Што би му кажале...

Discussion in 'Врски' started by Lilit, Dec 13, 2009.

1. ku4ence

ku4ence Популарен член

Стварно веке незнам што чекаш?? Па незнам какво машко ке беше..ОК свакам покрај 2 женски си растел ама нз..Ај ние ке продолжиме да си се мајначеме па така ке се разделиме има уште малку време и така јас ке одам во друга држава и чао пријатно..ДОГОВОРЕНО?? Е ТАКА :)

2. bubica5

bubica5 Активен член

Не си фер.

3. t.i.n.k.e.r.b.e.l.l

t.i.n.k.e.r.b.e.l.l Популарен член

Ке си заминеш на само 10тина дена од мене, а чуствувам ко да одиш на година. Синоќа плачев цела вечер откако се разделивне, те сакам, знаеш. Многу се приврзавне еден на друг.
    За 2 часа ти трга авионот. :(

Ке ми недостигаш.....Ама знам ке бидеме секој ден во контакт.

Те сакам.

4. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Те сонував! како што те сонувам секоја вечер
    Ама овој пат сонував нешто друго...
    Сонував дека си ме изневерил (добро не било изневерување зошто јас и ти не сме заедно) ама ете си ме заменил со друга одма! и сестра ми ми се јавила и ми кажала дека си објавил слики
    И сум влегла на твојот профил и сум ги гледала сликите и сум плачела, сум ги зумирала да видам што правите, каква е итн итн
    И знаејки дека си во Скопје, сум ти ѕвонела и сум ти рекла дека мора да се видиме и ти си ми рекол дека ке идеш да играш биљјард..И си ме викнал
    И тука веке станав ... :(

И ете прво станување се фатив за телефонот, ама не ти се јавив! Иако знам дека си дојден..
    И погледнав во соновникот

Ако некој ве изневери вас

Ќе учествувате во нечесна зделка.

|( |(

5. girl-miri

girl-miri Форумски идол

ти си виновен сто ми се спие :!: да знаес :yawn:

6. t.i.n.k.e.r.b.e.l.l

t.i.n.k.e.r.b.e.l.l Популарен член

Не знам што ми е!!! Не знам!!
    Само знам дека ми недостигаш премногу, знам дека те сакам, дека си ми потребен.
    Знам дека солзиве не престанаа да течат, ама зоштооо???

Знам дека ке се чуеме до вечер, знам дека ке ми кажеш ТЕ САКАМ.

Ама знам и дека многу ке ми фалиш!!! Многу, најмногу ке ми треба твојата подршка, твојот глас да го чујам кога ке посакам.

Па и нашите глупи кавги ке ни фалат.

МНОГУ ТЕ САКAM!!!

Aјде стигни на Аеродром, фати wifi и врти ми на skype, пиши ми смс, на фб...........

7. emocija

emocija Истакнат член

посвети ми внимание :(

Adina likes this.
  8. Adina

Adina Популарен член

ТЕ САКАМ! :D

9. homealone

homealone Популарен член

Имаш 20мин да се спремиш и да дојдеш кај мене јас не за џабе ти го правев твоето омилено јадење а ти уште ми викаш спијам е нема доста сиење станувај и кај мене да си за 20 мин.

10. marama

marama Форумски идол

Не знам ништо, сакам да си ставам блокади :)

11. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

не ми пишувај :) не ти поминува кај мене тоа :shake: и треба да се засрамиш што ја натера претседателката на кимот да трча по тебе за една обична информација -црна овца во кимот си :!:и ко демек не се грижи ти за мене- :@ се мразам себе си што сум толку човечна и што сакам да им помогнам на сите :envy: и :!: таквите ко тебе се да ги отепаш а не уште во унијата на млади сили потпретседател да си

12. crazylady

crazylady Форумски идол

Не се надевај, како да ти објаснам. ;)

13. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Колку и да те сакам,никогаш,ама НИКОГАШ нема да те молам да ми обрниш внимание,ти сам треба да си свесен за тоа.Никогаш нема да те молам за бакнеж,за прегратка,за љубов.А ако некој друг ми ја даде додека тебе не ти текнува,тогаш немој после да молиш,нема да те слушам ни јас,кога ти не ми ги слушаш зборовите што сега ти ги кажувам. Ми велиш ме сакаш...јас не го гледам,ниту осеќам веќе тоа. Веќе немам надеж за нас,искрено.
    Ко оваа љубов што ја чувам во мене,да остана затворена,неискажана,неослободена,бидејќи ти не си никогаш тука за да ти ја дадам.Криво ми е за се! :(

Libera and Mrs.Cuper like this.
  14. Noemi

Noemi Популарен член

Не мислев дека врската во која највеќе ќе уживам ќе започне токму на тој начин. Спонтано, без намера утредента да помислам на тебе.
    Ама се случи. И утре, и задутре, и месеци и месеци подоцна.
    И сите работи што ги пробавме за прв пат заедно. Крајностите во кои се движиме кои ме прават да почувствувам дека живеам со тебе. И чекам мал зрак на монотонија да продре да се освестам дека нема да е постојано толку добро, ама не.
    Доволно ми е да ме гушнеш, макар и да гледаме телевизија како пензионери, со тебе е поинакво искуство.
    Се сакам себе покрај тебе.
    И повеќе од себе.

Libera, Hipica and marama like this.
  15. pamelche

pamelche Форумски идол

Искрено, ме исполнува секоја помисла на тебе.
    Кога ќе се сетам само како се смееш, каков и да ми бил денот, сликата пред очи ми го разубавува.

http://www.youtube.com/watch?v=gBQatr_Q7cw

Hipica likes this.
  16. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Јас досега не сум имала момчиња,но... ми се свиѓа еден моментално,и при секогаш кога ке помислам на него...се возбудувам ... :/// вчера едвај собрав храброст да го аднам на фејс,а кога ме прифати ... умрев ?
    Значи не е како другите момчиња што ми се свиѓале :/ Кога се сретнуваме у школо јас умирам,се задушувам.Јас знам се за него но тој НИИИИШТООО ЗА МЕЕЕНЕЕ -_- ... ама :) :heart: xD

17. SuperGirl24

SuperGirl24 Форумски идол

Ете така.
    Секој ден одново и одново. :)

18. Chimera

Chimera Популарен член

Полека како минува времето сфаќам дека најбитен си ми од сите. Се си, пријател, љубов, миленик ..
    Не знам зошто но ова неможев на овој начин да го почувствувам, потребно е време како што е и очигледно за да се разбере суштината на некои работи. Те сакам, те сакам повеќе од секогаш и сфаќам дека си ми се. Се е широк поим знам, но тоа го објаснува моето чувство. Те сакам поради тоа што си и се каам за моите искажани зборови. Се сменив,секој се менува со текот на годините, иако познавам личност која и трошка се нема променето, но единствена е. Не се менува, се се менува освен неа, сестра ми е, ја познавам. Но не сакам да ја споменувам, таа е дел од минатото повеќе, ТИ си минато,сегашност и иднина. Ти си мојата внатрешност. Те сакам. Те сакам највеќе!

19. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Ја обожавам онаа топлина во мене во моментите кога си блиску до мене. Тогаш сакам времето да застане, се да остане толку совршено. Срцето ми чука како лудо. Те гледам и сфаќам дека ти си најубавото нешто што ми се случило во животов.

:l:

20. Christina.A

Christina.A Истакнат член

Ужасно ми недостигаш,едвај чекам да те видам ! :hug: