И што сега ќе седам дома и ќе се нерирам.Не сум излегла 4 години заради тебе си ја упропастив младоста Кажи ми што сакаш уште од мене па нели ме доволно нервираш Јас ли сум виновна за твоите киксови Зошто сум толку глупа,зошто не те дефтосам.....но не можам на човек му треба утеха кога му е најтешко лелелеле ќе пукнам Што да правам?кажииииии ми? Ми иде да викам на цел глас аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа
Да престане да глуми лудило и да се помири дека покрај себе нема дете , можеби годините се тие но рационално и логички свесно размислувам . Одбивам да се помирам со фактот дека ме третираш како алипна , ако некогаш за некои работи ти прогледувам низ прсти незначи дека сум мутава Така нека биде , немој да плачеш во себе кога еден ден ќе ти залепам се во лице ..во себе велам затоа што твоето его не дозволува да биде навредено , оу не ти си секогаш во право
Жал ми падна гледајќи те како мрзнеш. И убаво да си поминеш утре, иако да останеше уште поубаво ќе си поминеше.
Утре, јас , ти, банички, кревет во кој ќе се топлиме цела вечер и конечно едно убаво утре покрај тебе и твојата насмевка. Убаво да спиеш Се' има смисла. Со тебе.
Нема да е крај на свет, ако заминеш.. Без љубов ТИ ќе останеш! ...Нема да е крај на свет и не е крај на свет се ќе помине во мисли ти не барај ме....
Ајде да видиме, дали Сабота Навечер ќе ја поминеш со мене, или со тоа твое лигаво друштво! Ако си за со мене, ќе добиеш награда, ако не.......ќе те казнам со исклучување на мобилниот, едно 2-3 дена ! Сакам кога играм со машки тактики.....ако дојде до она второто, само ќе си се правам на 3 и пол!.......