Далеко си од мене нек те то не боли, знај да моје срце само тебе воли....Немој туговати ни сузе лити, знај да сам твоја и увек чу бити....те сакам сонце мое и премногу ми недостигашшшшшш
Врати ми се после среќен и насмевнат и одма ќе ми ги надополниш непроспаните две последователни ноќи. Ти стискам многу палчиња, дури и тие на нозете. А за после види, види: http://www.youtube.com/watch?v=AOauAJ2e ... 13B789813F Мх, мх, мх... Ништо не не' лекува како добар секс.
Среќен Роденден и се нај нај...Денес е твој ден,сигурно си многу многу среќен.Се надевам дека вечерта ќе ја минеш прекрасно со пријателите...Како и да е знаеш дека многу те сакам!
иако си минато во мојот живот никако да ми излезеш од глава.уште те сакам.покрај се што се случи,и се што ми направи не можам да те заборавам а заслужуваш да те мразам.животот ми го претвори во пекол.и секој ден додека бевме задно посакував никогаш да не те сретнев.ме повреди многу,знаеш и сам.најдобрата одлука што ја донесов во животот е тоа што те оставив и заминав далеку од тебе.сега знам дека каде и да отидам нема да те сретнам,а потајно се надевам дека ќе ми излезеш пред очи и така силно ќе те изгушкам и ќе ти кажам дека многу ми фалиш.ни се гледаше крајот уште на почетокот на врската ама пусти чувства никако да те пуштев да одиш од мене.ама сега го направив тоа.подобро е вака додека е на време отколку подоцна да жалам што животот сум си го уништила поради тебе.
Ти си се што ми треба!Ама неможам да најдам по прост начин за да ти го кажам ова,а воедно и да го разбереш.
види и крвта во вените што ти тече можеби е црна а можеби и мозокот ти поцрнел во мегу време http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... NZfHJWD58Y човече, навистина имаш проблем гревче си стварно и да те познавам од друго место да не е преку партија, ке те прашам што те мачи-да ти олесни ама вака на дистанца само.
Е како можеш да ми кажеш така? Или си благо ретардиран или се заебаваш со мене трето нема ! Размисли пред да кажеш нешто ..Може и ја сум ти се налутила или сум те изнервирала али барем знам да кажам извини избрзав ... а ти??? Не изгледа за тебе зборот извини не постои... Да со тоа што ми го кажа ме повреди во ред е ќе се преправам дека се е како што треба но следен пат ако ти кажам и јас нешто што не треба не очекувај да ти кажам извини згрешив крива сум како што го нема тој збор во твојот речник ќе го нема ни кај мене
Уживав синојќа во тебе Нестрпливо го чекам викендот.Ти се радувам ко дете на лижавче (ако уопште денешните деца се радуваат на лижавче зборам за моја генерација)
Блесав еден многу се израдував шо те видов..and my day is much better now сонце бе...па уште ми се смешкаш ...
Абе сетсра ти не е нормална беше во полска ај што ми купила свилена марама па и штикли и наочари дури и шминки но сепак фала и што мислела и на мене и да знеш дека сум ти лута што не ми кажа дека толку работи ми изнакупувала јас твојте додека ги гледав ти цело време затоа ми се смешкаше чекаше јас и она да се договори ме кафе да пиеме и да ме изненади. Е браво овојпат не ве открив дека матите нешто.
Знаеш дека периодов ми е малце таков, никаков... Ептен сум напната и фала што ме сфаќаш, што си до мене и покрај сите твои проблеми. Растргната на милион страни, во мозоков хаос... Ми се чини дека во секој момент ќе експлодирам! И може незнам што сакам, незнам веќе ни што чувствувам... Но во едно нешто сум и повеќе од сигурна. НЕ САКАМ ДА ТЕ ЗАГУБАМ!!! ОВОЈ ПАТ ЈА НАУЧИВ ЛЕКЦИЈАТА И НЕМА ДА ДОЗВОЛАМ ПАК ДА ПОМИНУВАШ НИЗ ИСТОТО ЗАРАДИ МЕНЕ. НЕМА ДА ТЕ ОСТАВАМ, НЕМА НИ ЗАРАДИ НЕГО!!! Ти ветувам! Само биди добар како што и си. И фала што си јак и што имаш сили тогаш кога јас немам, што продолжуваш да се бориш за двајцата кога јас кревам раце... Ахх, што би правела без тебе?! Единствен си. Те сакам повеќе од се!
Молк кој што убива,непроспиени ноќи, еден тон солзи во очите веќе два дена по ред.Каде сме ние,каде е она нашето разиграно секојдневие,нашата среќа што се случи така наеднаш не ми е јасно. Се плашам да кажам нешто дека секој мој збор е причина за кавга,односно така е и од сега нааму јас се ќе си држам во себе.Цел живот живеам во некаков страв,се изгубе цела желба,илузијата,онаа надеж дека наскоро се ќе се смени,дека заедно ќе планираме се.Некако тие планови,тој сон е се подалеку и подалеку,чувствувам како полека ми се лизга тоа од раце,се што ќе кажам не е доволно туку е само уште една причина за кавга.Се плашам да сум среќна дека секогаш кога е така трае многу кратко.Изгледа мене Бог ми ја прееусдил тагата да биде вечно со мене и се навикнав на тоа. Не знам ни самата што да направам за да се сменат нештата,се чувствувам немоќно,не се препознавам повеќе самата себеси,ми се чини дека полека полудувам од целата ситуација.Не можам да го издржам и ова,не сум толку силна,верувај од се што се случе полека ми ја земаше силата. Велиш дека си со мене,но јас не го чувствувам тоа,секој миг ми си се подалечен и подалечен,а не го сакам тоа.Те Сакам тебе тука до мене засекогаш,да го почувствувам биењето на твоето срце и да знам дека си овде.