Е не ми се верува значи. Добро,ти идиот си? Дали со ова што го направи мислиш дека ќе ти доделам некој пехар? Пола саат седам со цигарите и кафето и мислам ама уште не сфаќам.... Како бе море волу? И знаеш што? Ама ич не ме боли,ич.Јас сум имуна на тебе. Оди шетај со неа,скапан еден. Само пак излегов глупа.Овде е врвот и крајот. Да и Spoiler ебам матер и на Нова година и на таа глупава бајка што знаев дека е нешто не во ред и не е реално.
Си ја соголуваме душата еден пред друг можеби премногу рано. Но, убаво ми е. Сакам кога прво мене ми кажуваш што ти се случува И она твоето- Што ти е? И кога ќе ми речеш - Лошо лажеш! И кога знаеме дека се лажеме и онака низ насмевка ја изустуваме вистината која ја криеме за да не го уништиме расположението на другиот. И кога ми кажуваш колку си имал среќа да ме најдеш, а цел живот си ме барал. И дека сакаш да ме чуваш како капка вода на дланка. И кога сфаќам дека јас не давам толку колку што добовивам од тебе, а ти си задоволен со тоа. Убаво е бре
Кому си му важен - ќе те бара Кој сака да те види - ќе најде време за тоа Кому му требаш - ќе те најде. Останатото се само изговори!
Ќе ми ја пееш ти мене Једина си вредела од сви Ама тогаш, јас со мојот не толку талентиран глас ќе ти кажам Касно че бити каснијеееее, уствари ова уште сега ти го кажувам! Тогаш некоја друга песна ќе ти испеам, тоа сигурно! Ајде гитла!
https://www.youtube.com/watch?v=FHp2KgyQUFk There was a time I thought, that you did everything right No lies, no wrong Boy I must've been out of my mind So when I think of the time that I almost loved you You showed your ass and I, I saw the real you Thank God you blew it I thank God I dodged the bullet I'm so over you So baby good lookin' out [Chorus:] I wanted you bad I'm so through with that 'Cause honestly you turned out to be the (best thing I never had) You turned out to be the (best thing I never had) And I'm gonna' always be the (best thing you never had) Oh yeah, I bet it sucks to be you right now So sad, you're hurt Boo hoo, oh, did you expect me to care You don't deserve my tears I guess that's why they ain't there When I think that there was a time that I almost loved you You showed your ass and baby yes I saw the real you Thank God you blew it I thank God I dodged the bullet I'm so over you Baby good lookin' out [Chorus:] I wanted you bad I'm so through with that Cause honestly you turned out to be the (best thing I never had) I said, you turned out to be the (best thing I never had) And I'll never be the (best thing you never had) Oh baby I bet sucks to be you right now I know you want me back It's time to face the facts That I'm the one that's got away Lord knows that it would take another place, another time, another world, another life Thank God I found the good in goodbye Од збор до збор
нокеска пред да заспијам така стуткана со јорганот баш размислував дека не е убаво кога ке те видам на улица да те ставам на игнор туку да почнам да ти викам здраво луге сме нели од чиста култура а тебе уште рано наутро ти текнало да ми пишеш за некоја си девојка која по чиста случајност ми е пријател ова мене ми изгледа како да мегу мене и тебе да има телепатија и не се случува прв пат незаборавно искуство беше во Вторникот кога мене жичките ми се споија и се изнаплакав а ти ја имаше постирано песната розо моја од Ибуш Ибраимовски-кога ја слушнав е да ти кажам ме дотепа-песната е таман за сечење вени
Кога ке ми рече дека нема да ме замени со ниедна друга, и јас истото би му го рекла ,кога ке ми текне дека знае како дишам ,и си мислам понекогаш дека знае и што ке изговорам ,кога сум со него и да ми се плаче јас ке се смеам ,ми дава смисла за живот прекрасно е со него .Сите овие години ми ги исполнни со љубов и разбирње,искрено кога немав дечко си велев дека тешко ке најдам некој да ме разбере ,но ете имало и таков .Чуствувам како да сме една душа, и дека не ке можам без него да живеам,едноставно е прекрасно да се има ваков дечко покрај себе.
Никогаш не си ме разбрал, никогаш нема да ме разбереш. Тврдоглав си, дури и премногу. Ако јас сум лицемерна, ти си себичен. Премногу си себичен Марио. Многу бараш, а не даваш. Тоа што ти очекуваш да го правам, јас не го можам. Не можам да тапкам во една точка, да умирам во себе, да бидам во тешки депресии, да не погледнам друго машко само за да ми поверуваш дека те сакам, а ти да имаш девојка и да живееш. Не оди. Нема да биде така, макар и да ме мразиш, макар и да не ми веруваш во тоа што ти го кажувам. Претеруваш, а јас проста - плачам по тебе. Глупава.
Обожавам кога ќе речеш те боли стомакот... ама ако замесам една пита или испечам некоја шницла плус салатиче и домашна супичка ќе ти помине Буцко ќе те направам, а рековме построго малце
Е ајде де, рече ќе прошеташ малце и ќе ми звониш...па нема цела вечер да те чекам стокмена у фармерки. Ќе си облечам пижамчиња и кој те шиша Не ...сериозно...неможам 2 саати да те чекам прво ти со другарите да си прошеташ, па јас да висам тука да те чекам. Башка у 23 ако излеземе, колку време ќе може да си поседиме. Ич. Ладно е и времиштево. Ти ако имаш пореметен биоритам и цела ноќ киснеш пред компјутер на игрици, јас не го правам истото. До накај 1 и кома сум. Ај, ај... збрзни малце! Или кажи ако неможеш (или евентуално несакаш) нема да излеземе. Нема болна да легнам ради тоа, сигурно.
Ај помини да ме видиш после.Божем случајно... Ајде...многу ќе сум убава.Во црвен фустан...само за тебе облечен. Потруди се уште малку и твоја ќе сум. Сааамо уште малце потруди се и ќе ме препитомиш.
Па колку и да сакам,колку и да сакам да ти простувам...веќе не можам..толку беше,толку. Тоа ми беше максимумот,веќе неможам,немам сили,навистина немам сили. Веќе дојде време,дојде време да затворам срце и да отворам очи,да престанам со ова самоизмачување и храбро да ставам крај на се...Биди среќен,јас ќе бидам ако бидеш ти.
Сакам да знам дека ти си тој !! Нешто ми вели дека е така... Кариерист човек си одма се познава, ај можи ќе ме натераш да учам повеќе, да инвестирам ....па што да правам не сум се родила толку паметна како тебе .. многу си ми сладок знаеш , кога ќе те видам ми се иди да те изнабацувам ..да можев..