Празни, зборови празни за среќа ко веќе догорена свеќа и утре ќе нема ни траг од пламенот. Одиш, одиш и затвораш врата, од инает среќна сум вака а знам дека утре е ден за плачење. Те молам престани,со мене остани. И кога лажам знај, уште сум луда по тебе, и кога одиш ти оставаш болка во мене, и кога лажам знај уште сум луда по тебе и кога одиш ти оставаш болка во мене, ти си ми единствен лек и ќе ме излечиш за миг за после се да уништиш со твојта слатка горчина. Не,не ми е лесно но кријам, со тебе сум и кога спијам во постела ладна со мраз,покриена. Те молам престани,со мене остани....
Дај олабави ме, кога не ми се збори не значи дека нешто страшно се случува. Аман, нема да те оставам ако нешто не ми е по ќеиф.
Дај барем малку покажи заинтересираност за некои работи, а не се да чекаш јас да направам некој чекор. Знам дека ме сакаш, ама дај докажи ми го тоа!
Ти благодарам за тоа што ме сакаш... Можеби не покажувам, ама јас навистина ти благодарам. И навистина те сакам.
е оваа вечер посебно сакав да спиеме заедно и утре да те разбудам со кафенцеее и да ти досадувам во мој стил, а ти уште спиеш и само ме влечеш пак во креветчето да си се гушкаме и ме молиш уште 5 минутки да поспиеш, заедно со мене .... уффф колку само те сакам злато мое ц ц ц заљубена сум како стока ма те сакаааааааааам
Дечко си ми, а не татко !! и нема да ми кажуваш со кого да се дружам, со кого не.. и мене не ми се по кејф твоите другари и тие шмизлите таму.. ама тоа.. не ти се мешам во врска со друштвото, НЕМОЈ НИ ТИ МЕНЕ !!!!
Таквите прашања јас можам да си ги извадам од контекст да знаеш! И не се секирај, ако треба, има кој да ги гледа, и двете мали! (ама не заборавај дека уште сум лоша и недоверлива, и дека уште плачам и се обидувам да ти раскинам, и дека се уште барам рачка за кавги, а после сакам да те казнам и чекам да молиш )
добро бе дали си ти нормален? знаеш што ми правиш...топло-ладно и ете ти сега настинав знам дека настинкава не ми е од тебе, ама што е ова прво мило мило и сега одеднаш гледам шокови по фејсбук, какви се оние љубовни изјави кон курвите твои, ако ти се замо за секс да добиеш оди, ама немој да си се лажел да се заљубиш во некоја од нив (не само за мене и за тебе ќе е лошо) виде дека со мене може да ти биде убаво + забавно и сам си призна....епа сега што уште сакаш, пред матичар не застанувам...рано ми е