Знаеш ли колку те сакав.. ..ти беше најдоброто нешто шо ми се случило,единственото добро..со тебе ги имав најпрекрасните мигови.. Ти оставив простор за да одлучеш шо е најдобро за тебе..дали ме сакаш мене или неа.. А ти шо направи?Уништи се..браво за тебе Сеа единственото нешто шо го чувствувам кон тебе е огорченост..омрза.. Сепак ти благодарам,ме разбуди од заблудата И уште нешто,не ме барај повеќе..ти лошо ќе си поминеш.. Инаку Ви посакувам се најдобро на двајцата...збогум
Некогаш сакам да те оставам на средина на разговор, па да се расправаш сам со себе. Како и да е, ти сам си ги носиш заклучоците, без разлика на тоа дали е, или не е така.
Се „фаќам“ себеси како си се смеам самата додека мијам шолји од кафе, потсетувајќи се на некои наши муабети и смешни моменти. А впрочем, тоа е најинтересното - придонесуваш за моето убаво расположение, дури и кога не си покрај мене.
престани да бегаш од мене ко да сум некое страшило, бог да чува од иста партија сме, од ист ким и што јас сум човек исто како тебе пардон жена сум и најреално кажано, не исполнуваш ниту еден од моите критериуми, си се исплашил ко да ке те изедам или конечно преку постовите, коментарите свати дека не сум толку безопасна како што изгледам
Внимавајте на мислите - стануваат зборови, внимавајте на зборовите - стануваат дела, внимавајте на делата - стануваат навики, внимавајте на навиките - стануваат карактер, внимавајте на карактерот - тој станува твоја судбина !!
Се засакавме на толку чуден начин. Неможев ни да помислам дека ќе се заљубам во тебе. Од тој ден ми стана се. Мојот херој, моја подршка, мојата единствена ѕвезда која свети само за мене, моето единствено сонце кое изгрева само за мене. Ти си мојата среќа, мојата втора причина за живеење. Иако понекогаш знаеш по малку да ме изнервираш, за 5 минути ти се одлутувам. Ти, со твојата толку срамежлива, невина насмевка, секогаш можеш да ми го разубавиш денот, дури и кога сум нерасположена и лута. Ти благодарам што постоиш во мојот живот, што ми го правиш секој момент убав. Да не те имав тебе, нема да научев како да го искористам денот максимално , како повторно да верувам, да сакам, да почитувам, да не лажам, да простувам ... ТЕ САКАМ НЕОПИШЛИВО МНОГУ !
зошто кога и да се вклучам на ф.б., ти си вклучен ЗОШТО која карма мене ме следи не ми е јасно што се замислуваш дека си, ама дека си something special не си