1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.770
    Допаѓања:
    23.801
    Не можам да излезам да ти купам нешто смрдам на оцет од облогиве, а и немам баш сила и воља. Од друга страна пак, ти денес до касно ќе работиш и нема да имаш сила да ме изведеш негде на вечера. Битно дома те чека чиста и проветрена соба, дезинфицирав се' колку што можам да не те префати моево. Плус ручек и топло кафенце ќе те чекаат на маса. Не е нешто ексклузивно, ама во оваа состојба волку не би направила дури и светот да ми го стават под нозе. И после речи дека не те сакам.

2. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.755
    Сонце мое среќен валентин се надевам секогаш ќе бидеме вака среќни и заљубени и засекогаш да останеме заедно ТЕ САКАМ

3. I.love.your.lips

I.love.your.lips Популарен член

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    746
    Допаѓања:
    970
    Имав претчуство дека ќе дојдеш,знаев и знаев. Твојот поглед од горниот спрат врз мојата глава.... :$
    Ти ќе бидеш причина да измислам машина за одење во иднина жими се.
    Не заборавај,многу те сакам. :l: :l: :l:

4. Ilusionist

Ilusionist Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    1.912
    Нема да ти честитам Валентајн. Знаеш, не го славиме...го чувствувам како обврска дека треба да одам да ти купам нешто, во знак на љубовта.
    И пред тој ден да се убивам од шетање за да најдам нешто што ќе ти се допадне, што ќе биде уникатно, што ќе те изненади. Ама факт е дека кога најмногу бараш, најмалку ќе најдеш. И пак ќе излезе некој поклон колку да се обележел денот... |(

Мене најголем поклон ми е твојата љубов. А, ако ја искажуваш само на Св.Валентин, јас тоа би го гледала како проблем! :!:
    Затоа кога имаме прилика, си празнуваме, на различни начини. Знаеш дека не ги сакам материјалните поклони...да фрлаш пари без причина.
    Вниманието кое ми го даваш е доволно за се`, изненадувањата кои ми ги приредуваш вредат многу повеќе и од било кој скап поклон на светот. Ти знаеш што ме радува...

Ете, денес може Валентајн не го славиме...ама сепак денот е од големо значење.
    Три години од нашата љубовна приказна...времето летна како во сон. Пораснав и созреав со тебе...
    И се` најубаво започнува со тебе, со твоето име, со твојот поглед, со твојот допир...

На Ingvild му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.521
    Допаѓања:
    18.517
    I love MY LOVE :inlove: Те сакам Бре :!: :D

6. t.i.n.k.e.r.b.e.l.l

t.i.n.k.e.r.b.e.l.l Популарен член

Се зачлени на:
    15 јули 2011
    Пораки:
    466
    Допаѓања:
    335
    Ајде стануајј, доста ти спиење, сестра ти те размазии многу!! ЦЦЦЦЦцц
    Како ке ми функционираш тука, на фах, дома работа имаш а згора на Се и јас ке бидам тука за да те малтеретрам... ххх

Добив, ме боли стомакот......ми се плачее, ми се рикаа!!!!!! Пиев и апчее, не поминувам а утре имам испит..
    Сакам да ми беше тукаа да ме гушнеше, да ми кажеше ке помине малечка моја и да ми помине!!!

Ајдее нека дојде неделааааааааа!!!!!!!!!

ТЕ САКАМММ

7. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.792
    Допаѓања:
    2.556
    Знаеш не те бива за романтика, ниту пак се трудиш да бидеш романтичен, ниту го барам тоа од тебе, само еднаш до сега сме си размениле подароци на овој ден, не барам ништо од тебе, ниту пак јас ќе ти подарам нешто.
    Едноставно само сакам да не се нервираш ќе биде се во ред, не испаѓа секогаш како ние што си планираме. И несакам таа нервоза да ми ја префрлаш на мене, не сум ти јас крива.
    Што и да е ќе помине.
    И едно знај не те сакам само денеска, те сакам секогаш.

8. candygirl

candygirl Истакнат член

Се зачлени на:
    11 февруари 2010
    Пораки:
    242
    Допаѓања:
    99
    :f: :f: :f: :f: :f: :f: :f: сакам цветчее!и чоколадо! и не ми иди без поклон вечер! :makeup: :l:

9. ph.orhideja

ph.orhideja Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јануари 2011
    Пораки:
    1.341
    Допаѓања:
    48.074
    Не треба да ми кажеш што си сонувал,те осетив.... :tmi:

10. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.755
    SREĆAN TI DAN ZALJUBLJENIH

Tebi ljubavi moja, koji činiš boje moga neba
    srećan Dan zaljubljenih želim ti od srca svega,
    hvala ti što postojiš,
    što sa mnom svoje trenutke i poljupce brojiš,
    u svakom trenutku znaš šta osećam i šta mi treba,
    ti rešenje za sve imaš,
    ti sa mnom tako dobro štimaš!

Tvoj pogled mi dušu hrani,
    Tvoj dah od hladnih vetrova brani,
    Tvoj miris toplinu širi,
    Tvoj dodir strast prenosi,
    nadahnuće i veru u ljubav donosi.

U presudnom trenutku si se kraj mene našao
    i u moj život ušao,
    čar mom životu dao,
    radost u njega uneo,
    tako čio i smeo,
    znam da bi svemu odoleo
    kako bi našu ljubav sačuvao.

Abnormalno te volim,
    drago moje biće
    i svaka dodatna reč suvišna biće,
    ali ja ne bih bila ja kadA bih ovde stala
    i kada još nešto ne bih dodala.

Ceo život ću tvoja biti,
    u svemu te podržavati,
    svuda te pratiti,
    poljupcima te kititi,
    ako treba, srce svoje ti dati,
    jer sve što ti dotakneš se zlati,
    pa evo i mene u takvom izdanju,
    uz tebe divnog
    ja zlatna i noću i danju,
    celom svetu stavljamo k’ znanju
    da je naša ljubav sveta
    i da će zauvek da cveta!

11. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.521
    Допаѓања:
    18.517
    требаш ми! Богами :!: :inlove:

12. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.214
    Допаѓања:
    8.436
    Знам дека ме сакаш, ама дали љубовта е доволна ?
    Дали ќе успееме без разлика на далечината ?
    Јас тебе сакам секој ден да те гледам, а не да замислувам дека си до мене. :(

Среќен Валентин бејб, иако не го славиме . :)

13. figgiMK

figgiMK Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    6.964
    Допаѓања:
    2.301
    само ова

Прикачени фајлови:

На La.Reina.Del.Sur, Ingvild, Hipica и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. senjorita-v

senjorita-v Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    1.955
    Допаѓања:
    11.303
    И ти имај убав ден и убава вечер само немој многу да се алкохолизираш :!: :D утре си на работа и ај нека ти е срекјен Свети Трифун :*

15. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Мило ми е за нас , мило ми е што осеќам промена не знам дали глумиш ако го правиш тоа го правиш проклето добро ќе оставам на времето да покаже ми се допаѓа променава . Конечно јас и ти во мирни води , во мир ! Вечерва сакам да си поминеме убаво сакам да се релаксирам и да подарам малку романтика , зошто нон стоп добивам критики за мојата неромантичност . :) Ќе ти надополнам за она пропуштеното ... Ќе ти ја оправдам довербата ова сфати го ко во натура :rofl:

16. Hayley

Hayley Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2011
    Пораки:
    327
    Допаѓања:
    900
    Пред некој месец беше, мислам, кога мајка ми ми кажа што и рекол татко ми; дека, ако некого сакаш, нема да чекаш одредени датуми тоа да го покажеш, туку тоа можеш да го правиш било кој ден, секој ден.

Со тебе, секој ден ми е Valentine's day.
    Не се знаеме толку долго, ама пак, јас и пред тоа си бев заљубена во самата идеја дека ти постоиш. И тоа се брои, нели? И, тие наши заеднички денови и онака со години траат.
    Ма како и да е, јас се чувствувам како цел живот да те знам.
    Не можам ова да го објаснам, затоа што, не се сомневам, никој од сите тие што се загубиле во заљубеноста не успеале тоа да го направат. Јас сум никој и ништо, и единствено нешто што го знам дека тебе сум ти се. А и ти мене... ти си се што ми треба во моментов.
    Ме усреќи на таков начин што цел живот ќе ти бидам должник.
    Сега, нашево и на двајцата ни изгледа како засекогаш, но во случај да не е (незамислив случај), знај дека дел од мене е секогаш твој и што сакаш прави со него.
    Јас тебе секогаш ќе те сакам. На било каков да е начин.
    Ти си мој и само мој. А јас твоја, иако од инает ти викам не ме поседуваш. Навистина се би направила за тебе, нааааајсебично, најнесебично.

Сум 100% сигурна дека ни еден збор од овие нема никогаш да го повлечам. Не сум ти кажала, но постои уште една личност што ја сакам со цело срце, и после се низ што животов не присили, јас не престанав да ја сакам. Таа личност ме научи да сакам и што и да направи, тоа нема да се промени. А ти, ти ме потсети на тоа, ми донесе романтика и фантазија во секојдневието.
    Денес, кога ке ти се свијам во прегратка, е тогаш ќе ти кажам се што треба да знаеш за мене.
    И за прв пат сум сигурна дека тогаш уште повеќе ќе ме сакаш.
    А овој ден? :)

Прикачени фајлови:

• jhhj.jpg
      jhhj.jpg
      Големина на фајлот:
      193,4 KB
      Прегледи:
      128
    На marama, Ingvild, L-enna и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. Angel-Adriana

Angel-Adriana Популарен член

Се зачлени на:
    28 август 2012
    Пораки:
    1.085
    Допаѓања:
    556
    Нека ни е среќен Валентајн! :inlove:

18. Christina.A

Christina.A Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    552
    Допаѓања:
    354
    Едвај чекам да видам што си ми спремил вечерва,и да ти ја видам фацката што ќе ја направиш за мојата нова долна облека. ;) ХАХА ! ]:)

19. aliceinwonderland125

aliceinwonderland125 Активен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2013
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    5
    Немам храброст ниту во сон да му признаам!Едноставно дека го сакам и сакам да биде покрај мене.И тоа ќе биде мојата неисполнета желба.

20. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.755
    .ако не помислам на тебе не можам ниту еден збор да напишам.....ако не помислам на тебе се во мојава душа е темно...мрак го гризе срцево....ти си најголемото светло што живее во мене....ако не помислам на тебе секој миг како година трае.....сите овие мои зборови...епитети ...компарации..сета оваја поезија ...проза...секоја моја мисла...произлегува од тоа што те има во мене....зарем не е тоа љубов?...зарем не е е....додека не се вљубив во тебе мислев дека љубовта не постои...дека е само тоа мит.....или само обичен збор без никакво значење.....но од денот кога се вљубив во тебе сфатив дека нема поубаво чувство од љубовта....те размладува....те гали...те гушка кога ти е најтешко.....те бакнува....те разнежнува.....те насмевнува кога си тажен.....те топли кога ти е ладно....те успива и те пробудува насмеан и среќен.......сите овие чувства....сето ова е љубовта....сети овие емоции и чувства живеат во мене .....сето ова си ТИ во МЕНЕ.....ЉУБЕН...