Ме правиш среќна. Не ги сакам комплиментите. Ама твоите се оние кои ме носат до небо. По милионити пат, прекрасен си! Те обожавам
Вчера ви посакав мн среќа на тебе и девојка ти.. Денеска ке ви речам прекрасно се чувствувам...пукнете од мака
http://www.youtube.com/watch?v=jQwnf7lezpQ Mogu ja, da se lud napravim prodjem k'o da te ne vidim al' te cijelu krisom odmjerim Dodje mi, da na sve zaboravim samo da ti pridjem da te na sebi osjetim Pali me tvoje tijelo pali, a ne bi smjelo......
Jaс мислам дека ја пронајдов мојата сродна душа. Иако се започна како зафрканција, јас се заљубив во тебе. Јас мислам дека е можно да биде нешто меѓу мене и тебе. Премногу сме слични, иако не те ни знам те засакав . Штета што си ми толку далеку.
те сакам мило НАЈМИЛО МОЕ синоќа многу убаво си поминав и сакав цела вечер да бидеме и да останеме заедно
Не ми се прави муабет. Ништо не ми прави. А имам да ти кажам некои работи ама сега неможам. Тоа е шо е
Можеби до тука било пишано..Ќе видиме после една недела како ќе се чуствувам јас.Можеби навистина можам без тебе.Ако си го докажам тоа на себе повеќе не ме гледаш.А за сега поздрав.
за помалку од 24 часа и мене ми е ред да дежурам во партија-тоа е , нема бегање а ако треба да дежурам, ке ти поминам неколку пати покрај твоето работно место што срека ке беше ова што се мора се мора
Најпрво фала! Многу ми значеше!!!! А по една недела ќе видам дали ми се исплати тоа што го направив. Натаму се од тебе зависи.
Да знаеш дека си ја чекам милката ти реков дека до 18:30 се ќе научам и да научив сега ми должиш милка а и можеш да провериш дали сум научила ако сакаш.