1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. PrivateMe

PrivateMe Истакнат член

Се зачлени на:
    8 октомври 2012
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    26
    Уште се плашиш од мене? Што те плаши? Моите ставови? Мојата независност... моите погледи на светот, кои не заборавај заедно ги градевме...Што? Мојот ладен израз. Па ладен е... никогаш не посегна да го загрееш.
    Во ред е. Остани така. Јас сакам да продолжам. Заради тебе ја играм оваа игра на животот. Досадна е како партија шах на МТВ2 пред 20 години. Не сакам да чекам. Знам дека некаде таму има некој похрабар од тебе. Можеби е еден.. можеби се двајца. Но, сигурна сум дека постои.
    Само не заборавај дека јас и ти секогаш ќе бидеме во близина. Ти со друга, а јас со друг. Всушност сакам да продолжиш напред. Сакам да најдеш некоја. Знаеш, сакам ти да најдеш некоја пред јас да најдам друг. Тогаш ќе знам дека си продолжил сам. Дека не било утеха.
    Кажи нешто. За промена кажи ми нешто.

На La.Reina.Del.Sur, francais, Gea и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Шо и да направам нема да ја имаш довербата шо ја имаше у мене пред 3 саата. Глупача сум. Ништо нема да биде како порано. Ништо. Извини. ;( Ќе направам се, само немој да ми кажеш дека е крај. ;(

3. homealone

homealone Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    1.286
    Допаѓања:
    361
    ТЕ молама јави се почнав да паничам каде си и да не ти се случило нешто знам не требаше да те оставам во таква состојба ,но ти побара од мене да бидеш сам те молам барем јави се гласот да ти го слушнам.

4. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.922
  5. Ingvild

Ingvild Популарен член

Се зачлени на:
    4 септември 2012
    Пораки:
    605
    Допаѓања:
    3.769
    До срж :l:

Прикачени фајлови:

6. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    Едвај доседов мирна до тебе. Таков целиот...совршен...ко што од секогаш сакав.... :angel: Затоа ти рипнав на крај хахахахах :P

7. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.023
    Видиш што убаво ти те поканив да играме а ти ме откачи , срам да ти е ....

На ilipili, Libera и pamelche им се допаѓа ова.
  8. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    Не ме цениш воопшто, не ме цениш што сум твоја, не го цениш тоа што те сакам..
    ништо не цениш, се понашаш како да ти е сеедно дали утре повторно ке бидам твоја или не, дали утре ке бидеме заедно или не..
    ама ако, мисли ти дека јас сум толку наивна и глупа, верувај се забележувам, иако тоа не изгледа можеби така..
    Гледам дека не е исто како порано..
    ох колку се надевам дека грешам..

9. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    .

Прикачени фајлови:

10. Christina.A

Christina.A Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    552
    Допаѓања:
    354
    На Adi888 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Micheleljubov

Micheleljubov Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2012
    Пораки:
    484
    Допаѓања:
    2.940
    Баш ми е жал што неможам да те стоплам како што заслужуваш. Што неможам да те прегрнам со онолку љубов колку што ти имаш. Прости ми што немам толку љубов во мене. Прости ми што срцево не те сака како што треба да те сака. Љубовта која ме истроши требаше тебе да ти ја дадам. Знам дека ќе ја чуваше како душата што си ја чуваш. И сеуште незнам што направив да те заслужам.
    Јас сум човек со тешки куфери на мене. И никогаш нема да ги отворам . Како сенка ме гонат.

На Ingvild, Springy и marama им се допаѓа ова.
  12. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.527
    Допаѓања:
    92.235
    -Ти текнува кога се запознавме, ми рече дека никогаш не си сакала дечко како мене?

Ми текнува, но никогаш пред тоа не сум те запознала ТЕБЕ. Никогаш не сум ни знаела навистина што сакам. Те сакам покрај мене баш тебе, таков каков што си. Иако не ти ја сакам гардеробата, иако не си некој лепотан физички, иако имаш многу бели влакна низ косата, иако го имаш оној белег на лицето. И иако забите ти се вештачки, иако пушиш, иако си толку многу педантен, иако си толку многу опуштен, иако со тебе не можам да се карам како што сакам, иако ова нашево е чудно и речиси забрането. Иако ме плаши, ти се предавам целосно, а уште подраго ми е што го добивам истото од тебе.
    И да ќе премолчувам кога ми го облакаш капутот и кога ме обвиткуваш со шалот. Ќе молчам кога ми ставаш пијачка, кога ми го сечеш јадењето затоа што мразам да сецкам. Ќе премолчувам кога ми збориш на теми кои ме нервираат, но се за мое добро.
    Ќе премолчувам затоа што си речиси совршен, а мене ме правиш да се чувствувам како вистинска жена покрај тебе.
    Ќе го премолчуваме оној страшниот збор кој ме плаши, доволен е погледот и И ЈАС ТЕБЕ!

На La.Reina.Del.Sur, Ingvild, ilipili и 3 други им се допаѓа ова.
  13. Guillotine

Guillotine Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2013
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    75
    Ја имам таа голема чест да сум твоја сопруга......
    Те љубам :*

14. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.901
    Моите зборови не го менуваат твоето мислење, а твоето мислење не го менува моето решение.

15. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    Доаѓај на тренинг-да се пресметаме :D :D :D

16. Ilusionist

Ilusionist Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    1.912
    Во моментов неможам да те опишам со зборови какво СРЦЕ си!

Ќе те пофалам и на форумов како најоригинален дечко.

Би сакала да ни е ваков прекрасен секој ден...те молам да се потрудиме и двајцата!

17. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
  18. L-enna

L-enna Популарен член

Се зачлени на:
    6 октомври 2010
    Пораки:
    1.107
    Допаѓања:
    1.793
    Меѓу нас постои убиствена и застрашувачка тишина.. и една бездна, длабока и бедна.
    Еден чекор понапред, еден кон друг.. и паѓаме.
    Еден разговор за твојот ил мојот живот.. и сфаќаме - во нив нема место за нас.

Ќе паднеме во бездната полна со студ и вина.. ама ти на едната страна, јас на спротивната. А знаеш.. бездната е широка, колку еден цел универзум. Ама ќе се најдеме пак, зашто никогаш нема да бидеме доволно оддалечени за да не се најдеме.
    И кога ќе ме погледнеш, ќе видиш поглед полн со рамнодушност и студ. И ладно срце, без љубов. Нив ги имам и сега.. но не можеш целосно да го видиш тоа. Предосеќаш, ама не ти се верува. Не ти се верува дека се опаметив. А за верување е..
    Ме изгуби.. целосно ме изгуби..

На Hayley, La.Reina.Del.Sur, julie77 и 2 други им се допаѓа ова.
  19. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.823
    Допаѓања:
    7.048
    Кога после една година ме гушна, посакав вечно да траеме ние...

20. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    :clap: бе З имаш памет колку едно пиленце
    се ли се пишува на ф.б. :fubar:
    не ти посакувам да добиеш Сида, Сифилис или Гонореја ама како што си тргнал плеткајки се со секоја :puke: -да се разбереме не се држите само за рака, маж си сепак не си далеку од тоа :!:
    и осмели се да ме погледнеш уште еднаш кога ке ти бидам во близина, има да те срушам пред сите и без пардон:!: ми се :puke: од тебе најискрено.