може да започне
Мешај таму тоа ајварот, па утре со топло лепче и сиренце ќе ме гледаш како ручкам. Услуга ти правам, поискрен дегустатор од мене, нема!
ми влезе пак под кожа .... те сакам будалаааааа ... те замолувам да не бидеш толку прост и да не изиграваш идиот со сила и ајде нека помине се .... НЕ МОЖАМ БЕЗ ТЕБЕ РАЗБИРАШ ЛИ ???
Се грижиш за мене, искрен си, секогаш со убаво однесување, прав џентлмен. И покрај сево ова не можам да те гледам со други очи, освен оние пријателските. What's wrong with me?!!!
Сакам да те видам..Ама не ти го кажувам тоа бидејќи може да се вообразиш.. Не знам како да се однесувам сега со тебе..Да се правам дека се е во ред меѓу нас,не можам бидејќи не е. Да зборувам цело време за проблемите што ги имаме и тоа не можам,веќе ми здосади,2 дена само за тоа зборуваме.. Најверојатно ќе оставам на времето да покаже...
Пред малце ја отворив темата Бакнеж во чело и се потсетувам на сите оние такви бакнежи кои ги добив од тебе. Не пропушти ниту еден единствен пат да ме наградиш со таков. Но зошто те има како дожд во Атакама?
Ете пак мислам на тебе. Пак сум сама и ми требит поддршка. Во овие мои тешки моменти ти само правиш да ми биде уште потешко иако за тоа не си свесен. Ќе речам те сакам, затоа што си различен од сите други, затоа што секогаш правиш нешта кои другите не можат ни да ги помислат, затоа што ме измачуваш и ме тераш да мислам. За само 2 секунди урна се што имав замислено, се што бев спремна да бранам и да чувам со мојот разум и срце. Зошто љубовта е толку сложена?! Тешко ми е без тебе. Посакував да беше некаде поблиску до мене, ќе ти кажев се што ми се случи летово. Знам и за тебе не беше совршено, иако јас знам што ти се случи тебе, но ти не знаеш за мене. Ах да можам да те прегрнам како таа ноќ. Само да те прегрнам и да заплачам. Тогаш сите овие зборови ќе се без никакво значење.