денес или следен пат кога ке те видам З-на состанок или активност што и да е, има за инает да ти се насмеам змијо една и тоа во лице да видиш дека сум индиферентна кога си ми во близина
Како можам во едно време и да те сакам и да те мразам. А? А, и те обожавам кога ми одговараш така ладно за некои работи кои се за шалење. ај.. те сакам
Ти си се што посакав спакувано во едно !!!! Чудо е колку сме исти. Толку си прекрасен и најубав и само се смешкам под мустаќ кога гледам како те гледаат девојки , повторувајќи си во себе-ДА, МОЈ Е !!! Таков е прекрасен, плус ме сака.
Ќе го пребродам и преживеам периодов па мајка Јана нека е! Ма, што сака нека е. Подобро сега, на овој начин отколку со понатамошни скандали и чуда. Тоа е. Не дека нема љубов, не дека не те почитувам, не дека не те сакам. Напротив. Здивот ми го земаш, ама тоа е тоа. Морам малку да се насочам кон себе, морам! Те сакам Сонце!
Знам дека се договоривме за пауза, и знам дека беше идеја на двајцата, но неможам повеќе. Колку повеќе време мине, толку повеќе те сакам и сакам да те видам и да те гушнам. Ми се допаѓаат визуелните и гушките на Фејзбук, но не е како порано. А и ти ми кажа колку сакаш да те гушкам. Сакам сега.
имај ХРАБРОСТ да ме погледнеш во очи нема да те изедам и пак немав шанса да ти се насмеам-пак ме фати неподготвена женско сум па милион пати сум похрабра од тебе божем машко си џабе го имаш тоа мегу нозе
http://www.youtube.com/watch?v=CTqabbIP ... 5dRqzT-gCw And it's me you need to show How deep is your love? How deep is your love? I really meant to learn Cos we're living in a world of fools Breaking us down when they All should let us be.
... ми пушти песна на фб за добра ноќ и јас се стопив. Те сакам, те посакувам, те љубам силно, страсно и до болка, и кога го изговарам сето ова, го чувствувам толку присутно и силно, ми претка нешто во коскената срж, се колнам. Ги игнорирам сите глупави јазичиња кои ме убедуваат како оваа радост и љубов со текот на времето избледувала, како луѓето се заситувале еден од друг, си здосадувале и наоѓале причина да избегаат барем на кратко, да излезат, за да не мора да го гледаат другиот. Да бегам од тебе? Да ми здосадиш? Нема да се случи. Еве кажувам, нема. Со секој изминат ден, те сакам се` повеќе. Вљубена сум во тебе како изгубена тинејџерка, наутро станувам со помислата дали си се наспал и ти посакувам добро утро, го исчекување сум на убави смс порачиња од тебе, и се смешкам и се радувам, ме грееш и љубиш, зашто ти си моето сонце, и не ќе дозволам некој да те повреди тебе... Знај срцево чука за тебе, правиш да знам дека живеам јас...
Значи не си свесен колку ми ја разубави ноќта, и да сонував немаше да знам дека си ми купил грамофон, замислувам сцена, јас и ти кафенце, грамофонот врти а позади оваа песна. Те сакам! http://www.youtube.com/watch?v=5QaFd59bjCE
ти си моето се! само ти! никогаш никој нема како тебе да го сакам, сакам со тебе да бидам и дење и ноќе, многу ми недостигаш, само да знаеш колку многу...
Понекогаш си навистина совршен! Всушност, мене си ми СЕКОГАШ совршен, ама тоа не сум ти го кажала за да не се вообразиш Те сакам , сонце И едвај чекам да те видам