Само што си помислив дека те извадив од мисли, ти пак најде начин за на крај да ми го расипеш дочекот, дури и да не си присутен. Те мразам.
Претерано ми фалеше вчера да бидеш до мене и со тебе прва да си честитам.Од ден на ден се повеќе се навикнувам на твоето отсуство,но на моменти проклето многу ми фалиш.Излези веќе од моиве мисли како што јас најверојатно сум веќе излезена од твоите.Како и да е ,ти посакувам се најдобро во оваа година
Извини што мораш да ми го слушаш граќањето на песниве. Али мислам дека убаво пеам, бар малце. Се надевам ќе тепаш на Дота!
Катарза! Многу сум среќна што со се` живо разјаснето и расчистено ,,влегов" во Новата. Многу! Не дека порано не знаев, туку ДРУГО е кога ќе ти кажат без и да прашаш и кога наместо од сам себе ќе слушнеш директно од изворот. Јас тебе ти посакувам само трпение. Се` друго имаш. Се` што вчера ми кажа знаев. Доколку имаше нешто неразјаснето помеѓу нас или пак непознато за тебе се надевам дека сега и ти знаеш. Има една состојба која се нарекува Spoiler преебаност Е токму така се чувствувам во моментов. Претаквано, преискрено, преморено, преразјаснето ама и ПРЕСРЕЌНО! Те сакам најмногу на светот. Верувам дека и ти веруваш во истото. Сонце мое си ти. Сонце! Spoiler
Сношти си поминавме прекрасно. Сакам да ти кажам дека се чуствувам заштитена покрај тебе. И да...Не е важно каде бевме,важно заедно бевме.
ОДЛИЧЕН,ОДЛИЧЕН со овој збор би те опишала како ти тоа мене само ми ги направи празнициве убави ... А за минатата ноќ не ни праиме муабет - нема збор со кој можам да те опишам - те сакам
Well fuck you, fuck you very very muuch..... Многу нежен бе ти тиибам. Седи дома и не мрдај, никакоо. Јас во меѓувреме.... . Ти шо сакаш прај.
незнаев дека си толку сентиментален исто ко јас З само што јас многу ретко го покажувам тоа дали Рак дали Јарец не е исто ама слично е дури сега свакам
Сега знам дека сакам засекогаш да останам покрај тебе. Денес се разбудив покрај тебе, убав почеток на една нова година. И вчера си поминавме убаво
Ти благодарам. Што не ти е потребно никакво објаснување за 11-дневната разделеност, што му вртиш грб на она што поминало и не се окупираш со тоа што треба да дојде. Благодарам што уживаш во секој миг со мене, неоптоварен со никакви очекувања, ниту пак сопствени претпоставки. Голем човек си. А плус секојдневно растеш во моите очи.
Имав се а барав уште од тебе Не те разбирав тебе... и се повредив себе Незнам колку сега далеку ти си ми што да речам освен прости ми извини
Ах леле, колку само ти ја посветував! http://www.youtube.com/watch?v=Tpdd_yhCNS8 Глупава, глупава, глупава јас! Дали крајот вака мириса? Не, не мириса вака, туку смрди. Изгоре, се стори пепел. Ashes to ashes, dust to dust. Ај чао сега.
Ај више престани да излегуваш сам, не си интерсен. Или ако имаш толку „муда„ не ми вели мене кога ме носиш дома - Срце дома ќе си одам, ме се спие И после 5 минути како по*ран се лижеш, - Се најдов со екипата, ќе поседам ваму малце Ма, немој да ме ј*беш бе... Што би рекол Кили Поп Христов
2 јануари денес. Се сеќаваш колку долго го планиравме овај ден? Ми рече дека само шо ќе стигниш, првата дестинација ќе ти биди да ме видиш мене, еве и 2 дојде, но нашите планови не се остварија. Така требало да биди, сите имат проблеми. Јас секоја вечер се молам за тебе, со надеж дека за брзо ќе си дојдиш, со надеж дека ќе те гушнам најсилно и нема да те пуштам нигде да одиш пак. Проклето многу боли ова далечината, проклето Во новата година ќе ти посакам првен здравје, после многу среќа и љубов и само среќни моменти годинава, доста беше од се досега стварно.
Чудно е каков мир преовладува во мене откако сме заедно. Вчера се јадосував, исплакав, но штом бев во твоја прегратка, исчезна тежината. Ми даваш спокојство. Покрај здравјето, оваа година би си го посакала само мирот, а ако е невозможен без тебе, тогаш јасно ти е дека нема бегање. Синоќа, кога ги видов двајцата најзначајни мажи во мојот живот како си помагаат, ми се насмеа душата. Сакам секојдневно да ја гледаш таа грижа на татко ми и добрина која се крие зад тоа лице со строги црти. Среќна сум, пресреќна!