Ахх...кога ја видов нејзината честитка за роденден на твојот фб профил... Почувствував толку силен бодеж во градите.. Зашо уопште те сакам..те молам биди добар,и исчезни од моите мисли...........
Душичке не се секирај само вечерва без тебе излагам со колегите од факс http://www.youtube.com/watch?v=Xs-4ZnH3Mc0
...Ќе спијам во движење, сенката своја ќе ја прескокнам ќе ги затнам сите извори, се што гори ќе отворам Ќе направам да не се знае кај е лево и десно, ќе ти наберам ѕвезди, ќе ти влепам шлаканица само да ме сакаш. Рекол Петре. М Андреевски. И кога веќе ја знаеш мојата омилена поезија, да знаеш каква шлаканица би ти влепила само да ме љубиш. За сите оние за кои ова е крајно неромантично нешто, грешка се. Тоа е најромантичното нешто што постои. Наша романтика. Би ти влепила не една, две, три, милион би ти влепила. Само да ме љубиш.
Многу ми е драго што врскава не ни е карирана. Си одговараме ко лептир машна и келнер. Те сакам,ептен!
Да ти признаам, да ти ги искажам чувствата спрема тебе ќе ми се изклештиш во лице. Ја немам ја таа храброст! Може, некогаш ќе соберам и ќе ти пишам шо е и како е, после и да те сретнам полесно ќе ми биде. Како и да е. Убаво се проведи вечерас http://www.youtube.com/watch?v=GuEyPhS-fyU
Е луда си! Баш си викам чекај да ја утешам,како мисли така лошо за себе. :up: За него-нема некој посебен коментар,само
шта се замишљаш Зоране ни си НЕДОДИРЛИВ да знаш а ја нисам клинка па да губим главу због тебе постоје и други мушкарци наравно јао почела сам и Србски да говорим најсериозно-од сега те има исто ко да те нема, на активности, на состанок, на улица на ф.б, море да те снема од лицето на земјата ама ај и уште еднаш кажи ми убава е , добра е има да видиш убаво ако ми верувате веке немам солзи за , сите на него ги потрошив аир да не види, сите идни ко мене да му се викаат да има керка што како мене ке личи па да најде некој како што тој на мене ми правеше да почуствува како е
srcekrsacka, извини, сфакјам дека политички т.е. партиски си многу активна, ама никако да сфатам дали си за позиција или за опозиција. А бидејќи ја знам (скоро) целата позиција во Капиштец ти ќе да си за опозицијата?! онтопик - Ќе платиш ти Сонце мое. Што во нерви, што во натура, што со бакнежи, а што (за жал) со солзи. Морам да сум искрена со тебе. Те сакам најмногу да! Ама, знаеш што?! Не можеш да ме Спојлер е.еш колку што јас можам да издржам. Всушност, не се родил таков! Спремна сум со сета можна опрема. Внимавај........Т.С.!
не сум од Катиштец сум од Дебар маало и за сегашнава власт постов го пишав онака-да ми излезе од мене тагата од срцето барем пробав, ама со промени во животот на подобро верувам дека ке биде-треба време
Уфффф, колкуу си ми убавв!!!!! Би скокнала во екранот, би те гушнала, бакнала, гризнала нежно. Ке се свијам до тебе како бебенце и би заспала!! P.s. Snow-Queen, сега ми е потполно јасно како ти било без саканиот!!!