Знаеш дека некој ден ќе те силувам? Да да Знам дека немаш ништо против нели?! Абе будалче едно, секогаш ме расположуваш, дури и кога сум во ПМС Ќе те земам за маж, стварно ти викам
Има ли нешто поубаво од твојата прегратка? Од твоите мили очиња кои заљубено гледаат во мене? Има ли нешто поубаво од топлината која ми ја даваш? Од срцето кое ти чука силно кога ќе ме видиш? Има ли нешто почисто од твојата душа? И после толку време и после толку денови, месеци, години, се поминало и се се сменило, но љубовта останала непроменета и ќе остане таква засекогаш ! Те сакам...
Тркалото се врти и се се враќа, а и се плаќа и тоа со камата! Ќе молиш...ќе патиш, а јас тогаш ќе видам како со тебе!
http://www.youtube.com/watch?v=Z__sX0HkVIU Jer ti i ja, moramo, da probamo, da spavamo pod nebom i po vatri hodamo. U kolima, bez tablica uz pesmu svud po svetu putevima lutamo. Jedemo, gde stignemo, i bas pred punom plazom goli da se skinemo. Granice nepostoje, i sve sto treba jeste, ljubav da potraje. Falis mi ti, da produzis samnom ka obali, i pomognes mi, da zavolim bas sve godine sto dolaze. Falis mi ti, shvatices ako se okrenes i zaboravis sve sto srce steze ti, sve zakone dosadne. Ma исто е,нели?!Имаме да направиме уште некои ситници пред да пораснам,а ти чувај ме до тогаш!Мораш да признаеш дека ти давам несериозност која СЕРИОЗНО ти недостига,а и спонтаност! Ми фалеа ова лето уште 10 дена да те збрлавам целосно...не се срамиш да кажеш дека сум твоја и кога правам опасни глупости!Е тоа е љубов!
Кога си одев дома мокра од глава до петици, ми текна на вечерта кога и двајцата бевме утоп, како јас денес, и си немавме гајле, си се бацувавме на дожд
Во ред е душо , јас сум твое парче глина обликувај ме како што ќе ти се присака Способна сум да се претворам во се што ќе посакаш ...сите себични потреби ќе ти бидат задоволени , да видам дали тогаш ќе бидам доволно добра
Ми недостига твојот мирис и твојата кожа и начинот на кој ме гледаш и како ме љубиш и како ме галиш додека заспивам, и како ме слушаш додека ти дрдорам - и полезни и бесполезни работички... Ме мава чудна параноја на моменти, но сфаќам дека е резултат на очајната потреба да те стискам од среќа додека не те угушам... Би ти напишала илјада поеми и новелата ми е при крај, ти давам дел од себе, парче од мојот свет и премалку ми е, лично мене. Премалку е за тебе
ќе ме носиш далекото? ооо чекај тогаш ајде да одам да си се спремам уффф сакам вака кога тргнуваме некаде во 5 до 12
лел вечер ќе те изедам, не знаеш колку многу ми фалиш, ќе си надокнадам и за вчера што не де видов и не те гушнав