Ми недостигаш оние денови кога работиш,ми недостигаш и оние кога си слободен, сакам секоја секунда, секоја минута да си до мене. Сега моментално најмногу недостигаш, времево е супер за прошетка, а камоли и за нешто друго. НЕДОСТИГААААААААААШ!!!
http://www.youtube.com/watch?v=l36CW8MUc0Y Нека нема ноќ, нека има ден, нека има сонце, многу сонциња!
Meša Selimović "...nećemo biti bogati u novcu, ali ćemo biti najbogatiji u ljubavi; ne bojim se života ni ljudi, bojim se samo da me se tvoje srce ne zasiti; bio sam sâm, sad imam svoj svijet, kao da sam osvojio svoju planetu; spriječiću svakoga ko htjedne da prodre u naše carstvo, da ne bi ugrozio naš mir." ...Затоа што душевниот мир и срека се најбитни.Премногу долго сакав да те делам со сите ,да те покажувам на сите,да се фалам со тебе,да се фалам дека и јас имам некој во својот живот.Да се фалам дека не сум сама,дека не сум волк самотник. Сега единствено нешто што сакам е оваа сончева недела да ја поминам со тебе.Гушнати да шетаме низ парк без притоа да размислуваме што ке кажат другите. Наш живот наши правила.
Ми го уништи животот! Го уби секој дел од мене! Како можи да не ти е срам? Зошто не сваќаш како се чувствувам? ЗОШТО?
иако глумам лудило цел ден смеејки се ко луда, тешко ми е кога ке те видам на ф.б вклучен, мачно ми е , ми се плаче-а не ни сакам да помислам колку до сега биле со тебе и свесна сум дека нешто во животот мора да направам за да не се измачувам веке-жалосно млада и убава девојка тоне заради некој си неранимајко што не ја ни перцепира за жива или се срами да признае, сеедно и да продолжам да гледам на позитивната страна на животот ке ми треба време знам и велам едно големо ДА на промената кон подобро
Знам колку ти значам. Знам колку искрено ме љубиш и колку стравуваш да не ме изгубиш. И, знај до тебе ќе бидам се додека срцево те љуби. Бидејќи јас не би можела да живеам во лага, без чувства...само затоа што не поврзуваат спомени. Не, тоа никогаш. Нема никогаш да се заглавам во нешто кое не ме исполнува. Биди среќен што до сега не ти се лизнав од раце. Ти цврсто ме држиш цело време, повторувајќи ми дека без мене неможеш да живееш. Ама јас можам, можам без тебе. И, оп...што ми требаше да ти го кажам ова , ете сега уште една причина да се плашиш да не ти летнам од рака. На моменти смешно, на моменти тажно. Ама реалност е. Но, еве да ти признаам. Можеби премногу барам од тебе во последно време. А јас премалку ти давам. Е не сум фер, знам. Ама толку ми е убаво кога целото твое внимание е насочено кон мене. Исцрпив се` што има во тебе, и уште барам...па не ти оставив ништо за тебе, па што барам уште јас?? Ах, некогаш знам толку да погрешам и да те повредам. Несакајќи!
Тоа е тоа. Додека ми го гребкаше грбот и ми поминуваше со носето по врат, јас ги буљев сликите и книгите во твојата спална...и ти ми велиш сонливо, Баскијат. Знам дека е Баскијат. Ми се свиѓаш бре! Сосе книгите и вкусот за уметност шо го имаш
Знам дека ти е тешко, не биди толкав негатор и дај отвори се еднаш у животот. Ако не сме заедно, многу сакав да те прегрнам и да ти кажам дека се` ке биде во ред. Цела вечер мислев како ти е, како позади таа лажна насмевка има 1000 солзи. Знаев дека најдобро те познавам и токму затоа многу ми беше мака за тебе... Па, не мораше да заминеш со неа пред мене, гаду.
Слушај-без прекинување! Зборувај-без обвинување! Давај-без сржавење! Моли се-без престанување! Одговарај-без расправање! Дели-без глумење! Уживај-без жалење! Верувај-без двоумење! Простувај-без казнување! Ветувај-без заборавање!
http://www.youtube.com/watch?v=MjRRQdnOR-A She's got the kind of look that defies gravity She's the greatest cook And she's fat free She's been to private school And she speaks perfect French She's got the perfect friends Oh isn't she cool She practices Tai Chi She'd never lose her nerve She's more than you deserve She's just far better than me So don't bother I won't die of deception I promise you won't ever see me cry Don't feel sorry And don't bother I'll be fine But she's waiting The ring you gave to her will lose its shine So don't bother, be unkind
Зошто да биде едноставно, кога може да биде комплицирано. Ете по тој терк работиш ти и уште не можам да се начудам како од нааааааааајјјпроста работа успеваш да направиш најсложена, ти се чини квантна физика. Ме нервираш...