Многу повредува тоа што несакаш да ме сослушаш.Тоа е непочитување на личноста Од тебе барам само љубов,љубов и љубов,ништо повеќе!
Толку време помина,а јас сеуште имам многу работи кои би сакала да можам да ти ги кажам гледајќи те во очи.Иако велат дека времето лечи се,во мојов случај изгледа не е така.Мислев дека лесно ќе ми биде да те заборам,тешејќи се со тоа дека на оној кој што остава секогаш му е полесно.Нема ден да не помислам на тебе,на твојата насмевка,на начинот на кој се чувствував кога бев покрај тебе.Верувај дека има денови кога се трудам да се однесувам како и да не си постоел во мојот живот,но доволно е само од некаде да го чујам твоето име и повторно да ми се врати се.Не знам дали и ти размислуваш на мене или можеби си решил да продолжиш понатаму со некоја друга,но каква и да е твојата одлука и колку и да ми биде тешко ако те видам со друга сакам да знаеш дека секогаш ќе имаш посебно место во моето срце...
5 саата дебели Tи кај комшијата,ама немој таму некои комшики да има, па со сукало да ве бркам сите по скали Aма ти подебелиот крај на сукалото ќе го изедеш
учи ,учи и утре да дојдеш да ме израдуваш дека си положил абе кога ти викав на време да почнеш ти не е сега 3 дена пред испит не се учи книга од 700 страни. Но ајде ти држам среќа и утре те чекам со радосна вест.
3 работи * Не ти се налутив што не дојде до пред зграда за малку иако мислам дека кога немаш кола треба да дојдеш да ме пречекаш но, како што реков блиску ми беше и не ти се налутив ама кога се качував по скалите можеше да дојдеш да ме фатиш за рака да ме задржиш да не се лизнам оти имаше снег, да немаше не е проблем. Ама јас тебе неможам да те учам на каваљерски работи или си или не си јас знам дека си, многу ретко ми го покажуваш спротивното и затоа не ти се лутам + за вчера може н е си ни знаел дека има снег на скалите за да дојдеш. И не секам да те бранам ама некогаш треба да помислиш на некои работи. * Незнам колку пати ти имам кажано кога ми кажуваш нешто кажи ми го докрај, не деталите да го дознавам на маса од твоите другари. * Кога кажа дека сите што немаат женска сакаат да си фатат и обратно, дали тоа важеше за тебе дека ти имаш а сакаш да немаш а? Оти ја знам дека тоа е така ама еве јас имам дечко па несакам да бидам слободна! Зарем јас сум единствена?! И ако сакаш да си слободен треба само да ми кажеш и ај забегав знам дека не сакаш ама ме нервираш кога кажуваш такви работи па Сакам да си среќно заљубен ама ќе правиме муабет јас и ти
Понекогаш чувствувам како да ме забораваш, како да се ладиш некако од мене.. Се одалечуваш и те нема со денови. И после одеднаш, од никаде, ете си пак! Како ништо да не било пак си тука со твоите слатки глупости што ме смеат до немај каде, и заборавам како е кога те нема. Ме буниш човече, дај доста више со твоиве измиксани сигнали, неможам да проценам колку ти значам.
баш размислував прееска не требаше од самиот почеток да почнат вака да се одвиваат настаните ТИ прв ми пиша ЗОШТО ми пиша кога ке те видам во живо или на слика ко олицетворение на гаволот ми личиш жими еден живот ти велам јас сум член ти си потпретседател-помал си по години-година две ама имаш поголема функција од мене и затоа не требаше да ми пишеш е сега што тебе ти фалеше жртва тоа е друга работа знам дека изборнава кампања ке се претвори во мачење-за мене а можеби и за тебе затоа ТЕ МОЛАМ поштеди ме и не доагај барем на состаноци-не можам да те гледам, ми доага да вриштам на цел глас , сум цело време ама си знам како ми е во мене има јас за заштита да си купам бројаница да ме чува и штити од такви ко тебе
Се надевам дека многу убаво си помина оваа вечер ти само најдобро заслужуваш, иако не си до мене исто како да си бил и јас пеев играв по дома во чест на твојот роденден иако би сакала да сме заедно но тоа е што мора ..та сакам