немас идеа колку ми бесе мило кога прее кога ми бесе теско бесе ти со мене и ме гледасе многу ми знаЧи тоа да знаес те сакам
Многу ти значам , а ? Се стопив во твојата прегратка ко мало дете , кога ми ја галеше косата. Сакам кога тишината е присутна , сакам кога и без зборови можеме да се разбереме. Сакам кога сум сигурна покрај тебе. Сакам кога ми кажуваш се. Сакам кога ме бакнуваш во чело и ми шепнуваш : Што би правел ако не си ти? Со кој би споделил се? Кој би сакал најмногу на цел свет? Неможеш да сфатиш колку многу те сакам ! Неможе да се опише , каже , дури мислам дека е невозможно толку многу да се сака некој. Велиш дека е возможно дека се сакаме премногу , до болка.Те слушам , те чувам , те сакам !
Spoiler Заради тебе овде луда ќе ме помислат.Пред 1 саат абе заљубено мислење у пм сеа па ќе се караме Живот иде даље ама Барса, тешко ! за инает да си пукниш од макичка !!!!!! Карма ис а бич , јес ит ис. Бог да чува , изгубила Барса чиниш крај готово умрев ЈАС , абе човеку јас да умрам нема да реагираш вака. Што се брукаш??? Ти кажав ете ти Барса сеа и право се лутиш. Ама јас знаеш ко некоја искулирана , додека не ти помине нервозата не ми ѕвони и се глеа што е побитно овде. Ќе ти минала на 12 март на реваншот ооооооооооо рилиии ??? Како сакаш и коа виде дека не бива , дека не до 12 март , до 12 јуни ќе ти терам инат , сеа не ми се умилкувај марш. а да редактирам оти ми текна уште нешто да ти кажам у нервозава. Оди Барса нека ти биде женска можееее ?
Секој ден со тебе е прекрасен,секој миг ме расположуваш и смееш.Утрово иако бев поспана и не знаев кај терам со твојот милозвучен глас и песната ми го разубави денот. Секој ден со тебе,секој миг е прекрасен,не барам ништо повеќе,доволен ми си само ти во мојот живот и секое утро да ги гледам твоите очи и насмеано лице,а навечер иако е темно јас ќе те гледам и познаам и меѓу милиони луѓе.
Мораш, ама сериозно мораш да пораснеш.. Не можам да те дефинирам тебе човече, не си ни овде ни онде, само едно знам, мило ми е што полека почнуваш да откриваш колкав ти е капацитетот на мозокот.. Ох колку сум среќна што навреме го сватив тоа, фала му на господ што не навлегов и не помина долго време, туку за кратко увидов каков си.. Уствари не знам каков си, само знам дека не си добар! ти си лош, лош човек, егоист, себичен, мислиш само на себеси.. Ама акко. ти ке живееш со тоа, мене ете ме нема! ке видиш KARMA IS A BITCH Сега само уште неколку ситници треба да расчистам со тебе и послем тоа.. Arrivederci.. Имај среќен живот, и можеби побарај seek therapy, сигурна сум дека ти треба
Сонце мое уште само десетина дена и повторно заедно премногу ми недостигаш веке почнав да ги бројам минутите и секундите кога повторно пак ке те прегрнам ке те бакнам и ке ти кажам КОЛКУ МНОГУ ТЕ САКАМ
Фрли се во вода....неможам да си поверувам...несакам ова да се случува ама полека полека се соочувам со реалноста....жалосно е...
ТЕ САКАМ...и знаеш сепак можеби вака е најдобро..мирно ке се разделиме и секој по својот пат..и немој како и секогаш да ме бараш..пушти ме да си ја најдам среќата..мислам дека заслужив барем малку да сум среќна..ти не си мојата среќа сепак..доста лажно се надевав дека пак ке бидеме среќни..само пушти ме..нити ти ме правиш мене среќна ниту јас тебе...
Ми плаче мозокот секоја вечер, а ми се радува секое утро кога станувам покрај тебе. Ти си ми спасот од чекорот кој бев подготвена да го направам. Глупиот чекор да се изолирам од светот и да седам постојано помеѓу четири ѕида. Треба ние да му купиме тик-так и нови опинци. Може и метафорично да му подариме. Просто мразам патетики, а плачам на нив. Ме разурнува мојата контрадикторност. Ем сум таква, ем оваква. Кога ќе ми станат едно егото, супер егото и она третото?! Кој ли ќе ми купи цреши во овој втор месец од годинава?
Кога знаеш дека се сфаќам здраво за готово не ми кажувај такво нешто ни на шала! И дај нормализирај се, не те можам ваков...
Од сега натаму вака ќе биде! Одамна ме запозна, си заборавил каква к*чка можам да бидам, но ќе те потсетам. Поточно веќе почнав душо! Време е да се израмнат сметките, време е да платиш за сите рани што ми ги нанесе. Омразата ја замени љубовта, а сега ИГНОРИРАЊЕТО НА ТВОЕТО ПОСТОЕЊЕ ја замени омразата! А тоа највеќе го мразиш, знам
Каков тим сме ти и јас... Многу сум среќна што за се имаме разбирање, што се можеме да решиме заеднички, што можеме да разговараме и да се ислушаме. Се надевам дека секогаш ќе го имаме ова, дека нема да се изгубиме, знам дека ќе се борам тоа секогаш така да остане. Те љубам.
Ниедна досега не се понудила да направи такво нешто за мене. Вчера се наполнив со невидена радост и горчина истовремено. Црна среќа. Толку малку треба а никако да се стигне до тоа. Знам дека ме разбираш, знам дека не ми замеруваш за реакцијата и одговорот. Како да прифатам, ам? Душата ме боли.