Ептен сакам да те нервирам, да видиш како е кога ти мене ме нервираш. И ќе бидам злобна кон тебе, доста те трпев тебе, сега тебе ти е редот
на сите локации каде што се поставени твоите колеги и ти каде се движам јас како секој човек приметувам во последно време ги снемува, чудно ми е некако -незнаев дека сум толку фатална па да ми се плашите
Те сакам! Да сонце мое те сакам едвај чекам да дојде св. Валентин па да ти го дадам поклонот и да си го честитаме празникот! ама тоа не е се со се поклонот имаш и гратис изненадување е што е тоа? ќе си откриеш на денот
Твоето лице ми го осветлува животот поубаво и од сонцето. Штом те погледнам знам дека ти си мојата причина за да живеам. Уште на почетокот знаев дека ти си нешто посебно, интуицијата не ме излажа. Сакам да знаеш колку сум среќна што постоиш во мојот живот. Те сакам. Тоа ќе ти го кажувам вечно.
Жал ми е што излезе вака работава.Не ми беше лоша намерата, само требаше да ти го кажам тоа што го мислев уште од почетокот.Не знаев како.Ама, длабоко во мене секогаш ќе живее едно мало дете на кое му е страв.Се плаши од тоа што може да му се случи и не може да се препушти.Затоа и многу работи во животот сум ги пропуштила, но и од многу работи сум се спасила.Затоа што детето во мене секогаш ќе ме заштитува со својот страв и претпазливост. Ова нема никогаш да го дознаеш, а и веројатно и да го знаеше, немаше да го сфатиш.Продолжи со животот како да никогаш не сме се сретнале.Ти посакувам се најубаво, тоа и го заслужуваш.
Само затоа што прееска кога се разбудив не беше до мене туку во кујна ми вареше кафе а јас испаничив мислев си ме оставил сама кај тебе дома и си отишол кај некој другар но како и да е те пронајдов. ТЕ САКАМ СРЦЕНЦЕ. http://www.youtube.com/watch?v=VQtvLKd7dwM