ќе се каеш... кога сите ќе те заборават, ќе се сетиш дека некој беше до тебе цело време но ти ништо не виде... но ќе биде доцна.. а сега уживај си!! Ќе дојдат и моите 5 минути
Абе ти си срце незнам од каде го извади сладоледот ама беше прекрасен ,ах душичка си ти моја баш сакам кога ќе ме израдуваш со некој ваков десерт што не е спицивичен за ова годишно време.
Кога сум со Тебе се чувствувам жива. Ме правиш среќна како што никој друг не може. Ми покажа љубов каква не познавав. Не, не сакам да замислам каков би ми бил животот без тебе. Ме допре во срцето како што ретко кој би успеал. Секое ново утро сум благодарна што се појави Ти. Ти си мојата светлина и сила кога се чувствувам изгубено и слабо. Би сакала да можев да ги пронајдам вистинските зборови да ти опишам колку Те Сакам, но секогаш е повеќе од претходниот момент. Сакам да ти кажам дека мојата љубов кон тебе е бесмртна, му пркоси на времето и просторот.Сакам да ти бидам Се', затоа што ти си Се' за мене. Засекогаш ќе те сакам и засекогаш ќе бидеш во моето срце.Ти си мојата сродна душа,мојата Боженствена половина ! Те сакам Иван.
Вчера ептен убаво ми беше со тебе.. се шетавме , се смеевме , се глупиравме Секогаш кога сум со тебе се чувствувам исполенто , среќно нз како да се искажам да за кажам колку ми е убаво кога сум со тебе. Спојлер Сакам заекогаш да останеме вака и после 2 години да си пишуваме и слушаме како би се рекло 100 пати на ден. Те Сакам!
Најбескрајно сум горда на тебе мил мој што полека но сигурно веќе градиш своја кариера и углед и што тоа знаат да го ценат тие што треба.Дај боже да добиеш уште многу пофалби и благодарници за својот труд.Твојот успех е и мој успех,пресреќна сум за тебе.Те Сакам Најбескрајно
Знаеш ли дека Треба да разговараме е една од речениците кои никогаш не би сакала да ги чујам? Не ме плаши со таа сериозност. И не ме ставај сега во ваква дилема. Ќе не можам цела ноќ да спијам и сигурно ќе испијам 5-6 шолји чај правејќи добри финансиски и временско добро-испланирани стратегии. Премногу си амбициозен на моменти, ме уништуваш! Се чувствувам како некоја несозреана тинејџерка кога ги слушам твоите сериозни планови за во иднина. Освен тоа, не сум човек кој лесно прифаќа такви ризици. Преферирам да играм на сигурно.
Едвај чекам да одиме на нашето место батичко, ми недостига сонце! едвај чекам вечер да одиме! Љубим те Љубави моја
Те сонував. Пак. Додека имавме шанси да бидеме заедно, знаеш ли колку пати се молев да те сонувам? Не се случи. А сега, кога воопшто не размислувам за тебе, ми доаѓаш и ме радуваш, а срцето ќе ми излезе од што повторно слушам твој глас. Не сум ти го заборавила ни ликот. Не те сакам. Не знам дали некогаш воопшто сум. Најчесто беше флерт, игра, спротивставување на двајца луѓе со огромно его и тоа некако ја будеше страста. И желбата да се освоиме еден со друг. И зошто и во мојата најдлабока потсвест си врежан ти?
Многу е тешко да го заборавиш оној кој ти создал многу моменти за паметење...ако на секоја помисла на тебе,би се сушела по една капка...тогаш и морето би знаело што е тоа осаменост...
Применуваш обратна психологија на мене, ама ќе ти вратам пак. Знаеш дека сум злобна и големо зло-памтило... А и... што ти беше таков гласот сношти, да не пушти некоја солза
Ова атмосфера ме у очај тера, шта се догаџа,мада нисам хтела аморова стрела мене погаџа. Купујем у старту у твом смеру карту па ме провозај, срце лупа гласно, све је теби јасно ПОЉУБАЦ МИ ДАЈ! Јели то здраво да те волим тако јако или је ненормално то што стално мислим на тебе? Јели то здраво моје око плаво? Све си мени ти! Самој себи кажем браво ЗАЉУБЉЕНА СИ Тебе љубим трајно, осечам се бајно и јако си ми драг, знају детективи, за тебе се живи, не треба им траг! Биче добро време, нече бити треме када приџеш ми, тачне су прогнозе, требају ми дозе ТВОЈЕ ЉУБАВИ!