Те сакам! Грозно се чувствував во понеделникот кога се обидувавме да раскинеме..Тешко ни е знам..Си велам моментална криза е ова...ама нели трае подолго отколку што треба?Не сакам да те изгубам..Не вака..Знам дека и кај тебе е исто. Дај некој предлог како да ни биде подобро?Како да ни биде како претходно???Јас немам појма што да правам..
... само ти знаеш што и како со мене... иако понекогаш ми го нарушуваш светот... знаеш како да ме придобиеш пак... како да ме правиш среќна... ТЕ САКАМ
Дека ги обожавам сите негови особини, дека премногу ми значи, дека многу ми е мило што е во мојот живот, и да не се однесува како тиквар на моменти
Е стварно не можам да те препознаам. Како можеш да се менуваш на две секунди? Океј, знам дека не знам да водам инает, дека почнувам и не одам до крај, само се глупирам нешто, ама ме нервираш кога ми се занесуваш нешто. Мораш прво да ме извадиш од такт, па после да бидеш моето најмило. Е, не сакам така. Сакам да бидеш добар цело време. Гледај што се правам за тебе. Цени го тоа. Океј, знам дека на ова ќе речеш дека тоа што сум постигнала е благодарение на тебе, но јас го ценам тоа. А ти? И те сакам. Те сакам најмногу. Повеќе од се. Повеќе од тоа што ти можеш и да замислиш. Повеќе и од тоа што ти би можел да сакаш. Но, не ти верувам. И се сомневам дека некогаш ќе ти верувам. Барем не онака како што ти сакаш, 100%. Жал ми е, ама јбг тоа е.
како си ме изненадил ми идеше да скокам од среќа....ајде едвај чекам да дојде петок....... спиј сега добра ноќ
Не биди таков ме правиш тажна...Многу ми недостигаш,можевме сега да си бидеме заедно и да се гушкаме!Те сакам
Се повеќе ми покажуваш дека си заинтересиран за мене , ми пишуваш, ме викаш на кафе ..А јас никако да одлучам што сакам
Нека ни се множат злато . Фала на прекрасните песни што ми ги посвети За .. муабетот што го направивме , тој срамотниот .. ќе ти покажам како сакам најмногу , стрпи се
Security codes on everything Vibrate so your phone don't ever ring Wish we could switch up the roles And I could be that... Tell you I love you But when you call I never get back Would you ask them questions like me?... Like where you be at? Cause I'm out 4 in the morning On the corner rolling Doing my own thing What if I?... Had a thing on the side? Made ya cry? Would the rules change up?... Or would they still apply?... If I played you like a toy?... Sometimes I wish I could act like a boy Keep a straight face when ya tell a lie Always keep an air-tight alibi What he don't know won't break his heart If I was always gone With the sun getting home Told you I was with my crew When I knew it wasn't true If I act like you Walk A mile off in yo shoes I'm messing with your head again Dose of your own medicine
одамна не сме имале ништо сексуално срцка,веќе ова не се трпи,каде ми избега за ск?ааааааа ке видиш ти само јас кога ќе дојдам.
Јас сум силна, а ти не можеш да ме скршиш..........колку и да се осеќам лошо, никогаш нема да ти го дадам тоа задоволство да ја почувствуваш мојата слабост! Од мене ќе гледаш само колку сум силна, и успешна, и ќе се прашуваш дали некогаш те сакав....и пак ќе дојдеш кај мене, ама ти си веќе минато, а јас за да продолжам да ја градам својата иднина, треба да го заборавам минатото....т.е. тебе......ЗБОГУМ