Само да знаеш што се сум спремна да направам за тебе, и колку многу те љубам.. Знам дека некогаш се повторувам во искажувањето на чувства, но цел свет ке ти го подарам да можам. Сакав да заспијам до тебе вечерва.. али тоа ке биде некоја друга вечер.
...I give you everything that I am I'm handin' over everything that I've got Cause I wanna have a really true love Don't ever wanna have to go & give you up Stay up till Four In The Morning & the tears are pouring & I want to make it worth the fight What have we been doing for all this time? Baby if we're gonna do it, come on do it right...
Кај си? Цел ден те немат злато А вечер? Ќе се видиме? Или си ми љут за то вчера?! Појави се од негде...
се прашувам колку е веродостојно твоето ВАЖИ?! дали можам да се потпрам на тебе.... досегашното искуство не ми се допаѓа и мило не ти оди во прилог да го продолжиш тој тренд на НЕисполнување на дадените ветувања
Денес ме разочара.........ццц, барем да ти текне за мене, па да се јавиш, ама не....тебе те интересира, само плејстејшенот......
Што направивме јас и ти? Се караме, се мирирме, лажат, ме лажеш, те лажам! Има ли крај, те прашувам по милионити пат? И сега каде? И што? Ахх, да не те сакав и да не ми беа важни твоите топли раце и поглед кој кажува се’..барем мислам дека кажува...
Те сакам срце мое.Не си свесен колку ми недостигаш.Да знајш дека ТЕ ЧЕКАМ и ТЕ САКАМ само тебе.Само ти ме разбираш ,ти си мојот најдобар пријател
И кога си во Италија мислиш на мене и наоѓаш време да ми пишеш. А јас никако да одлучам што сакам,а морам да одлучам додека да се вратиш