http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... HCB2c6WMz4 e ова треба да бидеш ти за мене ама за тоа да се случи треба време, позитивна енергија, мешање со луге ке биде-да се надеваме уф да можам да те избришам како со гума од паметов со текот на времето трпение-спасение
Те сакаммм најмногу. Ти благодарам што ми даваш сила и ми ја враќаш надежта дека ке успеам. Ти благодарам што си ми вечна подршка, што безусловно веруваш во мене. Злато вредиш. Ти ветувам дека нема повеќе да се карам со тебе и да ја исфрлам нервозата врз тебе. Ветувам ке бројам до 10 па и назад. Те сакам лепотане мој. Сега знам колку вредиш и си спремен да сториш за мене. Ти си најубавото нешто во мојот мал и обичен живот. Ти си злато, светлинаа. Те љубаммм бескрајноооооо.
...една твоја насмевка е доволна да заборавам на сите лошотии на светов ... Мангуп еден ,само ти можеш да искочиш на крај со мене . еден и единствен си .МОЈ , засекогаш !
Јас без тебе, ко комшивката Љубица без оговарање. Ај лове ју дебело едно. Сакам да те видам , ми фалиш, Чекам те код греалката. Те обожавам
Времето никако не ми поминува. Ако јас претходниот пат кога дојдов, не распакувана ти се јавив. Ти ми се јавуваш уште не слезен од автобус . Знаам дека ти недостигав. Ајде те чекам, спремна е вечерата. Нема да те пуштам цела вечер
сто разбрав?!!! дека се ми е бадијала сто сакам да бидеме најсупер,кога ти нисто не правис упс нисто ни најмалото не го мозес за мене браво.... а сега како јас да не ми биде вака за тебе?...само тоа сакам да се смени
добро ќе биде да се јавиш понекогаш сам и да прашаш како сум... да признаеш колку ти недостигам, а ти толку студено и безволно зборуваш... не ти е гајле за мене а душава те сака
немој да зиркаш и од време на време да се вклучуваш земи и постирај се на ф.б. бе боже Господе во каков изрод се загледав јас
И шо ќе правам вечерва јаз без тебе сакам да си до мене и да се гушкаме само тоа ми треба. Ми недостигаш љубов