Направи нешто добро-за да те сакам Или нешто лошо-за да те мразам. Вака сум во средина,имам причини и да те сакам и да те мразам.Тоа не ми се свиѓа
Кога се сака се бара начин, а кога не се сака се бара изговор... Љубовта не се учи, љубовта не се прави, љубовта дошла тогаш кога срцето ќе ти јави.. и за крај ова ќе еее последно Посакувам барем една твоја мисла да ми припаѓа само мене, затоа што сите мои мисли ти припаѓаат само тебе...
Кога гледам дека сам си ги лајкнуваш сликите, чисто се подразмислувам дали и сам си се бацуваш дома во огледалото
Дали е нормално јас да ти кажувам да се чуваш од мене? Дали јас треба да те штитам од себеси? Дали било што поврзано со мојата личност може да се опише како нормално, разумно, логично? Јас сфаќам дека жените се комплицирани суштества, ама жими се`, понекогаш помислувам дека патам не од двојна личност, туку од повеќекратна. И толку ми е тешко да се дешифрирам, што не сакам никој друг да се замара со мене. Дете, имаш доволно памет. Ај бегај.
http://www.youtube.com/watch?v=Q_-7DVr_BbY ти си мое небо ма ти си ми се, долго долго љуби ме љуби ме!!
нешто мн расположен да не си па серенади на телефон ми пееш ај луда работа па пред еден саат си отидов од кај тебе а ти одма да ми се јавиш случајно да не се изгубам ххаххахахаха па уште и ми пееш
Дека го сакам најмногу на свет, дека страшно многу ми недостига и дека сакам да го гушнам, најсилно до сега
знам каков човек си суров и без милост.но што да правам кога те сакам и не можам без тебе.и ако милиони километри си далеку од мене секој ден посакувам да си до мене,да те гушнам.ми фалиш многу.што да правам кога не можам против себе а уште помалку против овие проклети чувства.
...почнуваме да ги забораваме убавите моменти,а и се помалку ги има...ако ставрно мислиш дека ти водам инат значи не ме знаеш доволно и баш ми е жал за тоа. Доколку продолжиш да се однесуваш како идиот нема да ме имаш покрај себе.
Ми тежиш, ме нервираш многу. Ама во исто време ме креваш до небо и назад. Ама јас не можам да трпам вака некој да ми прави. Единствениот прифатлив саркастично-ироничен одговор можам да го добијам сама од себе кога во главата си комуницирам со - самата себе. Ама од тебе не. Таква сум, get used to it or beat it.
Ама не сфаќам...јас искрено ти кажав одговор дека не сакам да имам нешто со тебе.Како тоа ти уште си толку упорен? Ама ова денес ти беше нешто посебно.Такви слатки зборови одамна немам слушнато.Полека ти со симнување на ѕвезди ќе почнам да се предомислувам во врска со тебе. Сепак сакам да те задржам како добар другар а незнам како веќе да постапам... Многу ми се допаѓа начинот на кој ми се додворуваш.Само толку ќе кажам. Сум имала сјај во очите ова она. Како викаат симнува ѕвезди па после со месечината по глава. Е така е он кога не знаеше како да ме задржи,некој друг ќе знае подобро...