Не сме ЈАС и ТИ, ние сме едно,едно што се труди да опстои,да ги подобри сите тешкотии,и повторно ако треба да се врати на почеток за да биде подобро од претходното.Никогаш не би те пуштила ако засекогаш останеш ваков каков што си. Јас и ти сме едно и не ми треба ништо повеќе. Мил, мил, нннајмил.
1год и 6 месеци...ајде нека ни се множат И...нека људи говоре...на на на http://www.youtube.com/watch?feature=en ... tonzoFcktI
Тиквичка фала што ме потсети на песнава многу е убава и нека ви се множат Те сакам љубавииии те сакам сакам засекогаш да бидеме заедно, ти си тој и ти тоа го знаеш многу добро
Така ќе играме а ? Не е проблем.Уопште. Еби си мајката, барем се видовме кои сме и што сме. Уствари ништо.
Како што изминуваат деновите, сѐ помалку верувам дека се наближува нашата годишнина. Времето некако пребрзо ми помина. Ама претпоставувам тоа е добар знак, нели? Кога се чувствуваш убаво, не забележуваш кога поминало времето. Сега ни претстои седмицата. Се надевам нема да ни биде малерозна, туку уште поубава од оваа.
5 години и 7 месеци како ние уживаме во нашата љубов која што секој ден е се поголема и поголема. Не ни треба нас само еден ден за да уживаме во тоа,за нас секој ден е празник на љубовта.Со самото тоа што се сакаме,почитуваме,тука сме еден за друг постојано ние славиме.Те сакам,не само овај ден туку секој нареден и засекогаш најбескрајно.
Well, I fucking love you! All right ?You know I do.It's just tought thing to me to say becouse it always gets me in trouble...When I say it... http://www.youtube.com/watch?v=_gRjnupXdKc
Zнаеш дека денес направи мене да ми е добро,иако беше уморен направи малце да ме тргнеш од проблеми за да ми биде барем на кратко добро. Zнам дека исто ке сакаш и утре да ми е убаво за св валенитн ама јас знам како е да си уморен ид работа.. Dенес направи се убаво и за утре,а утре јас ке направам да тебе ти биде добро Iако ке направам само за тебе тогаш ке биде за нас срекен ден на вљубените јас су Pре вљубена во тебе и само тебе те сакам.
Ти човече не си свесен како повредуваш. Кај што имам право да се лутам за работите што ми ги изнакажа уште мене ќе ме обвинуваш дека НАМЕРНО СИ ИЗМИСЛУВАМ ПРИЧИНИ ЗА ЛУТЕЊЕ КОЛКУ ДА НЕ ОСТАНЕМЕ ВО ДОБРИ ОДНОСИ! Ало бреееее Место да си го намалиш малце тоа егото и да кажеш извини, ти секогаш наоѓаш начин мене вината да ми ја препишеш. ВО РЕД!!!! Слободно иди најди си ја таа за која што сонуваш бидејќи јас очигледно не ти вредам веќе. Јас дигам раце од тебе! Незнам ни сама што се трудам да спасам кога ОЧИГЛЕДНО НИШТО И НЕ ОСТАНА ЗА СПАСУВАЊЕ. Одамна дојде крајот, очигледно треба да се помирам со ова. Неможеш да натераш некој да те сака, поготово кога има такво лошо мислење за тебе. Чудно како тебе после 2 години врска одеднаш ти текна дека јас не ти чинам, и дека всушност не сум поседувала ништо што ти бараш кај девојка. Ова беше последниот пат што јас пробав да останеме во некој добар однос, од сега со прст не мрдам за тебе! Ќе дојдат и моите 5 минути кога и јас ќе имам храброст да ти кажам некои работи во лице кои сум ги премолчувала долго време за случајно да не те повредам. Ќе дојде и мојот момент кога и јас ќе можам да сум толку ладна кон тебе па да видиш како било.
Не знам зошто Валентајн го одбележуваме. Реално, многу кратко сме заедно, нема од љубов ни трага СЕУШТЕ од моја страна. Што носи иднината, никој не знае. Одиме пополека, не избрзувај ги работите...
Ми недостигаш, многу ми недостигаш , да ги средиме веќе работите, од тебе сакам само едно "извини", јас и така веќе ти простив за се.
Те сакам ваков, пијан. Не знаеш каде си, шеткаш лево десно, досадно ти е и се јавуваш кај мене по 3 пат во иста ноќ само за да ми кажеш дека ме сакаш. Убаво ми е, ја имам онаа глупава насмевка од синоќа. Цел живот нема да ти го заборавам изразот на лицето кога ти кажав дека сум среќна со тебе, дека ми е убаво, дека те сакам баш таков каков што си. Онака изгледаше како да ќе полеташ, а глумиш ладен. И одеднаш ме тргаш кон тебе и ме бакнуваш. И после не си прекрасен!? Ти си најпрекрасното нешто што ми се случило. Овој месец исполнет со љубов ми даде сила за се. Сакам кога ме чуваш од се. Кога правиш од ништо нешто .Кога си глумиш дека си ладен, а на лицето ти пишува се. Кога глумиш дека веќе не пушиш, а едвај чекаш да ти понудам цигара. Кога се туткаш до мене и ми рецитираш делови од песни наместо да ги пееш. Кога ја подаваш раката за да шеткаме рака за рака и ти пристудува па ја земаш и мојата рака во твојот џеб. Кога велиш дека не ти смета тоа што сум несмасна, а е сосема обратно. Кога слушаш внимателно се што ти кажувам. Кога велиш дека не е важно и не сакаш да ми сметаш, а умираш од љубопитност да дознаеш што правам. Кога не сакаш да примиш совет од мене, а на крај го применуваш. Кога ми се јавуваш после секој успех и пораз, за да те подржам. Кога ме туркаш напред иако знаеш дека нема да успеам. Кога ми нудиш љубов, а се плашиш како и јас. Замисли ја сакам и твојата лоша смисла за хумор. Но најмногу од се сакам кога ќе ме гушнеш после долг ден и само со бакнеж ќе направиш се да помине. Те сакам човече. Неизмерно многу. Ми го смени животот за 360 степени, искрено не знаам што би правела без тебе. Фала ти што постоиш. Сега ми е јасно. Се се случува со причина
абе православен Христијанину-ко јас да не сум да имаше девојка покрај себе ке го славеше Валентајн и оро ке играше
Не е хумано мајчин јазик да ти е најје*озовниот јазик на светот а ја и ти поголем дел од времето на англиски да си збориме...нели? Румба у желудник имам кога збориме француски така да ајде, биди малку ну ну ну и гајле ти е што останатите околу нас не не разбираат
Ќе те сакам секој нареден Св.Валентин! ЌЕ ТЕ САКАМ ВЕЧНО! Мојата песна - је ли то здраво моје око плаво самои себи кажем браво ЗАЉУБЉЕНА СИ! http://www.youtube.com/watch?v=67aj_co5zeE