http://www.youtube.com/watch?v=3i92Ff-fC40 Ама ние го поминавме патот, сега сме загубени дефинитивно.
Абе смотан нели гледаш што правам за тебе? Нели глеаш дека ти праќам цело време знаци ,а ти само ми пушташ водичка Ццц па викни ме на кафе бе гледаш дека и цигари остаив ради тебе само да ти докажам дека сум фина... Цело време муабети за нашата свадба ова она и на крај ќе ја спукаме работата Цел месец на фб се допишуваме и само еднаш се имаме видено, а јас се согласив да ти бидам жена ахххх и тоа ти е малку? И тоа не ти значи ништо? И у петокот цела дискотека на нозе јас со телефонот во рака пораки ти пишувам... Ахххх малецко , малецко ако продолжиш вака или ќе си фатам дечко или ќе завршам у лудница па ке ме носиш на душа!!!!!
карма ис а бич-јес ит ис двајца што ми беа бивши да се сеуште заљубени во мене а јас тој во кој што бев не може да ја преболи бившата нормално јас се тргнав на страна за да не бидам уште една цртичка на неговата листа
Ништо не ме радува. Повеќе ништо не ме изненадува. ничија смрт не боли. ничија среќа не се споделува. Срцево веќе не трепери. На сонцето , на цвеќето не се радува. ни пролетта веќе не ме буди. Не чуствувам ни зима дека студи. Само твојот парфем...твојот мирис... твојот краток допир од една секунда твојот несакан случаен допир... само твојот глас...сталожен , смирен и тивок... само твојот поглед без сјај , само твоите очи од кои ме боде прекор само твојот незнаен тивок чекор... и ништо, веќе ништо не го буди срцето. Мртва сум..мртва а живеам само до тебе , и се е броење денови, часови минути... и проклетата дистанца помеѓу нас. Се будам среде ноќ...плачам... не те замислив... не те очекував да дојдеш во животот мој да земеш улога на пријател,предпоставен... познаник , брат , татко љубовник ... И на крај да ми пресудиш. живот немам..одамна го фрлив... љубов немам...тебе ти ја дадов... срце немам ...чука само во твојата близина... се е во твоите раце ...се мое останало кај тебе Јас сум само восочна фигура ... безцелно талкам , се изгубив себе.
би му кажала да престане да се метка да превземе нешто ! Ова вака веќе не оди ! Немој јас да не превземам !
Темава ја отворив неколку пати. Почнав. Избришав. Кога сме среќни ми се чини дека што и да напишам е малку. Кога сме лути, скарани... Пак истото. Она што го чувствувам не се опишува со зборови. Не постојат такви, а тие што постојат мене не ми изгледаат соодветни. Па затоа не пишувам, најчесто правам и докажувам. А сега?! Што е?! Не сме скарани, а среќни може да се каже дека сме. Посебно по она од завчера. Сакам да се повтори, знаеш Кога гледам дека си толку среќен заради мене, заради нас... Мојата среќа е тродупло поголема. И не, не е до тебе. Се ова е моја вина. Мислам на хаотичнава ситуација. Но таа се наоѓа во мојата глава. Не е поврзана со тебе, не е поврзана ни со нашиот однос. Со тебе, со нас се е во ред. Само јас веќе незнам по кој пат се чувствувам вака. Збунето, ептен. И тоа заради него. Не вреди, знам. А пак се измачувам. Која глупача сум! Ама во едно сум повеќе од сигурна. Сигурна сум во мојата љубов кон тебе! Повеќе од сигурна сум дека несакам пак да те загубам. Не заради него. И ако еднаш ја направив таа грешка, повеќе од сигурна сум дека нема пак да го дозволам тоа! Исто така, повеќе од сигурна сум дека ова со него не е љубов. За него ме врзуваат само спомени. Тој ми е само навика. Ептен гадна навика! Ме познава толку добро и секогаш се враќа тогаш кога мене ми е најубаво. Тогаш кога ми е најмалку потребен. Тогаш кога е последен на кој би помислила. Како да знае... и се враќа за се да уништи. Ме фаќа на емоции, знае каде да ме мавне, знае каде најмногу ме боли... И полека, полека пак заминува. Го мразам тоа. И затоа, овој пат нема да дозволам да му успее! А јас, прв пат овде пишувам за него. Сметав дека не е вреден, дека не заслужува... И дека не му е овде местото. Не му е местото ни во моето срце. На него местото му е во минатото. И овој пат јас ќе му го докажам тоа, ќе му го покажам патот до таму! А ти миличок, нема за што да се грижиш. Само твоја сум! Те сакам, незамисливо мноогу те сакам!!!!!
Ќе те истуркам до целта , со сите сили ама ќе те истуркам. За 8 испити има да го завршиш факултетот. Ти треба подршка знам , не е лесно.Знаеш дека ме имаш мене до тебе за се , држејќи те за рака ќе помине ова , ќе видиш. И да нема зборови со кои можам да те опишам , сета твоја среќа за нас. За мене , за сите мигови , муабети. Мирот го наоѓам.Додека сум во твоите прегратки ништо не ми е важно. Барем на момент престанувам да мислам на проблемите. Знаеш , ми значиш. И не ми е битно што мислат другите , ни најмалку за мене сме само ти и јас. Врската е за 2ца ама некои ку*ви очигледно незнаат да броат.Ама ако. Те сакам најмногу !
Епа мило мое најмило Нека ни се множат, да знаеш дека ти си мојата прва љубов,со тебе ги доживеав најубавите работи, првиот бакнеж, првата прегратка, и дури тогаш дознав што значи да ме прергне машко кое ме сака искрено и од срце,тогаш ми летаа пеперутки во стомачево мое, е тоа чуство не се опишува со зборови, Тоа треба да се доживее! А јас го доживеав со тебе и сум горда на тоа! Сватив што значи тој ФАМОЗЕН збор ЉУБОВ! сватив што значи да бидам заљубена, Јас само едно знам Ќе те сакам секој ден се повеќе и повеќе! ТЕ САКАМ! Нека ни се множат ЉУБАВИ ! Едвај чекам да те видам после и да ти се изнагушкам!
http://www.youtube.com/watch?v=cTuH-30OvSE Само не верувам веќе да бидеш со мене Изгледа се случи она од што се плашевме пред толку години... Имам многу работи за кажување,но...изгледа ќе ги напишам овде и нема да ти ги кажам. BTW веќе се очекувам од тебе.И да те видам со друга,нема да ми е чудно. Само ќе ти кажам дека си ми потврдил дека решението што сум го направила било правилно. Душава да ми гори,ќе те оставам настрана. Тоа го заслужи. Во ниеден момент ти не ми покажа дека ти значам,дека ти фалам,дека ти недостигам,а да го направеше,уште наредниот ден ќе бев таму. Ама ни го слушнав тоа,ни го почувствував. Епа,сега е твој ред до го почувствуваш моето отсуство.И знај тоа ќе е долго. http://www.youtube.com/watch?v=-n7jydBKCJ8 http://www.youtube.com/watch?v=L2XOForop8c
токму пред 4 години, во 20 часот се подготвував за вечерното излегување без да се посомевам дека само три часа ме делат од средбата со тебе, од наоѓањето на мојата сродна душа, мојот најдобар пријател, човекот кој патува со мене кон целта.... те сакам, уживав со тебе овие 4 години...те молам не менувај се , дурго ништо не барам.. честита годишнина, најсакан
ке те заборавам, ти рече дека ке продолжиш со животот, можеби и јас треба да го направам истото.. како за почеток не е толку тешко колку што мислев дека ке биде и колку се плашев дека ке биде по малку ми е језиво кога слушам песни како да се напишани за нас ама па има и песни што ме убедуваат на спротивното Пр. Justin Timberlake - you tell me you love me, why did you leave me all alone... Сакав да кажам дека, идеме напред..
Додека те гледам сфаќам дека не сум достојна за тебе. Ти заслужуваш многу повеќе, многу повеќе од некоја како мене. Понекогаш ме лутиш, признавам, но се’ е за твое добро. Се кријам зад таа маска. Не сакам никогаш да погрешиш, туку на тој начин ти ја покажувам мојата љубов кон тебе. Сакам да бидеш совршен, да ти помогнам да бидеш уште, уште подобар од она што си. Имаш ти многу во тоа твое срце. Знам дека грижите те потиснуваат и не ти даваат да дишеш, а во тие мигови само јас ти сум капаче. Не е душо моја онака како што изгледа. Верувај ми дека се е за твое добро. Ништо и никогаш не правам нешто што е егоистично и само за мое добро, туку спротивно, за твое добро. Понекогаш си викам во себе: нема повеќе така да правам. Но знам дека само на тој начин се разбудува она што понекогаш спие во тебе. Твојата потполна големина на срцето. Твојата изобилна љубов, чувствителност... Зашто си голем човек со големо срце. Од тебе треба да учам. Зашто знаеш во најтешкото да вратиш со добрина. Тоа го умее само чистото срце, ти .
Само ова да можам да ти го кажам...да ме сослушаш и разбереш. Ми требаш. Спојлер Treba mi neko ko će verovati u mene kada svi izgube veru... Treba mi nek, ko neće odustati od mene posle svih mojih grešaka... Treba mi neko kome ću biti posebna, baš zbog svih gluposti..... Treba mi neko ko će podneti sva moja raspoloženja, suze i smeh, sreću i strahove... Treba mi nek, ko će me voleti baš takvu kakva jesam... I ko neće želeti da me promeni ni povredi, nikada....