Твојата дома ја осеќам како моја дома и посакувам еден ден да биде НАША дома Срцево вришти од што те сака!
О, ти, човече мое најмило, зашто бе ноќеска не ме разбуди? Готово, уште еднаш така и минус имаш, да знаеш И не знам дали ќе одиме во недела, ама јас утре во секој случај сакам да те гушкам, и тоа многу Имам потреба да те изгњавам прописно, одамна не се десило. Shame on me!
Обожавам кога те будам со мирисот на твоето омилено кафе. Баш такво исто како што го сакаш. Не знаеш каква топлина чувствувам кога те гледам наутро како се будиш и со полуотворени очи ми се насмевнуваш. Те сакам бе човеку! Ги сакам твоите превкусни специјалитети, твоите изненадувања, цвеќиња, твоето огромно внимание насочено спрема мене и само мене !
По не знам кој пат ќе кажам, дефинитивно не ме заслужуваш. Смешно нели, вчера бев толку среќна додека го пишував постот тука а денес толкава лутина, та да не речам до раб на омраза ме донесе. Нема да ти речам свести се, преку глава ми е од тие два збора. Не ти велам ништо, џабе ќе зборам само..
Немам здив, немам кислород, немам апетит (јас да немам апетит) - убаво им кажувам од проблеми слабеам! Спојлер Немам живот всушност. Така ми е кога не си ја држам устата затворена. Што всушност ми беше гајле чија жена шарала навака-натака, па уште и на сопругот да кажувам?! Не сум точна јас, не сум! И никој не ми е виновен што се чувствувам вака - како Спојлер гомно . Никој! Глупача. Спојлер А прееска здивот ми се зема, нозете ми се пресекоа, ќе се онесвестев. Снемав крв! Исто како пред некој ден кога ако не ме измасираше Милош ќе се срушев на среде ходник. Ах бре глупачо, А Х! Така ми е. Кој што си дробел, тоа и ќе си срка.
Твојата реакција многу ме зачуди до сега те намам видено во вакво сведло ваква ароганција дури и шамар на другар ти само затоа што ме праша што ми е. Мислам дека претера и треба да му се извиниш.
Не треба сите да знаат што ти смета кај мене, едноставно кажи ми го тоа кога сме сами, а не на улица секој да не слушне
епа те сакам мило мое! и засекогаш ќе те сакам, ајде нека ни се множат сонце 3 години и 9 месеци и сакам да знаеш дека сакам секогаш да си покрај мене и секогаш да ми го правиш животот поубав а и јас тебе сум те сакала одсекогаш и ќе те сакам засекогаш!!!
лајкнуваш на исти личности ко и јас јас позитивен статус-ти копи пејст јас негативен исто на З почнуваат некои зборови како злоба, змија, звер-е тоа си ТИ ин лајв и не глуми лудило на ф.б. дека си добар и фин со добро оти те прочитав веке не можам ни на ф.б. да те гледам а не уште на активности, состаноци и сл.