Штета....А се’ можеше да е поинаку.Знаеш,јас не се поврзувам лесно со луѓе,ама со тебе не беше тешко. Беше како да танцуваме,ти водеше,а јас те следев.И наеднаш ти ме сврти и ме испушти.Требаше да бидеш повнимателен,сега нема назад.
И после јас сум немала памет ?! Не бе не, ти не си тачеееен дефинитивно Ама ако бре, да бевме нормални немаше да бидеме заедно. Бар признавам, што...
Само остани вака добар и паметен и нема да те разочарам-биди сигурен Убаво да спиеш,а јас ќе те чувам.
Те посакувам.. Твојот парфем ги исполнува сите моите сетила и навистина ми се вовлече во мислите. Дојди, сега веднаш и ќе бидам твоја. Само твоја, засекогаш! Ме возбудуваш како никој никогаш досега. Би ти правела некои палави работи. Само ти дојди и не плаши се. Ти ќе бидеш мој, а јас твоја. И никој нема да може да не раздели! ТЕ САКАМ и отсекогаш сум те сакала! Таков каков што си, ти за мене си совршено несовршен. После денешните разговори, не се двоумам за некои работи. Ти се предавам само тебе!
читам нешто не ви оди како што треба со новата девојка З очигледно дека си популарна фаца во градов па некои луге и кажале каков си всушност ти, или стапици ти подметнуваат -не се нервирај губиш од лепота
Не си свесен колку среќна девојка ме направи за овие два дена...со твоите мали а сепак големи гестови од срцето, ми покажа колку ме сакаш ....ама пак јас ќе речам: Јас те сакам повеќе ....ми фалиш душиче, но уште малце остана до твоето враќање во мојата прегратка
Ааааааааааааааамаа си безобразен ме ставаш во неизвесност и јас умирам од љубопитност и го чекам ѕвончето да заѕвони.. А јас пак сакам да те пречекам надвор.. Побрзаааааааааааааааааааааааааааај!!!!! те сакам
немој повеке да ме лажеш и да ме повредуваш зошто овојпат збогум ќе биде засекогаш и ќе те избришам од мојот живот како да не си ни постоел.верувај повеќе никогаш нема да ме видиш па колку и да ме боли тоа.
ко ќе си излезен со другарите јас за тебе не постојам па можи барем да се јавиш на кратко и да прашаш шо прам.....ѓубре
Не е све така лесно како ти што мислиш. Не играм игри, ако ова ти личи на игра. Јас имам карактер, гордост и самопочит. И многу добро знам што значи тоа. Ај сега јави ми се уште еднаш и убаво покани ме да излеземе Знаеш каков е мојот одговор?! НЕ!