Ти си сонувач...ти веруваш...Како???? Сакам и јас да сонувам како порано, како и ти сега...но нели и тебе те изневериле? Знаеш дека вечноста за вљубените е сон кој порано или подоцна едниот ќе го претвори во кошмар,нели ? А и да не е сон, нели сме премлади да зборуваме за вечност? Моето топло чоколадо во зимска ноќ...ми ја грееш душата,ми го засладуваш животот
Се плашам знаеш нели. Фала што си со мене љубов моја и што никогаш нема да прекинеш да си моја поддршка.
И како јас и ти да се договориме еднаш засекогаш? И зошто после пеколна расправија само да ти речам дојди тука, доаѓаш, те гушкам и се прчиш да ме бакнеш како ништо да не било? Ова или е најголемата и најисклучителна љубов или јас и ти сме тотално ненормални!
Секој ден ќе ти го правам како да си во рајот. Само биди нормален те молам! Нашите караници се без значење. Па, секогаш за небитни работи се караме. Срамота е. Прибери се и ќе те направам најсреќен на планетава... Ако не...пази, ова нели ни беше последна шанса? Така рековме!
Нова љубав ме чека пред вратимааааааа........ Мамичето твое, со кој страв го правам ова... Идиоту глуп, ако и ова ми се лизне од рацете ради тебе... Никогаш нема да си простам Ми е страв и да го фатам со рацете, дали и ќе дојде до лизгање... (Wrong choise of words on so many levels... ) И фала што си дебил тежок, и што ми покажа лично и персонално... Можеше и порано да ми олесниш.
Никогаш нема да го добиеш од друга ова што го имаше од мене, затоа што сум само јас таа идиотка што постои во светот.Ке се каеш, ке почуствуваш како е кога ме нема мене а силно сакаш да сум тука. Ке го доживееш сето тоа што сега го доживувам јас. Те мразам.
Те сакаааааааааааааам знаев дека немаш друга знаев , знаев , знаев јеееееееееееееееее мн се израдував што таков пијан иако не знаеше што збориш ми се јави и помисли на мене токму во моментот коа јас се обидував да заспијам али ти простувам душо мојааааааа сеа нема да спијам доооооолго ради овој неочекувам повик јеееееее те сакаааааааааам!!!!!!!
Koга и да ми треба да се уверам дали се'уште те сакам, доволно е да се обидам со нешто да предизвикам насмевка на твоето лице за да се видам себеси колку се радувам поради неа. Те сакам е излишна фраза.
Ау не си нормален колку знаеш да направиш да ми е убаво со тебе. Уствари...јас не памтам кога воопшто не ми било убаво со тебе Посебно си ми интересен како делуваш кога ме гледаш полугола и како подзинуваш
не сакам да те видам да те слушнам НИКОГАШ во животот и колку повеке бегаш од мене услуга ми правиш фала ти дај боже да те стават во Сарај да работиш-што подалеку тоа подобро добро ке биде ако се воздржам кога ке те видам еден да не ти удрам, онака да ми помине бесот-да не бевме партиски поврзани и тоа како би ти удрила не вреди да се замарам со тебе-еден фактор ВРЕМЕ решава се
Да се заљубиш еднаш е дар, но да се заљубиш по втор пат е благослов.. Знаеш јас и ти поминавме мноооооооооооооогу заедно посебно ти.. Попрво би ја одбрала тагата со тебе отколку среѓата без тебе. Ти си МОЈОТ ХЕРОЈ, ти ми ги отвори очите , да не беше ти сумњам дека ќе знаев за ова чувство. Да сакаш е убаво, но да бидиш сакан е тоа е повеќе од убаво, преубаво, најубаво, пренајубаво .. ТЕ САКАМ имај го тоа на ум и никогаш ама НИКОГАШ нема да престанам!