Знам дека ти се свиѓаше денешниот ручек што го зготвив. Ти реков биди добар и понатаму па секој ден ако треба ќе ти готвам нешто. И верувај дека ептен ќе се усреќиш ако ме побараш за жена
Не бе не е можно да легнам да спиам а ти да не ми се јавиш пред да заспиам ова како некоја рутина да ти е ,но не ми смета напротив преубаво е да ти го слушнам гласот пред спиње и како ми велиш добра ноќ моја најмила.
Значи дека ти се допаѓам тоа веќе го знам,само се прашував каков тип на човек си бидејќи од тебе ни трага ни глас.Сепак треба храброст и да си го скршиш мразот полека или дирекно да кажеш што имаш.Не сакам многу заобиколувања.Еве денес превзема еден мал чекор,ајде јас си чекам да видиме до кај ќе стинге ова.Ама не си единствен некој многу подирекни се од тебе.
Те сонувам веќе и во јаве. Дојди си. Да ми правиш радости. Баханалии. Да ти ги лижам тетоважите. Да те гребам по грбот. Да ми правиш се’ што сакам. Да спијам во твоите пижами. Дојди. Се’ ми треба од тебе!
Што те натера да ми се вратиш !? и повторно да го разгориш огнот,што веќе 365 дена бавно но сигурно се гасеше, се појави,и пепелта ја претвори во најголемиот пламен. Секогаш ќе ми бидеш слаба точка,ама и прочитана книга за жал,за која немам сили,нерви и воља повторно и од ново да ја читам. Со тешко срце се обидувам да те избегнам од патот,но секогаш кога пробувам да продолжам,ти си некаде тука .... Оставиме веќе еднаш,не сум повеќе мала,со малку солзи ќе те преболам го умеам јас тоа !
што чудо си ти бе како што си тргнал цело Скопје девојките ке ги свртиш а кога човек ке те види на прв поглед ке си рече образован, паметен ама тоа гаволското што си го носиш во себе е друга приказна-црна омилена боја, даркер во душа можеби и крвта во вените ти поцрнела со кој памет јас се загледав во тебе дури и толку пролеав, заслужувам еден се приметува дека страдаш, тешко ти е и најискрено жал ми е за тебе и мислам дека знам што си мислиш за мене, сватив јас ама се правам на будала -на девојкава нешто и фали, премногу е различна од другите девојки во партија-или -премногу чуствителна, и голема плачка двоен рак во хороскоп и тоа е тоа ти стоиш на страна од мене, јас стојам на страна од тебе, и си го живеам мојот живот-освен вака за состаноци, активности како-кога се гледаме и тоа е тоа
Значи денов денес ми го направи и најгрд и најубав во мојот живот. Никогаш до сега така не си ме изнервирал ама и не си ме изненадил. Немаш поим како се почувствував кога те видов зад мене како ме галиш за косата. Колку те сакам ! Благодарам што дојде барем на кратко да те видам пред да одиш на работа.
Не, не не! Нема да ти пишам СМС, нема да ти се јавам! Spoiler иако паѓам во искушенија Цела недела те нема, ни за арно ни за лошо. Зошто мислиш дека јас ќе трчнам пак кон тебе?! Нека помине и цел месец ако треба, ама НЕ! Не те барам више! И ќе заборавам на тебе исто ко никад да не сме се ни запознале! Уф колку ми се свиѓаше а колку на живци ми идеш сега!
За валентајн? Ами,да беше женско, ќе ти купев цвет шо расте у рацете, а вака, ништо не ти купувам. Те сакам
http://www.youtube.com/watch?v=D2U0h6ogo3Y Песнава од збор до збор ти ја посветувам. Сфати, немаш право на ништо. Немаш право на мене повеќе!
Кој ако не ти.Кој? Не би биле доволни и милиони зборови за да ти кажам колку те сакам. Те сакам премногу,со тебе секоја минута ми е прекрасна,вечност.Ме исполнуваш,ме правиш пресреќна. Будалче мое,најмногу,најмногу те сакам!