Мочко,денес го видов другар ти.Се исплашив да не си ти со него....Некако сеуште не сум спремна да те погледнам во очи....Некако сеуште премногу боли....Знаеш,и после се,не престанав да се молам за тебе....Не престанав навечер да заспивам со молитва и солзи за тебе :roll:
Со тебе никогаш немаше да си ги исполнувам жебите, фала ти што ме ослободи, па сега можам да снима реклами, филмови, што ми душа сака, зошто да тебе тоа беа глупости...Многу сум ти благодарна што ми се изгуби од животот во правиот момент
Сакам да ти готвам, гола, само со престилка на мене а во позадина да пичи Supermassive Black Hole од Muse! :twisted:
Благодарам што си секогаш тука за мене и што 100% ме поддржуваш - тоа ми ја дава храброста да се соочам со пречките
... Сонце мое сјајно и бајно! Убаво ми е кога ми се јавуваш безврска и ми кажуваш дека ме сакаш и ти фалам...
Кај си ми ти цел ден срце мое палавко...оти не ми се уклучеш да те позамарам малку досадно ми е без тебе чекам теееееееее
Мочко,зошто ме аддна на фб онаа твојана?Да не е љубоморна нешто....?Ако е нека си каже,јас одма ќе и ги расчистам сите сомнежи,не ми е проблем тоа Ајјј прибери си ја.Ја прифатив баш да видам дали е толку храбра да ми пише нешто
Многу ми е мило кога ке прочитам или слушнам нешто вакво.Ти посакувам цел живот да биде со тебе и да те поддржува како и до сега.Позз...