https://www.youtube.com/watch?v=TLF5zDBehPE прво да те поздравам со песнава.. Второ ти си далеку од зрел човек, ти си само недораснато детиште! знаев дека си, ама не мислев дека до толку.. Колку сум била глупава да мислам дека се што ми збориш е вистина, значи како?! И не се каам за ништо, се надевам ти било барем убаво некој да ти трча по газот за се и сешто, за утре кога ке го немаш да го бараш.. Да си речеш ех оваа женава барем ме сакаше, беше со мене за се Ова што ти мене ми го направи не го заслужува ни душман! Барем поштовање покажува човек, и како човек седнуваш и правиш нормален муабет. Да не мислеше дека ке се убијам да беше искрен со мене?! Не, токму напротив! ке те ценев повише.. Можеби никогаш не ти бев добра, можеби никогаш не можеше да го сватиш мојот свет и моите соништа, но тоа не ти даваше право да се понашаше како спрема уличарка. А ако планираше да играш игри топло-ладно тобаш ја најде погрешната личност. .. Ти никогаш нема да се смениш.. Тешко тебе Навистина Тешко тебе А јас, јас сум крајно глупа и се чуствувам како да сум се силувала самата себеси, е баш така. Се каам, не сакам да си признаам дека толку многу трчав по тебе, буквално трчав. ГЛУПАЧА Ама не бери гајле за мене, глупа сум јас. Само тоа сакав да ти го кажам Да знаеш дека во твое друштво повеќе никогаш нема да се понашам како хендикепирана.. Ти си само еден хипокрит, со сите се понашаш исто, со сите сакаш исто да ти биде, а никогаш не ти успева. Е не бе батка не може Ти се сакаш само себеси, и не можеш никогаш да засакаш некој друг Смачено ми е. Прогласувам капитулација. И ја потпишувам со две раце..
Хмм и сега само ќе ми лајкуваш слики? Можеш да ми пишеш не јадам луѓе јас Колку чуден човек си бил ти,едно здраво додека да кажеш јас ќе се откажам воопшто од било каков разговор со тебе... И приметив какви погледи упатуваш кон мене цела вечер,а те издаде и другарка ми.Ама ако мислиш дека прва би реагирала тоа тешко. А за мојот екс... Незнам што би ти рекла тебе,иако не сум со тебе секој ден се повеќе и повеќе ме разочаруваш... Се прашувам со кого ли бев јас овие 5 години??
Најубав си ми! Лепотан, те сакам и дај боже да го поправиш тоа што ти се расипа, па фустан да ми купиш, нели така беше договорот
http://www.youtube.com/watch?v=VQtvLKd7dwM Uzbuna, čuju se sirene, Uzbuna, nisi pored mene. Uzbuna, ove noći lude, Ove usne hoće da te ljube!!!!!!!!!!!!!!!!
Тебе човек кај што неочекува да те сретне ќе те сретне само незнам што правеше во центар пред излог за венчаници хахаххаха Сакам објаснување ?
Ех како сакам сега да сум до тебе па си заспиеме заедно еве баш вака слатко, да се топлиме Љубави ми фалиш, и тоа МНОГУ!
ееееее да знаеш само јас како скокам по екран.ќе го изгризам,убав тој.ајде уште неколку месеци да помине веќе ова проклето време па да не скокам веќе по екран,да му скокнам во живо.сонце мое кога ќе те фатам тогаш да знаеш само што ќе ти направам.уф чувството кога после една година ќе го видам саканиот не можам ни да го замислам.треперам од самата помила.ајде уште малку ќе издржам.
Ми требаа гушка од тебе за да заспиам мирно и спокојно, УФ колку само сакам да сум до тебе, АХ кога ли ќе дојдат тие мигови бе мило?
Имавме недозавршени разговори, не требаше да ме блокираш на Фб. Како вистински маж требаше да застаниш пред мене и да ми го кажиш в очи тоа што ми го пиша на фб. Ахх бе, немаш храброст, каде и да се сретнеме неможиш да се опуштиш во секоја смисла, а на фб ми се правиш џек (на батерии) .. Мило ми е што јас ти вратив за тоа што се правеше паметен и што со секакви лаги те убедив дека сум во право ХААХХА Ама ми е криво што не успеав јас да ти се изнаразвикам секако, како што ти го направи тоа. ДЕМЕК ти било сеедно, хахах ако ти беше сеедно немаше да ми ѕвониш постојано и кога ќе ти кажев крај, и да ми праќаш на чат УШТЕ ТЕ ИМА - ЕЛВИР МЕКИЧ секој пат кога ќе ти кажев дека не оди и дека не сакам да продолжам да се гледам со тебе!! ХАХХАХ И немаше да бараш изговори за да се видиме, секој пат кога ќе ти кажев КРАЈ, како на пример, абе ајде дојди ***таму*** да ми објасниш., Јас да ти објаснам? Јас и преку мобб ти објаснав... И најтрагично, секој пат идев ( бидејќи ми одговараше, јас несакав да прекиниме, туку онака се праев важна ) и секој пат ме гушкаше и пробуваше да ме бакниш,и на секој можен начин ме засмејуваше... Ехх преубави беа тие времиња .. АМА САМ СИ ЗАЕБА СЕ ! Со тие гадни зборови, си ја извалка устата, глупаааак! И сеа разбирам дека на другарками си и рекол МЕ ИЗНЕРВИРА и заради тоа се испонаша така и и ги кажав тие грди работи... АХХААХХА Сам се издаваш КОЛКУ ДЕМЕК МАЛКУ ТИ ЗНАЧЕВ!
Е не ми се верува колку бујна фантазија имаш за да не ги разбудиш мојте ќе се качиш преку тараса за да дојдеш да ме видиш е како ќе го изведеш тоа ме интересира подобро нив да ги разбудиш отклку недај боже да се утепаш.
Сериозно!? Друг проблем? Јас од Марс сум а? Не ти ги кажувам веќе моите проблеми. Од денес, пак се враќаме на старо. Пази веќе водам И да, незнаам утре како ќе ми помине. Проклето ми недостигаш. Со душа ја чекам вечерта, душата да ти ја извадам
ми се згади од тебе идиоту еден не заслушуваш ни мрсул да фрлам на тебе,џубре едно скапано,и со неа си бил?не им се знае бројката на твоите бивши е сега и јас сум една од нив,срека што немавме нешто повеке немам за што да се каам,пезо една,лелеееее,ти си срам за мене,незнаеш една разлика да направиш у карактери само женско да е,кај те сретнав кај се запустив,вошкоо,море гнидо една без осет,не заслужуваш ни да те погледнам пс.TE MRAZAAAAAAAAAAAAAM
Мене ке ми се врати за 8 дена. Ама ко целаа вечност ми е. Не функционирам без него. Мака ми е се, тешко ми е. Тажна сум, се плачамм.... Те сакамммм лепотане.