А јас сум цвеќе, не можам да растам и да се развивам -доколку не ме полева некој. Овенев, се згрчив од глад и жед по капка топлина и нежности. Ах, колку те сакам!!!
ТЕ МРАЗАМ,АХ!!! Ова ли го заслужив? Е добро,ќе добиеш и ти тоа што заслужуваш! Можеби требаше и порано.
Абе ти сеуште не знаеш дека си имаш работа со снаодливо девојче, а? Знаеш како ми дрнда за утре? Е вака! Е така. Ќе си глеаме убаво филмче и ќе ти дозволам да ми го штипнеш носето, за среќа де!
Ти срце мое ни минута неможеш без мене изгледа а да се преселам кај тебе (цел ден бев со тебе) и тебе пак ти е малку епа кога веќе си решил ајде повели кај мене на кафе.
Фала ти за уште еден прекрасен викенд,за прекрасните мигови,за тоа што ме смируваш кога сум нервозна,ти си мелем на мојат душа.Знам дека некогаш сум тврдоглавче и те нервирам ам ќе се обидам да го поправам тоа.Ми фали твојата најслатка насмевка на свет,ми фалат оние твои слатки дупчиња кога ќе се насмееш.Се чувствував посебно кога шетавме на дождот,а капките од него паѓаа на нашите лица и во секоја од нив те гледав тебе и твојата чистина.Толку романтика имаше во тој миг,без разлика што имаше луѓе околу нас сепак бевме само јас и ти сами.Ти имаш толку чиста душа што секој би посакал да ја има,те милувам како што росата ги милува листовите.Те Сакам Повеќе од се Најбескрајно,лудо,засекогаш .
Се предавам. Оставам се на тебе. Имаш доволно години, знаеш што е најдобро за тебе, паметен си И не, не се борам за нашето. Не ме барај ако не сакаш, јас не те барам веќе. Јас бев глупава што дозволив да поверувам дека ме сакаш. О само колку сум се лажела. Ова не е љубов. Нема ни љ од љубов во тебе. Не знаам зошто и си ги трошам зборовите. Браво уништи се
Гледаш, толку ми требаше. Пролазна криза ми беше тоа. Ќе се потрудам да ги има се помалку и помалку понатака. Фала што секогаш си ми тука!
Ми се вовлекуваш во сонот како во постела и единствено нешто што гледам е твојот мирис. А се што осеќам, е диво срце, и она што надвор паѓа е дожд.