Теле, кажи тетка Анета вечерва,а? Ама нозете со моиве,а? Ама грда тровка беше, а? Ама кажи оти не заслужуваш напати да те сакам олку, а? А? А?
Не престанувам да мислам на тебе, пак ќе ми влезеш под кожа. Едвај чекам да дојдеш и да ме бакнеш во чело, да зборуваш за се. А да, сакам повторно и повторно да кажуваш што сакаш, а што не кај мене, сакам кога ми зборуваш за моите колкови , за дланките, за мојата коса собрана високо. Те чекам утре со бурек, ти ветив, ах ќе се смејам на твоето слатко јадење и на трошките застанати на твоите мустаќи. Ајде дојди
If I had just one more day I would tell you how much that I've missed you Since you've been away... ... незнам ни јас колку солзи пролеав вечерва.....дали некогаш ке дојдеш пак...? но знам. сеа имаш жена. . но се прашувам. ... се би дала за момент да те видам само,....макар и ти да ме видиш... и да ме избегнеш....јас ке бидам задоволна ако те видам и пак да ти го слушнам гласот.... но знам дека не е можно. Ти веке не живееш тука. Не ми се верува дека ова е крај....ме боли душата.... памтиш ли кога дури бев во болница ради тебе?...колку те сакав....зар забораи....кога не се видовме 3 месеци.... дехидрирав од депресија...но јас и ти пак издржавме....на сите им кажа дека со ниедна не ти било како со мене....ја знам дека ме сакаше ти.... но околностите и лугето ни беа пречка.... проживеавме многу работи...добри и лоши.... исто како вчера да беше...ме имаше повредувано да ! но јас сепак продолжив да те сакам...и никогаш не престана да ми значиш. сеа.... секое кјоше од тоа место....ме потсека на тебе.... воздухот...песните од тоше,кога ми ја пееше тајно моја.... памтиш ли? ПАМТИШ ЛИ НЕШТО?!....нема нок да не плачам за тебе...скоро на сите им реков дека не те сакам веке.... но тоа е зошто неам сила да те спомнат.... знам дека солзи одма ке ми потечат...нема да издржам...зошто они се срекни што ова се дешава...они никогаш не те сакаа за мој дечко.... и сеа пукаат од срека ...додека јас морам да глумам дека не ми е гајле....нема никој кој ке ми помогне....да ме разбере...да ме утеши....да ми каже...в ред е.... он ке дојде....ке дојде и ке те гушне како некогаш..... ке дојдеш ли?... кога ми кажа братучетка ти ....здрвена на компјутерот го гледав прозорчето на мсн.....незнаев што попрво да правам...да пишам кога со кој како каде...или едноставно да плачам....од тој ден.... ништо не ми оди како што треба. Морам да се смеам со сила,немам желба за никој и ништо....но тоа е . Се надевам еден ден повторно ке те видам....сепак...со срека...јас ке се молам за тебе...секогаш да бидеш во добри раце...и никогаш да не бидеш повреден...место ти ...ке плачам јас...барем некој од нас да е срекен....збогум...
Е бре мајмуне , зш не сфанеш дека само тебе те сакам , само во тебе гледам се ! Ц ццц дај разбери веќе дека не се сите исти и почни повеќе да ме ценеш и не ме критикувај само туку дај разбери ме.
Кога не би бил толку горд многу работи би се смениле,а па за твојата пуста љубомора аууу ме убива ...Ти си кретен знаеш што е кретен...Кажувај почесто дека ме сакаш знам дека ме сакаш,ако не ме сакаш нема да бидеш болно љубоморен и да правиш работи кои ги прават само заљубените...
Извини за минатото ,криво ми е за иднината што не ја сакаш со мене....со право дааа со право ама не си тој што се претставуваше не си воопшто таков чуда се кријат кај тебе а јас па како ли те издеализирав...бујна фантазија имам ,бујна.....
O П Р А Ј С Е !!!! Иначе не ти мислам арно! Ти реков и прееска -Не се опуштај многу многу! Добра сум трпам..ама секој има црвена линија!