Уффффф на моменти знаеш така добро да ме извадиш од такт како што никој не умее . Преку глава ми е од некои работи. Аман веќе!!!
А бе аман! Де вака, де така. Што ти стана сега? Сега ме гушиш па, уште и до сабајле, не мора толку, не се форсирај, нека ти остане и за друг пат. Или виде како е да не те барам, а? Аааааа, а мислеше пак ќе те молам и ќе се расправам, ќе си лечам јас нерви после? Е нема, мило, те сакам, ама сега има да одеваш малку за се!
Рака на срце вчера ни ја спаси врската од монотонија. Од време на време да си таков ќе нема што да посакам Е сега малку да те искарам ..не нема да ти дадам да отспиеш ќе мора да си маж во животот , како тоа јас со бронхит , главоболка, температура , надвор дожд ,мокри чорапи , рацете во вода лупам пиперки Згора на тоа додека истураше бев до "најблиската" аптека да ти купам нешто , носето ти течело. Ми здосади веќе не беше на смртна постела бог да чува , научи да бидеш жилав не ја работиш најтешката работа на светот , тоа го прави и мајкати со години , па кога ќе дојде не е како претепана ..не не :geek: ...и како тоа после сите мои забелешки и молби вчера пак си се дружел со другарите до доцна Денес лоша сум да знаеш , биди мирен зошто ќе си го добиеш !
Оди лечи се бе! Ауу да заборавив. Таков лек не постои како за тебе. Не постои лек за пе*ери. Или си или не си. Ај со некој убав ама ти со него се фати? Грозни сте бе. Барем за тебе не мислев дека ќе станиш пе*ер. Еее никогаш не вели никогаш. Ај со среќа да ви е врската. Да чекам покана или нема да ме испоштоваш?
Што ќе му кажам???? ИДИ У КУРАЦ !!!!!!!!!!!!!! НЕ МИ ТРЕБАШ, можам да си најдам некој милион пати подобар од тебе, некој кој нема да биде клошар и ќе има храброст да каже што не чини а не да се крие како пи*ка..(леле како ќе го ошамарав денес аууууууууу(за малку)
Ќе ми недостигаш сонце најмногу на свет Жал ми е што не можеше да дојдеш со мене. Ајде направи нешто и дојди барем на 4-5 дена Те сакам, те сакам, те сакам
Сакам да си спијам до тебе. И да се будам до тебе. Кога навечер си одиш, ми доаѓа да вриштам, зашто сакам едно убаво утро да се разбудам покрај тебе и твојата насмевка . . .
Би ти кажала ....ТЕ Сакам ... сега сфаќам за кои детски работи сме се карале ...Извини ... ама не е вината само до мене призај го твојот дел и да си дадеме уште една шанса ... не е фер двајцата да патиме и се вака грдо да се заврши ...те молам оСвести се .... Те молам доста е веќе премногу почнува да боли ....
што ако не слушнал некој? ма гајле ми е беееее уф каков возбудлив секс беше тоаааа златооо знам дека бев еееептен жешка синоќа ...... затоа и втора партија имаше.... и сеа ме боли половината
А можда и ќе напрам нешто вечер само да излезам и да те видам. Ми е гајле за се. Кој што ќе речел бла бла бла глупости. Немат.