Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    да можев да спречам јас и ти да се запознаеме З верувај дека ке го спречев тоа-дури сега свакам некои работи :!: :fubar:
    ти бе не си човек ти си Г Н А С А :!: :lol: леле како би ти го кажала ова во лице уф уф па и да ме избркаат од партијата-исто ко другар ти претседателот, и претходниот претседател ова ко наследно ви е
    дефинитивно знае Господ што прави-зошто мене не ме споил со тебе-треба да бидам благодарна и од сега стварно има да стојам настрана од тебе-чесен збор.
    сега ми е јасно кога едната од сопартијките ме предупредуваше за тебе ГУБРЕ ЕДНО и тоа пред тебе а ти остана без текст-без коментар дека си женкар, како да сакаше да ми каже заштити се не дозволувај да допре до тебе иако ке настрадаш-фала и на мојата твроглавост и глума што издржав до крај и НЕ ти поклекнав а не на Дијазепами да завршам-како што тргнав :fubar: понекогаш се надминувам себе си :lol: :|

На Katerinceee и H.VAGA им се допаѓа ова.
  2. anu6kaa

anu6kaa Популарен член

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    1.315
    Допаѓања:
    430
    Не можам да сватам зошто на секои 5 минути го променуваш расположението :@

3. kikav

kikav Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    2.711
    Допаѓања:
    2.034
    Baby in our wildest moments we can be the greatest, and sometimes we can be the worst of all ♥

4. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    лосо ми е :(

5. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.546
    Се е релативно, освен ти. Ти си глуп :!:

На thelittle17, Sephora и pamelche им се допаѓа ова.
  6. homealone

homealone Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    1.286
    Допаѓања:
    361
    ти благодарам што направи да бидам најсреќна на овој свет ТЕ САКАМ

7. machka1

machka1 Популарен член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    334
    Допаѓања:
    1.349
    Свесна сум душо. Свесна дека не сум совршена,ни во твоите ни во очите на другите околу нас.
    Ме гледаше така, како да си ја нашол совршената,таа што одсекогаш си ја барал, разочаран од предходните девојки кои како што велиш,не си можел да ги засакаш.
    Ме убедуваше дека сите биле курви од кои си се срамел,лажни светици чии лица си ги открил предоцна.
    Зошто ми покажа дека сум ти слабост,а потоа се откажа за да станеш силен,да не и потклекнеш на љубовта?
    И знам ,сфати дека згреши,затоа што ни ти ни јас,никој не е совршен.
    Не си светец,ти си обичен слепец,кој пред очи не виде што имаше.Неможам да те убедувам.
    Очите ти се замаглуваа од лутина кога потклекнуваше на емоциите,кога покажуваше слабост и посакуваше да ме мразиш бар половина од тоа што ме сакаш.
    Веројатно сета таа болка од минатото ќе ја пополнеше со егото дека си ја повредил онаа која те правела слабак,онаа која најмногу си ја сакал.И си и вратил за онаа претходната.
    И сега знам дека сфати дека помина,знам ќе заборавиш бргу,затоа што оди преку себе,преку мене,оди преку нашето и преку срцето.Оди преку љубовта,во насока на омразата.Сега имаш цела вечност да ме мразиш.Цела вечност да вртиш глава кога ќе ме видиш,затоа што твојата Марија замина.
    Љубовта им припаѓа на храбрите,кукавиците ги јадат трошките на омразата.

8. fificaaa

fificaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2011
    Пораки:
    726
    Допаѓања:
    493
    Ти посакувам мн среќа и дај боже да и го освоиш срцето на таа што толку ти се свиѓала па дури и на сестра ми и се испофали колку си ти заљубен... Иако до завчера праевме планови како ти секој викенд ќе доаѓаш во Македонија да ме видиш , дека мн ме сакаш и тн тн тн... А ако сето тоа се филмови да ме напраиш љубоморна е тогаш ... :@ :@ :@ :@ :@ !!!!!!!!!!!!

9. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    2.796
    Допаѓања:
    10.573
    Кога ти реков денес колку си стабилен, потајно не мислев на твојата способност да ме држиш додека пропаѓам во снежните купови.
    Мислев на тоа дека покрај сите наврати на лутина што ми доаѓаат понекогаш и сето наше взаемно наивно, перверзно и налудничаво однесување, ти си огромен бетонски столб.
    Како оној во диско кога ќе се напиеш па си го гушкаш цела вечер, тука е, не мрда и ти пружа поддршка кога ти најпотребна.
    Убаво е да припаѓаш некаде, а јас припаѓам крај тебе. Диво и несмасно.

На L-enna и Libera им се допаѓа ова.
  10. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.755
    Ти благодарам за секој ден што ми го правиш најубав....Ти си тоа што одсекогаш го сакав, се навикнав премногу на тебе што веке неможам ни ден да замислам, ти си ми све во животот, едноставно неможам да живеам без тебе, знам дека сега треба да се разделиме на некое време, но тоа е за доброто на двајцата , но знај дека јас сум тука и ке те чекам како никогаш до сега, ке ги бројам минутите и секундите кога пак ке бидеме заедно Те сакам единствен мој не го заборавај тоа

11. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.792
    Допаѓања:
    2.556
  12. Sasha-Fierce

Sasha-Fierce Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2013
    Пораки:
    61
    Допаѓања:
    95
    Различни карактери сме, различни луѓе сме, ти благодарам што ме прифати таква каква што сум, со сите мои доблести и маани, со сите мои глупости, со сите мои претерувања, благодарение на тебе станав подобра личност.

На machka1 и Hipica им се допаѓа ова.
  13. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.754
    Допаѓања:
    17.717
    http://www.youtube.com/watch?v=EtzZ5AxZGQA
    Дали знаеш како чука срцево мое за тебе ?
    И дали знаеш колку сакам да го чуеш кога си близу до мене?
    :wasntme: :l:

14. Sasha-Fierce

Sasha-Fierce Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2013
    Пораки:
    61
    Допаѓања:
    95

Иначе ме воодушеви искрено...

На Hipica и Ingvild им се допаѓа ова.
  15. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    Глуп!! Ме извади од такт, како можеш одма една вечер не се гледаме и ти да излезеш надвор од контрола?
    Не ми е јасно!!
    Викаш дека ке се јавиш ама не се јавуваш? или глумиш фраер пред другарите?!
    Аха ;) ако
    само продолжи

На Ilusionist му/ѝ се допаѓа ова.
  16. francais

francais Популарен член

Се зачлени на:
    23 ноември 2012
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    1.283
    Попусто е што се правиш силен. Доволен е само збор да те издаде дека сум твојата најслаба точка. Знам дека така ќе остане. И по години кога ќе се преправаме дека сме странци, кога лузните ќе болат исто како раните веќе нанесени и оние што допрва ќе си ги нанесеме.

На thelittle17, Ingvild и L-enna им се допаѓа ова.
  17. PinkGir123

PinkGir123 Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    759
    Уживај и утре како денес...

18. Miss666

Miss666 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    4.892
    Ќе лажам ако ти речам дека не сакав да те видам.. Потајно ти благодарам што беше упорен и ме натера да се видам со тебе, во чест на тие години поминати со тебе.. Ти кажав однапред дека тоа ќе биде пријателска средба.. И беше.. Не се издадов самата себе. Истрајав пред тебе.
    Со солзи во очите слушав колку ти било прекрасно на почетокот на твојата нова врска.. Со солзи слушав како сега ти е толку мизерно што си помислувал на ужасни работи.. Секако, после толку време поминато поверува дека маскарата ми се размачкала па само се обидувам да го протријам окото..

Оди си од мене, не ми кажувај дека отсекогаш јас сум те разбирала и јас сум вистинската за тебе. Те молам, не ги отворај старите рани, не чепкај по болното минато, биди фер, остави ме да мислам дека сум те преболела.. Немој повторно да ме прелажеш со машки солзи..Слаба сум на нив. Слаба сум на тебе..
    .

На EleMental, teddybear, Miss.Ricci и 3 други им се допаѓа ова.
  19. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.193
    Допаѓања:
    23.268
    Секој ден те сакам се појќе и појќе.

Ми недостига за да бидеме јас и тој. Ми недостига за да бидеме ние. ;(

20. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член