ај бе не трчај по секоја суќња знаеш што убаво може да ни биде и на двајцата така малце да се смириме и да си се галиме со мене ништо нема да ти фали
Тркалото се врти . Денес јас те сакам , сакам да бидам со тебе и ми требаш . Утре ќе почувствуваш потреба да бидам со тебе , да видиш колку те сакам ама јас нема да бидам тука за тебе како што ти не си сега за мене . И да , ова беше последната солза за тебе .
Мислевме дека кога ќе живееме заедно нон-стоп ќе се гледаме. Ахм да Па добро и еден саат навечер е подобро отклолку ништо. Те љубам
И денес немаш време? Океј, нека биде на твоето. Знам дека во рок од 1 час ќе ме побараш, но срце мое what goes around comes around! Излегувам јас. Ти уживај си дома во самотијата.
Значи не можам да престанам да мислам на тој ден. Знаеш ти добро кој. Тој ден кога си поминавме незаборавно. А сега знам дека ова го правиш за инает, за да ми вратиш..... ќе се јавиш - ЗНАМ. Те чекам
Не ти честитам празник , ти не ме сакаш Уств можда мене не ама некоја друга да .. Што се мислам па и јас па , што ми е гајле ?!
Svadamo se, mirimo se... tako, mi volimo se... Svadamo se, mirimo se triput u minuti umjesto metka mi cemo od srca poginuti...Nije covjek kog' nikada srce ne zaboli ko ne zna da se svada, ne zna da voli...Zaljubljeni mi smo, eto pomozi nam, Boze nitko drugi, samo ljubav ubiti nas moze.. П.С. мислам дека пола Скопје не слушна прееска на улица како се каравме , т.е. деревме, т.е. ја се дерев.
Ма јеботе глуп си како трактор , нека ми извине тракторо. Само нешто ти фале ,амаааааааааан дееееееееее сфати се прво самиот себе па после дој јас да те сфатам !!
In every loss, in every lie in every truth that you'd deny and each regret, and each goodbye was a mistake too great to hide...
Некако како да немаме време за страст деновиве.... мроа да си надоместиме... доаѓа викенд мило, имам убаво претчувство
Море теле едно, има да ме слушниш ти денес, те чекам само да ми зврцниш на тел! ............А после тоа, нема да ме видиш бајаги време....и тоа намерно, само да пукниш од љубомора!