Не, не сум љубоморна. Воопшто. Ама веќе не ме рачунај за она што ти бев. Знам дека секогаш си го викам истото, ама овој пат нема да преболам. Незнам како наоѓаш време за неа, нејзе секогаш ја слушаш, и шиеш работи, и купуваш. Ја прашуваш како поминала. И знаеш што? Преку глава ми си. И знаеш што? Не сум разгалена тинејџерка, едноставно признај дека ти е подрага. Полесно ќе пребродам. А сега гони ми се. И знаеш што? Оди во пи*ку матер.
Каде си? Зошто наеднаш те снема ? Знам бевме само пријатели, немаше ништо помеѓу нас но можеше барем да се јавиш, да ме поздравиш ...
My nigga : Знаеш што конкретно ме кочи у цела ова ситуација ?? Шо мислам дека не доволно ти покажувам дека ми значиш , дека не доволно ти давам до знаење дека не си сам, дека ме имаш мене ... Плус знаеш мислам ти кажав шо ми е најтешко што буквално у периодов сум немоќна да ти докажам све тоа шо го кажав . И знам ке си речеш “ еве ја оваа филмаџика ... “
Дури бевме заедно, после поминатото време со тебе сакав да мирисам на тебе. Но тој мирис беше присутен само во мисливе и му се присетував на истиот... Откако не сме заедно секогаш откако ќе се видиме, макар и тоа да било на 5 минути - случајно и минувајќи, секогаш твојот мирис е долго присутен на моите алишта, коса, кожа... Што не е во ред со мене?
Чувствувам премногу грижа на совест поради тоа што ти раскинав.А зошто се прашувам?Чувствуваше ли ти кога ми ја задаваше сета таа болка?Знаеш ли ти низ што се не поминав јас и пак ти простив и ти дадов шанса.Ја прокоцка последната шанса,наместо да се трудиш да успее ти само повеќе правеше да заврши се,а не беше свесен знам. Ама навистина не сфаќам што е ова сега... Знам дека ми е убаво сега без тебе,не ми фалиш,не мислам на тебе често,ама внатре имам некој неспокој. Се надевам дека набрзо ќе помине...
СРЕЌО МОЈА НЕКА ТИ Е НАЈ СРЕКЕН РОДЕНДЕНОТ СЕКОГАШ ДА МИ БИДЕШ ЗДРАВ И ЖИВ, ВЕСЕЛ НАСМЕАН СРЕЌЕН ЗАЉУБЕН.....ТИ ЈА ПОСАКУВАМ ЦЕЛАТА СРЕЌА НА ОВОЈ СВЕТ ЕДИНСТВЕН МОЈ ТЕ САКАМ НАЈМНОГУ ОД СЕ http://www.youtube.com/watch?v=nsXNfFMUqYc
Те отерав у курац а најмногу те сакам! Ама твоето однесување така одлучи, твојата болна љубомора и непочитување кон мене!!!
Си се восхитувам на сопствената храброст, ти се извинувам за глупоста на една личност и сакам да ти кажам - Многу си сладок
Што ако ти пишам? Што тоа ќе смени во нашите мизерни животи? Ќе ги направи ли за момент помалку мизерни? Што ако се видиме? Набрзина задоволени страсти, никаква шанса за иднина. Неколку разменети зборови, кога сме заедно не зборуваме многу. Секој во такси, секој по својот пат...се додека не ти пишам нареден. Каде води тоа? Води до мое поголемо затрескување во тебе, и твоја поголема незаинтересираност за мене. Знам дека нема да ме одбиеш, ама не е исто како порано. Се сврте кругот, и сега ти си горе, а јас на дното.
Љубави џабе се обидуваш да ме смириш , до пред малку бевме заедно и ништо не ми беше но сега незнам навистиана што ми е си плачам а незнам зошто ,а може и изменатиов период беше малку напнат , факултетов , нервози ,учење и толку ми требаше. Остави ме барем пола саат и јас ќе ти се јавамо кога ќе се смирам.
Ми недостигаше денеска. Се навикнав да те гледам секој ден и ако не те видам барем на малку онака побудалувам . Човече, што ми направи!? Не можам денот без тебе, за ден да го сметам. Не ни сакам искрено да ми се без тебе деновите. Ајде да ни поминат овие глупави обврски, па има да те задушам од гушкање... А и... немој да го уништиш ова... Ај биди добар, те молам
Не знам сега дали нешто те навреди од тоа што ти реков,но ако е така тогаш почнувам да се осигурвам дека си глуп. Eдноставно не знам зошто се појави. Можеби и подобро ако си лут.Да помини испитен период и одам во провод драги мој,па ќе се најди барем некој по мој вкус физички за мување,кој те е.и кога не се трудиш воопшто за мене. А можеби па онај претходниот дека се трудеше и не ме повреди на крај? Море сите сте исти ѓубриња,не знам и јас шо се замарам. Не те молам,цркни.Колку ти се трудиш за мене толку и јас.А и онака не си нешто посебен ко ќе размислам. Само имам многу голем недостаток на внимание заради тоа уште се занимавам со тебе. Глупак.
Ако се што си добил е изнудено, тогаш нема да добиеш ништо да видам тогаш какво ќе биде! Се ближи крајот, го мирисам, ме губиш, полека но сигурно. Ме повредуваш, не си свесен, ќе се освестиш за скоро, ти ветувам. Цел ден да плачам, додека ти пиеш кафе некаде излезен, да те молам за рамо за плачење, не се десило до сега, сега се деси, ама во иднина нема да дозволам. Тешко дека овој пат ќе попуштам, одам до крај, се или ништо. Од утре нова прича, ја ќе ја пишувам, ти немораш ни да знаеш
И ќе додадам - се сврте кругот. Не те барам јас, ти ме бараш. Запали незаинтересираноста и ладното однесување мое. Нека ти биде.