1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. Lola-R

Lola-R Активен член

Се зачлени на:
    25 декември 2012
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    6
    Сега најде да глумиш лудило?!Што ти е?Освести се ради тебе,освести се што побргу......

2. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    Шарен ти шарена ја! Буб!

3. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.823
    Допаѓања:
    7.048
    Јас плачам додека пишувам..Тој се смее додека чита..ТАКА ОДИ ТОА !..

На Miss.Ricci, Greeen и Nati.P им се допаѓа ова.
  4. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.521
    Допаѓања:
    18.517
    те сакам! а те сакам затоа што си преубав,презгоден,секогаш насмеан,секогаш позитивен и неможам да ти одолеам,и сигурна сум дека НИКОЈА И НИКОГАШ! нема да те сака како што те сакам ја!!! толку чисто и искрено! ОД СРЦЕ!
    Сакам секогаш да се будам покрај тебе! тие утра за мене ќе бидат најубавите утра :inlove:
    сакам секогаш да бидеш покрај мене, да ме гушкаш, да ме бакнуваш, да ми кажуваш дека ме сакаш и дека ќе ме сакаш засекогаш :inlove: ТЕ САКАМ :inlove:

5. homealone

homealone Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    1.286
    Допаѓања:
    361
    Знаеш што имам една идеа ајде вечер да гледаме некој филм , јас ,ти и нашите пријатели од кога не сме гледале таман ќе биде забавно и ќе се смееме еве јас се ќе организирам вие само изберете филм. Се надевам дека ќе прифатите.

6. LoveIsAllAround

LoveIsAllAround Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    338
    Допаѓања:
    115
    Знаеш ....кога таа ти е убава зошто си со менее???????????????????????? Воопшто не те разбирам...ии баш тогаш кога ќе се налутам поради тоа штш таа ти е поубава од мене тогаш викаш дека сето тоа било зафрканција...епа знам дека не е ...знам дека ти е убава...оди со неа заедно во ПЕКОЛОТ!!!!!!!!

7. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.991
  8. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.527
    Допаѓања:
    92.235
  9. AliceInWonderland

AliceInWonderland Истакнат член

Се зачлени на:
    23 мај 2010
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    10
    Don't go and leave me
    And please don't drive me blind

10. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.305
    незаслужено лоши сме еден кон друг. :!:

На Divinebutterfly, thelittle17 и kikav им се допаѓа ова.
  11. kikav

kikav Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    2.711
    Допаѓања:
    2.034
    Проблемот не е колку чекаш, туку кого чекаш ♥

12. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.901
    Џабе ти е одело ако си ѓубре во душата..
    Џабе ти е скап автомобил ако ти треба само за да ти се восхитуваат луѓето..
    Џабе ти е голема и убава куќа ако гостите ти доаѓаат само за да кажат дека имале прилика одвнатре да ја погледнат...
    На себе облечи ја душата...провози се со разумот и пробај да ги освоиш срцата на луѓето зошто само така ќе бидеш ЧОВЕК достоен за почит !

13. emocija

emocija Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    53
    ех ..требаше порано да се сретнеме јас и ти ;)

14. Libera

Libera Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2011
    Пораки:
    1.278
    Допаѓања:
    5.908

Дали ќе мрзнеме на клупи јадејќи сендвичи; дали ќе пешачиме два часа од едниот до другиот крај на Скопјево, бидејќи е побитно да се држиме за раце, во маглива вечер, отколку да се клацкаме во автобус половина час; дали ќе ми ги буташ рачињата во греалката во твојата преладна соба или ќе се топлиме на мојот кревет - небитно.

На Noemi, Primavera, Ingvild и 4 други им се допаѓа ова.
  15. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.521
    Допаѓања:
    18.517
    ноќта полека се спушти, јас лежам на постелата...повторно сама. Тебе те нема... Далеку си од мене, доволно далеку за да не можеш да го слушнеш мојот плач, да го почуствуваш моето страдање... Но не си ти крив, судбина... Единствена утеха ми е дека ќе се вратиш, кога тогаш. Неможам да го дочекам моментот кога ќе те прегрнам и ќе го слушнам тоа твое ''ТЕ САКАМ''... Смачено ми е тоа да те гледам само на нашите слики, смачено ми е да го слушам твојот глас преку телефон. Смачено ми е од оваа далечина. Сакам да си до мене, да ја почуствувам твојата топлина... Сакам да ги почуствувам твоите бакнежи по целото тело, нивната нежност прави да горам. Неможам повеќе без тебе,
    ПРОКЛЕТО МНОГУ МИ НЕДОСТИГАШ...
    Сакам да се вратиш да почнеме да ги остваруваме сите наши планови, сакам повторно да зборуваме по цели ноќи, да ми кажуваш совети и да ме гушкаш.
    Ми недостигаш и би требало да го знаеш тоа. Би требало да знаеш и дека секогаш кога ќе прекинеме со телефонскиот разговор горки солзи течат по моето лице, никогаш не ми е доволно од тебе...
    Сакам уште, и уште и уште... Но далеку си :(
    Ме теши само тоа дека кога ќе се вратиш ќе почне заедничкиот рај и никогаш повеќе нема да се раздмелиме...
    ТЕ САКАМ ЖИВОТЕ МОЈ! ВЕРУВАЈ ВО ТОА, ТИ СИ МИ СЕ! :inlove:

16. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Те сакам :hug:

На Libera, Mrs.Cuper и TheCandy880 им се допаѓа ова.
  17. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.521
    Допаѓања:
    18.517
    Вечерва се е тажно,ти си тука иако те нема-во моето срце си. Ги чувствувам твоите усни,... допир и моќ.........Злато мое ти посакувам добра ноќ!

18. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Ете, речиси и да пројде денов.

Не мислев многу на тебе, немав време кога, цел ден бев зафатена, па само на досадните часови на училиште помислував на тебе и на овој ден пред една година. Се уште се прашувам зошто токму на мене ми пиша, зошто одлучи мене да ме пуштиш во својот живот и зошто сакаше да се обидеш да имаш нешто со мене, а не ми го даде тоа до знаење. И се прашувам зошто дозволив толку лесно да ми влезеш во животот баш во периодот кога велев дека нема за никого да се приврзувам. Се прашувам и дали направиме и двајцата погрешни постапки. Искрено, убедена сум дека сево ова не требаше да се случи. Некако е премногу погрешно. Се е погрешно. Ти си погрешен, јас сум погрешна, работите што се случија се погрешни.

Датумов го мразам, а засекогаш ќе го паметам. Засекогаш ќе ме прогонува. А допрва следуваат уште полоши датуми, ќе морам да преминам и преку нив. Не смеам да си дозволам уште еднаш да потклекнам на ваквите препреки. Ќе те заборавам, си ветив. Ама датумите да ги заборавам е невозможно.

Eдит: И не знам зошто постојано се навраќам на темава, зошто секогаш ја отворам и тргнувам нешто да пишам, но се откажувам. Нема што повеќе да пишувам за тебе. Особено не тука.

На Ingvild и L-enna им се допаѓа ова.
  19. francais

francais Популарен член

Се зачлени на:
    23 ноември 2012
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    1.283
    Колку напори да вложиме, нема да биде како што беше. Даваш отпор штом насетиш дека сакам да ти кажам нешто важно. Полно со емоции. Од таму читам дека е залудно. Знаеш, изморена сум. Преморена. Немам сили за уште денови како овој.

На Ingvild му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Libera

Libera Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2011
    Пораки:
    1.278
    Допаѓања:
    5.908

На Micheleljubov, ilipili и Miss.Ricci им се допаѓа ова.