1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.797
    Допаѓања:
    2.563
    Овие два дена од новава година повеќе време поминував со тебе, отколку што бев сама. Дури сега се разделивме.
    Убаво ми беше додека спиевме заедно еден до друг под јорганчето твое, гушнати и си делевме по неколку бакнежи. Сакам убаво да ни е сега и засекогаш...

На Divinebutterfly, Miss.Ricci и Libera им се допаѓа ова.
  2. Ilusionist

Ilusionist Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    1.912
    Абе незнам што да кажам...
    Некогаш знаеш толку да ме фасцинираш. Да ме направиш повторно да се заљубам во тие зелени очи.

Ах, човек...какво влијание имаш ти врз мене!
    Но, твојот поглед е виновен. :$

3. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    цела медитација поминав мислејки на тебе З
    незнам што да правам, незнам што да чинам
    а ништо не правам од страв да не кикснам нешто, да не се избрукам
    па затоа си молчам ама само на Дијазепами да не завршам :worried: :x

4. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    Ги обожавам ноќите со тебе, ти ме гушкаш толку посебно, толку убаво!!
    И начинот на кој ме држиш за рака, како никој друг, и чуството кога ми ја држиш раката, неопишливо..
    Да знам дека од се ке се откажам за тебе, ке го направам, да знаеш..
    заради тоа што од почеток ти кажав дека ти човек ке ме смениш, ама нема да ме смениш за нас, туку за мене. Ке ме направиш подобра личност..
    И те сакам, и веќе ми недостигаш и едвај чекам да дојде денот кога нема потреба да се будам сама, туку ке бидеш тука до мене, како и последниве дена, и ке се гушкаме, и ке ти го допирам телото, и ке те мирисам и пак нема да ми биде доволно..

Малце забегав :$

Те сакам бе будало една, идиот најголем.. Те сакам :)

На francais, Ingvild, Miss.Ricci и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. Ingvild

Ingvild Популарен член

Се зачлени на:
    4 септември 2012
    Пораки:
    605
    Допаѓања:
    3.770
    Летааааш со паметооот бе миличооок, летааааааш !
    А се што лета не се јаде !!! ;)

И не сфаќам што ти е проблемот сеа ?! :^)
    Некогаш се однесуваш како возрасен маж, а некогаш како невидено детиште ( ко сеа ) !
    Дај ај уозбили се и нормализирај се веќе, не те можаааам ваков !!! ПА АМАН !!!!!!!!!!!!!!

Чукни се малку и размисли што правиш додека не е касно :fubar:

6. dimdim

dimdim Истакнат член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    112
    Допаѓања:
    123
    ТЕ САКАМ МНОГУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ :inlove: В :inlove:

7. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.404
    Допаѓања:
    82.106

На Anna-Banana, MandyLane, Libera и 2 други им се допаѓа ова.
  8. homealone

homealone Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    1.286
    Допаѓања:
    361
    Срце мое доста ти беше алкохол овие три дена од утре на рехабилитација кај мене и да ти кажам те сакам нјавеќе

9. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Малиииииииииииииииииииии....
    It's real late
    'Bout a quarter to 1
    I'm thinking about everything we've become
    And I hate it
    I thought we could make it
    But I'm ready to dead this
    Just wanna forget about it
    I saw her pictures
    And the letters she sent
    You had me thinking
    You were out we your friends
    I'm so foolish
    Play me like I'm stupid

Boy you forgot about the promises
    You made me...
    абе мало гомно ти заборави,јас не,ти ќе се нервираш,јас не....видечеш ти,гомно мало....и се надевам дека ЌЕ СЕ ЗДЕБЕЛИИИШ БЕТЕР ОД ТОА ШО БЕШЕ ПРЕД ТОААА,И ТОГАШ ЌЕ БИДЕШ ГОМНО ДЕБЕЛО !!!!! ]:)

10. donna.17

donna.17 Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    1.718
    Допаѓања:
    5.011
    Биди секој ден ваков како што беше денес :D :*

11. Ph0enix

Ph0enix Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    192
    Допаѓања:
    325
    Тууу, 4 и пол години поминале девојко, еј, кој би рекол!?
    И еве, вечерва, на сосема случаен начин, „активирав“ мини-спомен кој набрзина ме наврати во двете години љубов, страсти, жар, копнежи и фантазии со тебе... Сме имале преубава врска, тоа морам да ти признаам... Всушност, тогаш сме биле можеби и позрели од денес... Инаку како би го објаснила фактот што кога се разминуваме, двата се зазјапуваме во мобилните или земјата, и немо се разминуваме, без ниедно здраво, иако чувствата се сосема избледени... М? :)

На CIA и francais им се допаѓа ова.
  12. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.983
    Добро,убаво што се јави. Реков да не се јавеше поинаку ќе мислев. Е сега,пази што ќе ти е нареден чекор. Хххх сме почнале шах да играме :D Јас на едниот крај,ти на другиот.

На Miss.Ricci му/ѝ се допаѓа ова.
  13. CharmedGirl

CharmedGirl Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2011
    Пораки:
    1.420
    Допаѓања:
    1.662
    Долго време се мислам што би ти кажала.А уствари, не сакам да ти кажам ништо, исто како и ти мене.Само стој подалеку кога ќе се видиме, јас ќе се соочам со сите прашалници во очите на другите, па и со вистинските прашања-што се случува.Мислев дека си различен од другите, а не си.Или едноставно јас не сум за љубов, го знаев тоа уште од почетокот. :?:
    It`s time for me to be single again... 8)

14. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    не ми се привлечни ни твоите пари-кои тешко ги заработуваш на улица стоејки цела смена
    ниту твојот фин автомобил-денес ги имаш утре можеби и не-дај боже да не е така
    има нешто во тоа твое :l: што ме тера да мислам почесто на тебе и колку и да се обидувам да не мислам не ми успева :worried:
    и незнам каква би била твојата реакција ако на ф.б. напишам во врска-што има реално шанси да биде затоа што треба да се запознаам со 2 ца кандидати кога ке се чуствувам спремна на тој чекор...

15. Ligavka

Ligavka Истакнат член

Се зачлени на:
    28 септември 2011
    Пораки:
    225
    Допаѓања:
    88
    мммммм :mm: :evil: 4 годинии заедно абе паметот го губам по тебеее, те сакам многу злато мое :* :hug: :l: најубав помин си имавме на нова година :* те лофкааааам :l:

16. Idonea

Idonea Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2012
    Пораки:
    322
    Допаѓања:
    642
    Денес ти пишувам ТЕБЕ ...тебе за кој толку многу имам напишано, а ни еднаш не ти го споменав името....

Ти си единствената личност која навистина ја повредив. Од друга страна,ти си и единствената личност која никогаш не ме повредила мене. Ангел. Олицетворение на целата добрина, на сето она што го посакував од мојот принц на бел коњ, на она што го сака секоја жена.
    Те гледам среќен, конечно. Ти ја познавам насмевката, вака се смееш кога си задоволен. Се исполнила мојата желба-ти да бидеш добро.
    Останувам јас, уште трае мојата борба. Не сум како тебе,не сум ангел за да очекувам совршена среќа. Ти ја заслужи. Јас не, затоа што тогаш повредив ангел.
    Ти ми прости и се исцели... јас ни едното ни другото.
    Каде и да одиш,што и да правиш, со кого и да сме, ти секогаш ќе останеш во мене како потсетување дека и мене еднаш Бог ме благословил.
    Те сакам... тебе засекогаш, тебе вистински.
    Ама тоа никогаш нема да го дознаеш...

На Libera му/ѝ се допаѓа ова.
  17. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    Сеуште незнам дали беше случајност или судбина...

И така јас насмеана,весела,олабавена од грижи и проблеми барем на една вечер отидов да славам нова година.Влегов..и што се случи?Само што ја свртев главата те видов и тебе таму..
    Толку да планиравме,толку да посакував немаше да се случи ова.
    А ти,дотеран,убав,поубав од било кога.Триста филмови ми поминаа низ глава и само си велев,добро е издржи,ништо не се случило.
    Пеев,и пиев,и се смеев и играв,уживав.Точно на полноќ кога сказалките се љубеа,се случи најубавиот поглед и тоа заеднички.И тргнавме еден кон друг,и се гушнвме и си честитавме.А јас треперев..
    Со она твое шепотење на уво,поубава си од кога било и сто пати да ти кажам дека сум идиот нема да вреди,ти од мене доби неможам повеќе верувај.Ме боли секој твој збор,ме боли секој спомен што не бледее..
    Од тебе добив,можеш ти до крајот на светот за мене како што и јас за тебе и тоа нема да се смени,никогаш..
    Славевме заедно и не сакав да помислам што ќе ме очекува следното утро,многу пати залудно размислував и веќе го знаев одговорот,но овој пат живеев само за тој момент,за сите чаши кои ги кренавме во наше име.
    Оној момент кога песната ти го откорна срцето и кога плачеше во мојата прегратка,си помислив,ах господе зошто сме толку големи идиоти и двајцата,зошто се измачуваме,зошто не заврши ова.Залудно побрарав одговор кога веќе го знаев,нашето нема да заврши.
    И кога на крајот во раните утрински часови се испијанивме и двајцата и кога неможев да издржам те гушнав толку силно,за сите оние денови што не ги поминавме заедно.И кога ти кажав јас никогаш не престанав да те сакам,и кога и ти само ми го потврди тоа,требаше да бидам глупа а да не се обидам уште еднаш.
    Не сакам да знам како ќе биде,се нвикнав на болка,можеби само овој пат ќе биде многу поубаво,а сега за сега така и се одвива.
    Ах боже,реалност ли е..
    Многу те сакам,многу.Претходно,сега и засекогаш.

На L-enna, WomanInRed, Libera и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. Christina.A

Christina.A Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    552
    Допаѓања:
    354
    Колку убаво ми започнува секој ден со насмевка на лицето за која ти си виновен. Се будам,како и обично се фаќам за мобилниот да видам колку е часот,но прво нешто што гледам е порака од тебе. :$ И тогаш се топам дури и солзи ми идат,а насмевката ми е толку широка што да немав уши околу глава ќе се насмеам. :lol: Се си ми ти еј,се !! Животот мој си ти,незнам што би правела без тебе. ТЕ САКАААААМ и ЗАСЕКОГАШ ЌЕ ТЕ САКАААААААААААААААААААААААААААААААААМ !!! :hug: :hug: :hug: :l:

На glosipgirl му/ѝ се допаѓа ова.
  19. MalataNena

MalataNena Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2011
    Пораки:
    219
    Допаѓања:
    182
    Не си свесен колку те мразам,ама ни колку те сакам :devil:

20. Ilusionist

Ilusionist Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    1.912
    Не е потребна нервоза за нешто да се реши.
    Не те сакам кога си нервозен. :!: