сеуште не е време да се видиме, а баш во овој момент сакам да ме гушнеш... претпоставувам само колку е топла твојата прегратка. Сакам да си овде. Сакам сега да си до мене. Гушни ме!
Леси се врача кучи а ??? Или така ми се чини ? Не пази, проблемот со тебе е тоа што не успеа да почекаш за некој др момент, тоа што не погледна подлабоко од тоа што виде у мене ... Све е океј др си фино дете и све остало, али некако ја заеба брат ...
З О Ш Т О кога и да се вклучам попладнево ти гнасо една мизерна си вклучен антипатичен еден оди си кај таа со која си се плеткал Ц Р К Н И само нервоза ми ствараш
и у вакви моменти на стагнација успеваш да ми изнудиш насмевка ,и тук там по некоја воздишка потсетувајки се колку сум среќна што те имам
Те испратив пред 2 саати, а веќе ми недостигаш. Постелата вечер ќе е празна, широка, болна. Како ли ќе ги изживеам овие наредни 3 месеци.
Знам дека сакаш да те гушкам, знам, ама па и ја сакам. Ми недостасуваат твоите ♥ од кога те немам видено, ќе те гушкам додека не снемаш воздух и пак од ново ♥ гушки. Ми недостасуваат твоите ♥ мали, кратки, нежни, од 4 секунди ♥ бацки. А знам и тебе ти недостасуваат моите, имам за нив еден куп пораки. Срце, уживај таму, не се оптеретувај со непотребни работи. Јас сум мирна, мада испаѓам многу повеќе него ли претходно, но не се грижи. Одвај чекам да те видам. Многу те сакам.
Можевме да бидеме заедно среќни заедно,зошто ја прокоцка шансата ,не ме сфати сериозно ...јас неможам да си дозволам да одам кон втор ризик уште носам рани од првиот ...Зошто кога кажував крај дури тогаш признаваше дека сум во право дека ти грешиш дека ќе се промениш.Па имаше шанса зошто не го стори тоа . Мај феиритеил ис броук .Моја прва љубов ...
Хахах е овој ден никогаш нема да го заборавам.Си поминав преубаво,немам зборови.Многу те сакам знаеш,срцка си ми.И цел ден да го поминам со тебе пак малку ми е знаеш.
знаеш што размислував З? до сега ти мене ми вртеше глава е од сега јас на тебе-па да видиш кој е кој не дека немам јас самодоверба туку не сакав да бидам арогантна-сепак јас и ти не сме се запознале во парк, на улица, дискотека и сл. туку преку партија ама ти кога немаш основна култура здраво да кажеш тоа е друга работа-не си крив ти, од дома така те воспитале