Знам дека те полудувам Верувај! Знам дека сум речиси неподнослива. Ама таква ме сакаш и ќе ме сакаш!! МОРАШ! ....инаку лошо ти се пишува
No stronger love in this world . You're my man , im your girl Не се секирај злато , дур си со мене нема да си тажен . Утре ќе те гушнам силно , ќе те бацнам и ќе се расположиш .
...ми стануваш одбивен со таа темата,не можам веќе,два дена не сум те видела и не ни имам желба токму поради тоа.Во право си ти,ама ајде не ме форсирај.
Колку ми требаш сега...да се гушкаме, да играме табла, да се смееме, ако ништо друго да буљаме еден во друг додека не не заболат очите Ајде више дојди... мачно ми е кога сум вака сама, и депресивна ...
Знам дека чувствуваш кога те сакам, денес тоа го почувствува. Знам дека секогаш ме сакаш, секој ден тоа ми го докажуваш. Никогаш не ти реков фала за тоа што се бореше за нас овие 9 месеци, за да бидеме пак заедно. Само ти ме правиш среќна. Денес ми рече конечно си само моја, да само твоја сум, ветувам!
Чудна сум ти деновиве зошто не давам се од себе , играм топло-ладно , таман започнувам да направам нешто добро и престанувам на пола пат . Да , признавам дека во право беше кога кажа дека чудно се понашам . Добар си , пазиш на мене , ме гушкаш .. до кога ? Размислував .. не сакам повредена пак да бидам . Затоа последен пат ќе се потрудам . Ако не .. сама си одам од тебе . .. А ти гледај повеќе да ме гледаш за да го исполнам тоа што го кажа вчера .. Немој да зажалам што сум добра со тебе
Дечко, не ми врти ко киша око Крагујевца, доволно возрасни сме и двајцата за да си кажеме у фаца што сакаме, хм? Што викаш а?
Ех мили мој, која брука, нели? Не сакав дента да ти го кршам филмот, ама стварно претеруваш. Нели мислиш дека е крајно време да престанеш да лажеш. Зошто едноставно не признаеш дека трема те фаќа од мене (и мене не ми се познати причините, но така е)? Дај престани, молим те! Леле само да знаеш колку сум се смеела со другарките, злато мое, животот ми го продолжи Да си ми здрав и жив. ( ) Значи не можам да престанам да се смеам... Твојот билборд на мачо-мен кај мене одамна е срушен, но овој пат го симна самиот (ненамерно, фала Богу). Човече, или ТИ си баксузот, или ЈАС сум Баш и не можам да се решам
Се разочарав веќе скроз Те напуштам, се додека не ми стане видлива целата ситуација, не сакам да се измачувам со прашањето дали...недела, две, е веќе не можам... И нема да ти кажам те сакам овој пат, ќе ти се крене можда цената Се е можеби...
Те оставив без зборови...нели?! Гледаш можам да бидам нежна и да те "запалам" .....ама повеќе ќе добиеш само ако играш фер Баш ми е мило што мислиш дека сум девојка за сериозно, а не за шала....само ова нашево да го направевме сериозно....нели ќе беше подобро
Не ми отежнувај! Не плачи! Не моли! Докажи! И немој да се секираш, не фрлам години во река за ништо...само многу ми дојде...а не сум од дрво...ајде, добро, ќе ја решиме работава, само ако си добар
одвај чекам да те гушкам цел продолжен викенд,сами јас и ти а за нешто посексуално сакам,ама неможаааам