Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.654
    Чудна е нашата љубов, чудна е и оваа хемија меѓу нас...
    Искрено, мене луѓето брзо ми здосадувале, кога ќе научам и дознаам се што ме интересирало сум ги откачувала, освен оние неколку кои ете по игра на судбината, се надевам, дека сум „ги присвоила“ засекогаш.
    Со тебе почнав на зебанција, те гледав како one night stand, од сите тогаш актуелни најмалку се надевав дека во тебе се крие овој жар, не ни помислував дека ти ќе бидеш тој кој ќе е мојата идеална половина, кој совршено добро ќе ги надополнува моите празнини, кој ќе продолжува таму каде јас ќе застанам, кој ќе ги кулира сите мои мани и испади, но ете, се случи...
    Овој период пред цели 3 години бевме на почетокот, бевме изгубени бруцоши кои на паузите од учење играа секси игри, бевме дечишта кои дневно праќаа и примаа по 50 пораки, кои саати поминува на телефон и кои збореа додека и двајцата не заспијат. Имавме многу што да се кажеме, убавината е што и сеуште имаме што да си кажеме иако од тогаш до сега поминаа повеќе од 1095 денови, 8760 саати и многу секунди.
    Сеуште ти се радувам кога ќе те видам, сеуште ми е топло на душата кога ќе те гушнам, по милионити пат се заљубувам во тебе, иако знам дека е еднонасочно, секогаш само се заљубувам, никогаш не сум зажалила што толку пати го направив тоа, никогаш не сум се посомневала во чувствата кои ги имам за тебе, ниту пак сум се посомневала дали и ти мене ме сакаш, исто онака и онолку колку јас тебе. Знам дека те сакам, вонсериски многу, можеби и за нијанса поише отколку ти мене, но знам дека ме сакаш ако не знам за поише знам дека ме сакаш барем најмногу на овој свет.
    И еве сега сме овде и сега, во овие 3 години се одлучивме цел живот да го поминеме еден крај друг, да си бидеме меѓусебна потпора и подршка кога ќе згусти, не сме веќе бруцоши, сега сме дипломци, заедно пораснавме, сеуште созреваме и се сакаме.
    И после 3 години мене сеуште ми е најубаво поминато времето со тебе, и после 3 години не чувствувам потреба за промени, убаво ми е вака, статично, сигурно и познато.
    Му се радувам на секој ден што ќе го поминеме заедно, зошто со тебе осеќам дека моето цело е потполно, дека ништо не фали, а цело е кога се има се', епа мацо, ти си моето се'.
    Ти се центар на мојата вселена, и окулу тебе се врти се.
    Можеби грешам што толку ти се возвишувам и те ставам на пиедестал, но мене така ми е убаво, а на светов нема ништо побитно од мојата т.е. нашата среќа и задоволство.

Биди среќен, биди насмеан, понекогаш лут, биди плачко, мочко и идиот, биди напорен, смешен и трагичен, биди ТИ, зошто таков те сакам.

На machka1, thelittle17, Ingvild и 7 други им се допаѓа ова.
  2. Anouk

Anouk Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    806
    Допаѓања:
    1.381
    Викенд љубов моја !!! :inlove:

Има да те гњавам за сите пари ]:)

Како беше таа, ќе го стискам и галам и гмечам :D

На Ingvild и Libera им се допаѓа ова.
  3. La.Reina.Del.Sur

La.Reina.Del.Sur Истакнат член

Се зачлени на:
    1 мај 2011
    Пораки:
    1.508
    Допаѓања:
    3.880
    Кажи ми како да не се изгубам во длабочините на твоите очи и како да се правам дека не чуствувам ништо...Кажи ми!

На Ingvild и srcekrsacka им се допаѓа ова.
  4. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    види види
    другарите те користеле за кога им требаш :^)
    мотивација за твојот пост на ф.б.
    ех З бе умна главо очигледно дека не ти помага во некои работи тоа што имаш повеке кеш и све остало од нас обичните луге
    среката со пари НЕ СЕ КУПУВА а ни другарството :!:
    не ти се ситам-иако можеби би требало пошто понекогаш претеруваш со своето однесување ко да си незнам што напротив жал ми е за тебе и ти си душичка исто ко и другите ама барем не се кревај до облаци кога сум ти во близина јас :!:

5. rakce69

rakce69 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 септември 2011
    Пораки:
    419
    Допаѓања:
    231
    Да си ми поблиску би те претепала, се однесуваш како мало дете, ама кенкаво дете што незнае што сака кога му се спие. Неможам да учам заради тебе, неможам да функционирам како што треба, а ти немаш време едно кафе со мене да пиеш, два реда муабет да направиш, знам зафатен си, обврски се обврски. Не мораш, само да не жалиш покасно, ќе ми е криво за тебе. Ќе помине грдава недела, после ни џпс нема да може да ме лоцира, а не па ти.
    Знаеш да бидеш такво ѓубре, ама не си свесен ни сам колкаво! Си тераш по свое, инатот пред се! Само напред, пази само да не ти дојде на глава инатот... некогаш, во иднината!

6. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.524
    Немој такви заебанции, жити се' :| Не ми е до тоа. Ужасно си ми потребен, и знам дека сакаш да ме насмееш, ама немој со тоа :!: Знаеш ти многу добро како да ме расположиш и да ме насмееш, оставам на твојата имагинација ;) :*

7. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.792
    Допаѓања:
    2.556
    Слободно повреди ме уште еднаш, бидејќи и онака веќе си ме повредил повеќе пати :(
    Незнам како успеваш за толку кратко време да го смениш односот спрема мене, навистина не те разбирам.

8. anu6kaa

anu6kaa Популарен член

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    1.315
    Допаѓања:
    430
    Баш би сакала да знам зошто си толку љубоморен :@

9. littleDiva

littleDiva Активен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2012
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    те сакам :) (game over)

10. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    Mи се спиееее,ајде да си спиеме заедно прегрнати како мали Bебиња :geek: :inlove:

11. ilipili

ilipili Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    1.310
    Допаѓања:
    4.992
    Не сакам моите чувства и тоа што го мислам да прават да се чувствуваш дека си виновен за нешто.Јас никогаш не сум те обвинила ниту пак ќе те обвинам.Секогаш си правел да ми биди најбескрајно најубаво на свет.Јас само кажав дека имав една желба и ми е криво што нема да се оствари тоа за што сонував цел живот.Извини со тоа што направив да се чувствуваш крив,знам дека ќе се потрудиш да направиш да ми е убаво како и секогаш и јас никогаш не се сомневам во тебе.Затоа и ја донесов мојата одлука,добро знаеш која е и ќе се придржувам кон неа од сега натаму.

12. sadangel

sadangel Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2010
    Пораки:
    983
    Допаѓања:
    782
    :*

Прикачени фајлови:

На Greeen и Nati.P им се допаѓа ова.
  13. Nati.P

Nati.P Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    2.013
    Допаѓања:
    856
    Дека е глуп и циција :D

14. Libera

Libera Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2011
    Пораки:
    1.278
    Допаѓања:
    5.908
    Убаво е да се спие покрај тебе во снежна вечер.
    А уште помило ќе ми биде сабајле кога ќе те разбудам со доручек и кафе.
    Љубовта е убава. :)

На green.eyes, thelittle17, pamelche и 7 други им се допаѓа ова.
  15. homealone

homealone Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    1.286
    Допаѓања:
    361
    Абе ти не си нормален на времево ми се јавуваш и ми викаш дека ќе идете со другарти да се тркате од Водно до Ѓорче и сега јас треба да умирам од грижа нели.

16. Nika666

Nika666 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    217
    О боже колку си сладок додека те гледам како спиеш и ме гушкаш со едното раченце. Те сакам поише од се на светов

На Miss.Ricci му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Ingvild

Ingvild Популарен член

Се зачлени на:
    4 септември 2012
    Пораки:
    605
    Допаѓања:
    3.769
    Ме сакаш?! :wasntme:

На Barbie20 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Monique995

Monique995 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    246
    Допаѓања:
    201
    ти недостигав.
    и сега ти недостигам.
    сакаш да бидам до тебе.
    Не можеш ни да замислиш кога ќе се видиме колку силно ќе те гушнам. Ќе биде тоа казна за секој пат што сум посакала да се гушнеме.

19. Barbie20

Barbie20 Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    10.722
    Во оваа студена зимска ноќ единствено нешто што посакувам е да бидеш покрај мене. Да ми кажеш дека ме сакаш и да заспијам во твојата прегратка.

20. Primavera

Primavera Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2011
    Пораки:
    405
    Допаѓања:
    1.518
    Од денес играме по мои правила... ;)