Чисто формален и професионален однос чиниш колеги сме.Да ти пукне главата шо човек се погоди.ај хејт ју вери ма4 ат тис моумент & ај вант ту кил ју бат ај лов ју соооооооо факинг ма4 ту ду дет.
Ме израдува кога ми кажа дека ќе дојдеш во вторник за мојот роденден! Поубав подарок не можеш да ми дадеш. Едвај чекам да те видам! Злато мое
Денес правиме 1 година и 9 месеци откако сме заедно. Немаш поим како ме правиш да се чувствувам,се чувствувам како единствена девојка на светов. Ме исполнуваш со љубов и топлина,незаменлив си. Незнам што би правела без тебе,животче мое. Сакам да си уште до мене како прееска да те изгушкам силно силноооооооо. Ах,што неможам да сум со тебе 24/7 Ајде ќе дојде и тој ден,имаме време млади сме. Те сакам не заборавај никогаш,со тебе засекогаш !
Излегуваш околу тебе други луге се вракаш дома и во 4 и 30 ти текнува на мене па пишуваш смс, као демек како сум како, и шо треба да мислам jас дека ме сметаш за малоумна и наивна или стварно зафакам некоj дел од тебе м ? Лута сум многу !
Си имам јас проблеми во главата, проблеми големи колку планини, но ќе дадам се од себе ти да не ги дознаеш. И нема да ги откриеш. Ќе дојде момент некои мои одлуки нема да ти се чинат логични, ќе бидат неочекувани, но тоа е патот по кој јас морам да тргнам, во спротивно нема да имам мир.
За тебе пејам во секој стих, знае и Бог за тебе пејам и оваа ноќ. Лепи се договоривме значи, дечко ќе ми бидеш кога ќе пораснам. Мислам дека стварно те засакав!
Постојат зависници од љубов?! При заљубувањето се ослободуваат истите хормони во мозокот, како и при употребата на кокаин значи наркомани сме од љубов
арно ми велеше предчуството-кога ме излажало ама сум и јас ти си заљубен и една твоја другарка приметила и дека си приметила знам дека не сум јас таа срекничка-едноставно знам, и очиве пак ми се полни со а тоа што пред малку ти пишав за црниот хумор-нели си сакал да се фрлиш во Вардар ама си чекал Водици -може ке те имало на тв ама ете ти пишав да немаш такви црни мисли, и само позитивно да мислиш нели избори се ближаат -ко демек што би правеле ние членовите без потпретседател ко тебе да ти замачкам очи, што знам. Глупава сум ептен што да правам З кога сум ко под дејство на магија не размислувам што правам, што зборувам се надевам дека една бајачка што планирам да ја посетам ке ми помогне-дај боже оти ова вака веке не може
Не се јавуваш , не враќаш на пораки , чекај малку бе САМО ТИ ЛИ СИ МАШКО НА ПЛАНЕТАТА?? така ли замислуваш?Епа ај да те обелоденам НЕ СИ Ама ако нема врска , како секогаш ти си во право другите не се и така..Ќе издржам јас се , ама немој после како куче гладно да ме бараш и да ми се јавуваш да ме молиш РАЗБРА????????????Преку глава веќе си дојден , неможам да те поднесам најискрено.Или малечки деца сме како тие што се лутат по 3 месеци и пак се во врска ?Тоа не е веќе врска , тоа е измачување.Неможам јас така П.С од тооооооооооолку голема љубов почнав да те мразам.Поздрав
Ти благоддарам што си толку внимателен. Некогаш ми ја грееш душата повеќе од ова јануарско сонце. А знаеш дека не го сакам јануари.
Злато, што се случи вчера?Или јас не те препознав, или ти не беше на смена.Ајде, нареднава недела пак ќе те посетам, да се надеваме дека ќе бидеш таму
Би му кажала дека го сакам. Дека вчера вечерта ми значеше најмногу, дека тој разговор, тие прегратки и бакнежи ми се светот, дека никој ама никој до сега не ме направил да се чувствувам толку посебно. И дека, покрај сите глупости и сите непосакувани личности, јас бев најсреќна. И да, таква сум веќе долго време. Мило ми е што ти значи тоа.
Фала ти за поклонот и фала ти поради тоа што ми го разубави вчерашниот ден. Знаеш дека најмногу ги сакам малите нешта кои се искрени од срце
Прекрасен е животот, кога воопшто не ми одземаш време во мисливе! Да го знаев тоа, од многу поодамна ќе го применев!
Не е битно дали сме во Гармиш Партенкирхен или кај тебе во село и дали ќе скијаме или ќе се санкаме на твојата санка од детството мојата љубов ќе остане иста. Не се нервирај