Само знам дека патов твој ќе не смени, на полошо. Ти кажав простувам големи работи, но ситници не. Не ми треба твојата порака дека мислиш на мене од кога знаеш дека сум излезена. Ми требаше цел ден, онака да знам, како ти што пишуваш "Те гушкам, каде и да си". Е денес не те гушкав, ти колку сакаш "гушкај". И убо нека ти е!
Не ми недостигаш , не ми требаш, не те љубам како што те лубев. Ете директно се испукав овде, ама страшно ме нервираш. Па ти си човек кој не знае да се контролира, кој не знае да толерира. Ти си се` што нетреба да бидеш. Убаво ни почна денот.Прекрасно од тебе. Љубов имаш многу за мене, но навистина кај нас љубовта не е доволна. Не се трпиме повеќе еден со друг! Само го одлагаме нашиот крај. Ќе биде предоцна, знам! И ќе биде тешка разделбата но нема да сме ни први ни последни. Јас ќе се борам некако со самата себе, но неможам да дозволам повеќе да ме измачуваш. Твоите комплекси треба да си ги лечиш на друго место. Уништи се што имав за тебе. Човек со толку глуп карактер како твојот сеуште немав запознато. Значи ти си добар кога не треба, а лош кога треба да си добар! Со еден збор ти си ОБРАТЕН! Не сакам повеќе да ме замараш или смири се или... не знам што... Само што ти го слушам гласот кожата ми се ежи, а не пак твојот допир.. Но, секој пат само простувам и простувам. И оваа вечер ти пак не ми дозволи да го кажам она што го мислам. И пак морав овде! А баш мислев дека оваа алкохолизирана состојба ќе ми дојде добро за да ти ги кажам во лице некои работи. Тешко ми е затоа што те љубам, затоа што толку работи направив за тебе. Исто толку колку што ти направи грешки. И не те можам повеќе човеку! Се надминаа сите граници!!! Сакаше да ме уништиш, го стори тоа. Сега бегај од мене. Твојата љубов е болна! Се плашам...сега се плашам да ја почувствувам...ти со секоја твоја воздишка ми задаваш болка...
Апропо на постот горе, во нашата врска јас сум таа личност на која и треба еден голем имагинарен шамар за да се разбудам. И за да престанам да бидам лута постојано, анксиозна чат-пат и лоша кон тебе. Признавам си играм со тебе како сакам. Од чист ќеф (како е македонскиот збор за ќеф?) некогаш ти викам да се разбудиш, кога знам дека највеќе ти се спие, за да ми донесеш чаша вода или да го уклучиш болјерот... Или те замарам да одиш да ми купиш нешто од три пизде лепе материне далеку. Или ако нешто малку не ми одговара ти се лутам бре човече не ти зборувам како треба. Дете СУМ. Сеуште! Некогаш тоа и го правев на мајка ми сега на тебе. УФФ. Незнам каде во мене гледаш можност за среќа. За среќен и убав живот. Јас сум само паметна донекаде, убава пре , срцево добра исто ама и обвиена со тага. Сега и за сите векови - Амин. Некои зборови што ги слушам Болат. Всушност болат зашто знам дека се вистинити, самата знам уште одамна дека се такви какви што ги изјаснуваш. Ама проклетството на мојата судбина ли или незнам што е тоа. Е ее памтам од 6 години. Се, се имав и тогаш. Се имам и сега за да бидам среќна. Всушност немав се ама и тогаш и сега го имам она најважното, вистинската љубов, онаа големата. Некогаш од моите, сега од тебе. И пак и пак никако да можам да уживам. Да бидам среќна. Неможам да дишам чисто бидејќи постојано некој ми дише отпозади и ми испушта огнени јазици од несреќа. Оф, а најтешко е што тој некој отсекогаш бил некој близок. Ајде .
изненаџена сам па ти си знаел да кажеш фала види види пази круната од глава да не ти падне што ми требаше слава да ти честитам ама ај од култура со тебе само комуникација за партија друго јок бе брате -ова беше исклучок
Глумиш лудило! Како би ти мавнала еден шамар еј, не си свесен!! онака наопачки Да се освестиш.. и послем би си мавнала и на самата себеси еден шамар за да освестам колкава будала сум јас.. и со кој мозок трчам и те молам пак.. и пак јас сум таа што ја смирува ситуацијата А ти пак прави се дека моите жртви се мали и дека јас за ништо не чинам.. Браво, еден аплауз за тебе Јас сум таа глупачата ..
Ne nisi ti kriv sto si u blizini bio tako daleko Mada cisto sunjam da ces ikom biti blizi Ti stvarno nemas nikakve veze sa tim Sto vise nikom ne dam da mi se tako priblizi… http://www.youtube.com/watch?v=QW1fgHmjWOA
Дека премногу го сакам и дека премногу ми значи и дека би го гледала секој ден! ама и дека ми е страв да не му се здосадам, хех.
Ќе те видам дури на лето. Можеби некој викенд ако се сретнеме случајно (шо чисто сумњам). Не заборавај дека треба да ти го пратам тој бакнеж, кој рече дека на фејсбук не се важи. Не заборавај на договорот. Не заборавај да се сетиш на мене.
Многу брзо го менуваш мислењето за некои работи, свати дека не влијаеш само ти на тоа. Вчера си поминавме преубаво, денеска едвај те видов, бев до тебе, али те чуствував далечен
http://www.youtube.com/watch?v=a1yuSJhOxB0 Hej baš je kul što držiš je za ruku Mene nikad nisi kao mrziš da te vuku Al njoj je bitna, tako nježna je i sitna Totalno kul Više te ne volim, ja te ne volim I nije mi bed dok plešeš s njom pored mene Ja te ne volim više te ne volim I baš ste lijepi par dok svira naša stvar!
Само ќе ја цитирам WomanInRed. Тотално истото сакав да го пишам. И уште ќе додадам: -Кога еднаш ќе ме сфатиш? Кога ќе разбереш како се чувствувам? Знам дека знаеш, ама стави се на мое место, разбери ме. Не може туку така да заборавам некои работи. Простив, да, ама тешко се заборава. Дури и кога ќе подзаборавам малку, тука си ти за да ме потсетиш намерно или ненамерно. А боли, и тоа како боли. Многу боли. Душата бескрајно боли А тоа што те потсетувам и тебе, што ти префрлам и што ти зборувам е само еден очаен крик на мојата душа, да и биде полесно. Само така се чувствувам малку поспокојно, ама само малку. Кога ќе помине се, кога ќе успеам да заборавам и да и се препуштам на среќата? Кога и јас повторно ќе ја почувствувам топлината на љубовта на мојата кожа, во моето срце...
Мило ми е што е се добро иако то може малку ќе ги смени нашите планови,но важно е да е се во ред на секое поле па потоа ќе си правиме планови за нас.Сега преоритет е другото и да знаеш дека те разбирам совршено што и да одлучиме јас сум со тебе.Знам дека ќе се договориме и разбериме како и секогаш мило мое и се ќе ни биде совршено бидејќи со добар збор и договор се може да се постигне.Те Сакам најбескрајно