Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. Bubbi

Bubbi Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    563
    Ок, често пати сме збореле дека убаво би било да киднеме некаде надвор од државава, да, и јас би одела некаде, посебно сега додека сме млади и лесно може да се прилагодиме.
    Само немој да ми кажеш “утре патувам“ зошто неможам брзо да се опростам од тебе.
    Мислам....ќе се опростиме, и се ќе помине, јас и ти не сме ни пар, ние сме пријатели кои повремено се муваат и меѓу нас нема длабока љубов. Ќе помине, за поминување.
    Само нека не е тоа нагло. Нека не е тоа “утре одам“ зошто такво едно збогување искусив, а тоа беше едно од тие што така повеќе ме погодија.

Зошто кога ми кажа дека спремаш документи одма помислив дека ќе се отселуваш?
    Зар неможе да е тоа за нешто убаво....еве на пример, спремаш документи, да ги поднесеш за да почнеш нареднава недела на ново работно место?! Оууу колку тоа би било добро...

Дефинитивно, несакам да си одиш.
    Тешко ми паѓа. Ме стега нешто.

2. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.805
    Допаѓања:
    9.694
    поминаа 10 години,а TI сеуште си мојата најголема љубов :inlove: ;( те сакам :!:

3. ilipili

ilipili Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    1.310
    Допаѓања:
    4.992
    Ти благодарам од срце за се што ми подари,за секој миг исполнет само со убавина,љубов,мир,хармонија.Направи да се чувствувам како да летам секој миг кога сум со тебе.Не сакам никогаш да се одделиме..Кога ти кажа чичко ми дека те сака како свое дете мене ми се насолзија очите од среќа.Овие се наши мигови,наши денови,дојдоа деновите кога не мислиме на ништо освен на нашата иднина и на нас двајца.Мило ми е што додека беше кај мене ти беше убаво,па дури и научи нов занает :lol:.Сега сум пак крај тебе ,но во твојот дом кој што веќе го чувствувам како свој,односно наш.Секој миг ми е се поубаво и поубаво и сакам секогаш да ни е вака.Те сакам најбескрајно со целото мое битие,ти ги давам мојата душа и срце кои што вечно ќе се твои.

На tweety26, Libera, Ingvild и 5 други им се допаѓа ова.
  4. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.991
    Ќе си дојдеш.

И небото ќе биде во ванила боја, а сонцето ќе ми ги осветлува шишките. Така некако ќе биде. Чисто. :*

На kate21 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. vlubena

vlubena Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    627
    Ми недостигаш срценце мое :inlove: . Денеска не се видовме а и главчето те болеше и беше нерасположено и некако и јас поради тоа сум тажна ;( и значи ми недостигаш ми недостигаш ми недостигаш и одвај чекам да се видиме утре. Те бакнувам :*

6. anggell

anggell Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2011
    Пораки:
    6.566
    Допаѓања:
    12.959
    Те сакам најбрескрајно, проклето многу ми фалиш :( , и да знаеш сонценце ти чувам пооооолно блашко, ќе ти дадам сето да го изедеш затоа што беше умен :D :*

7. Springy

Springy Истакнат член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    522
    Не ми е важно колку ме сакаш,важен e начинот со кој ми ја покажуваш твојата љубов. Ти можеш да ме сакаш до месечината, но попусто ако со твојата љубов ме убиваш.

На L-enna, starbucks, thinkerbell и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.016
    Вечерва се е тажно,ти си тука иако те нема-во моето срце си. Ги чувствувам твоите усни,... допир и моќ.........Злато мое ти посакувам добра ноќ!

9. Christina.A

Christina.A Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    552
    Допаѓања:
    354
    Ми недостигаш ... сакам да заспијам до тебе паааааааа !! :( :hug: :l:

10. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.527
    Допаѓања:
    92.235
    8 часа поминати заедно :o
    Ма со тебе верувам и 80 часа би ми биле малку :wasntme:

На Mishela, antonina, Ilusionist и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. H.VAGA

H.VAGA Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.881
    Допаѓања:
    7.460
    со душа го чекам денот кога повторно ќе се сретнеме после толку време па во очи да ти кажам што ме мачи.како би изреагирала кога после година дена пак ќе те погледнам во очи?како бре можеш да бидеш таков човек?вистина не можам да ти се изначудам.повеќе со тебе не се враќам,но ја жалам онаа што ќе биде со тебе.животот ќе и го претвориш во пекол.ќе посака никогаш да не те запознаела како што посакувам јас.верувај на крај ќе го добиеш заслуженото.

12. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Ти си потрага по невоља. Мора да ја закашкаш работава.. Се само некои филмови ти се вртат кои врска си немаат, потоа самиот си веруваш во тие филмчиња, и на крај јас сум крива.
    По која логика бе? Од каде ќе те стрефи нешто вака баш коа ни е најубаво?
    Филм си целиот, жими се! :x

На Mrs.Cuper му/ѝ се допаѓа ова.
  13. elisabeta

elisabeta Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2012
    Пораки:
    1.888
    Допаѓања:
    7.540
  14. Greeen

Greeen Истакнат член

Се зачлени на:
    3 септември 2012
    Пораки:
    728
    Допаѓања:
    568
    Те сакам ! Те сакам премногу !
    Го знаеш тоа и затоа носето ти е кренато малку повисоко отколку што е потребно.
    Не знам до кога ќе го тераме инаетот,ама гледам дека ќе заврши со убаво.Ме знаеш веќе како дишам,и затоа си толку опуштен,ама твојата опуштеност ме тера да мислам дека не ме сакаш...
    Сакам да си со мене и никогаш да не се разделиме.Само тогаш успеваме да поминеме ден без да се скараме за нешто. :!:
    Се прашувам - Дали и другите,после толку караници успеале да останат заедно како мене и тебе?!
    Не верувам.
    Има нешто посебно во се ова...Ама ако...само нека тера.
    Ти посакувам добра ноќ :hai:

На Ingvild и Miss.Ricci им се допаѓа ова.
  15. Sanjichka007

Sanjichka007 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2012
    Пораки:
    1.544
    Допаѓања:
    11.928
    Знам дека си излезен сеуште ама да знаеш дека ми фалиш!
    Досадно ми е без тебе, нема кој да ме дружи со муабет во доцниве часови.. :?:

На Christina.A му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Christina.A

Christina.A Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    552
    Допаѓања:
    354
    Со помисла на тебе ќе заспијам,со твоја порака ќе се разбудам. :$ Те сакам мило ! :hug:

17. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    иако целава ситуација некако ми е премногу сомнителна З ама еве ај уште рано наутро ти пишав здраво целосното име и еден смешко :)
    ај да видиме како ке се однесуваш ти :!:
    иако нешто ми вели дека задоцнив :doh: ако е така, да сум здрава и жива има и други риби во морето-а вечер имаме состанок ние како месен комитет ако се појавиш и ти таму жими се ке бегам :lol:
    не за друго од срам да не почнам :$

18. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Те сакам еј. И можеби не знам да ти покажам колку, ама сепак те сакам, те сакам бре, многу, многу. :inlove:
    И жал ми е што испаднав толку голем идиот. После се’ што ти ми кажа, јас те уништив за 2 секунди. :( Ама, да знаеш дека би направила се’ за тебе.

19. linguaragazza

linguaragazza Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2012
    Пораки:
    125
    Допаѓања:
    216
    [СДК] Сакам да кажам...

Би го дала и последниот здив,само да те бакнам уште еднаш.
    Го прочитав ова некаде,ама не беше точно вака,го изменив малку.Вака повеќе ми одговара.Ме потсетува на нас. На твоите топли очи кои со неверување гледаат кој седи до нив... Ти толку се трудеше,а јас толку се плашев. Те чекав да дојдеш уште малку поблиску,ама ти не дојде,се повлече.Не успеа да научиш каква сум.Но не грижи се,не е твоја вина.Моја е. Мил мој,те носам во душа и во сништа како никој друг до сега, со целата искреност на овој свет.

На crazylady, tweety26, Springy и 3 други им се допаѓа ова.
  20. Ilusionist

Ilusionist Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    1.912
    Е многу ми е жал за тебе. Сега за 2-3 дена ќе мораш да одиш.
    И пак ќе си останам да те чекам.

А само што направив план. Да одиме на викенд, да уживаме. Да ги наполниме батериите..
    ...за да го издржиме она што ни следува.
    Но, ете се променија работите. Јас и ти не треба да планираме ништо, оти штом кроиме план одма се уништува. И ништо не успева. :|