додека се спремав за денешната активност ми се проврте низ глава дека можеби ке те сретнам З, и реални шанси постоеја за тоа да се случи и за чудо се случи, само не ми беше јасно зошто се криеше со качулка ко некој тинејџер па после ја извади -ме загледа ама јас ги превртев очите ко по навика наместо да ти се насмеам-моја грешка е знам и работите се вртат во круг-ти немаш храброст да ми прозбореш-пази да не те изедам бог да чува и брани а јас или те игнорирам или превртувам очи и ко за инает не ти пракам една за да те охрабрам ама те фатив како се смешкаш-свртен на десната страна не ми е јасно зошто се однесуваш кон мене ко да сум девојка од дискотека некоја што само ја гледаш, толку ли сум убава во иста партија сме, во ист ким сме, не туку бегај од мене, доближи ми се , прозборими другар ти Д најнормално комуницира со мене, а ти си се исплашил ко да сум баба рога а јас па ко некоја нездрава-си ги свакам грешките и само во очите имам, се на плачење ме тера некако дури и Дијазепами почнав да пијам-на психа ме мава аа и минималната самодоверба и знам како ке испаднат работите-ке помине некои 2-3 недели, ке си дојдам при себе, ке се запознаам со тие 2цата кандидати што требаше да се запознаам-ако не се откажале до сега можеби едниот ке ми стане партнер па кога ке го дознаеш тоа , има да сакаш да умреш па тогаш другар ти ке види дали јас сум смотана или не само да дознаам кој го кажал тоа има
Фала ти мало. Фала. Што ме врати во живот. Првиот си после многу време на кој му дадов шанса. Многу ми е жал што заврши така и што уопште заврши ... Ебаму патетиките, одамна се немав расплачено.
Значи некогаш ми доаѓа да те фатам за коса, и од извицата на масата да те мавам, да те мавам, маста да ти ја извадам. Пи*да ти материна, ти невоспитано, шугаво створење. Да ми кажеа дека сме излегле од исто место, жими све не би поверувала.
Вторник го чекам како мало дете на кое што му ветиле дека ќе му купат играчка, па неможе да дочека да дојде тој ден.Така и јас.Мислам дека овие 5-6 дена ми беа како месеци.Епа хани мое има да ти испукаат коските од што ќе те стиснам толку силно кога ќе те гушнам
кога те видов пред малку со црна качулка на главата З, се исплашив-незнаев дека си заљубен во црната боја, личеше на вампир и да ми се доближеше во тој момент жими се ке врескав со сета сила ме потсети на една фаца што додека сум жива нема да ја заборавам
Не те сакам, а сакам да сум со тебе Не си ми дечко, а те сметам ко дечко. Не сме имале ништо а осеќам ко да сум твоја. И што е сега тоа?? Љубов??
Јас просто не можам да се изначудам колку сме само синхронизирани. А, пак ќе кажам. Го имав тоа смотано чувство и знаев и пред да ми кажеш! Судбина се вика тоа нашево, судбина. Ти си мојата (среќна) паричка, засекогаш.
Стварно не те разбирам за некои работи, викаш едно, правиш друго. Се надевам дека утре ќе имаме подобар ден, се надевам...
Почна твојата себичност да излегува на виделина...Искрено,тоа ме плаши. Те сакам каков што беше некогаш! Се прашувам каде ти избегаа чувствата?!
што е бе З, што се лутиш-што ти превртував очи прееска-изгледаш ко Шољич на филмот вчера увреген не свакам зошто ама ај па кој те тераше да се загледаш во мене незнам како ти изгледам ама дефинитивно не сум таква каква што ти изгледам опасни сте вие Јарците-се по кеиф да ви се оди сакате е тоа малку морген
Не, не... Ова не си ти ! Ти не си ваков бре, што ти стана, зошто волку се смени ??? Не можам да поверувам. Вакво нешто од тебе најмалку очекував. Ме разочара премноооогу ! И да се разбереме, го сменив мислењето за тебе, повторувам МИСЛЕЊЕТО. Чувствата се исти. Бар сеуште.
Тууу колку касниш со јавувањетооо.... Туку искрено, некако ко да те осекам дека подлажнуваш...нешто се крие во муабетот, во зборувањето се гледа ... Neko medju nama, ni je nas...
Колку само многу лажеш тииии цццц. не сум толку наивна и проста да не забележам, алал нека ти е успеа да ги расипеш мислите кои ги имав за тебе. СРАМОТА
Демек не си бил ти а? Не вервам! А и ако му требам на некој нека се јави. А ти,па нема одма на убави зборови да ме вратиш,така да си знаеш!