случајно ми прелета низ глава една мисла-кога ке го вратам филмот наназад, бев на разговор во една продавничка во твоето маало лани, ама ете не ми дадоа шанса-нормално уште не те познавав тебе тогаш, а и убаво што така испадна ме поштедија од страдање, солзи-се се случува со причина знам дека нема да дојдеш во Сабота кога ке мора да се појавиме сите членови на кимовите ,додека јас морам да се појавам, сепак тоа е за мое добро ама кога-тогаш ке те сретнам јас тебе и за инает ке бидам со па нека пукнат душманите
Не се баравме, само се пронајдовме… А сега кога се пронајдовме, како пак да се бараме. Можеби тоа е смислата на љубовта, таа убавина на неизвесноста… Чекање на недочеканото, надевајќи се во безнадежноста, гушкајќи се без прегратки, бакнувајќи се без бакнежи, проникнувајќи си во мислите… И сфаќањето дека сме тука некаде. Толку блиску, а толку далеку.
Многу работи се сменети, ти си сменет.Не сакам промени, не ги поднесувам.. посебно кога влијаат на врската. Ја нема повеќе онаа страст, онаа љубов која ја гледав во твоите очи, избледено е се.. А те сакам, премногу! И поради тоа ме боли премногу. Овие 5 месеци ми поминаа неверојатно брзо и малку ми се. Цел живот со тебе малку ми е. Се плашам да помислам дека ни е дојден крајот, се плашам да помислам дека од некој ден понатака ќе те нема, а се поверојатно е.Во тебе го најдов она што ми е потребно. Премногу рано да, но е вистинско и искрено и не сакам да го загубам. Не сакам тебе да те загубам. Никогаш. Те сакам, најискрено и највистински.
Promise you won't do me wrong If I turn you on Promise you'll stay all night long makin love til dawn Ама това од утре ...
Нема да биде лесно. Ќе биде навистина тешко. Ќе треба да работиме на ова секој ден, но сакам да го сторам тоа затоа што те сакам. Го сакам секој дел од тебе, засекогаш, јас и ти, секој ден.
уморна сум од се ми доајга да престанам да го сонувам овој сон,кој во него има многу делови немам веке сили. или сакам да заварси се или стварно веке неможам се јас неможам стварно...
Стварно си будала. Али моја будала. Овие четири дена јас сум повеќе покрај тебе отколку што сум сама. Единствено само сонот не дели. И мило ми е што имаме повеќе вакви денови, едноставно уживам додека сме заедно.
Цел ден заедно и сега ми се јавуваш и ми викаш ќе ти се јавам за 15 мин треба нешто важно да ти кажам а зошто не ми кажа денеска или сега ти текна е баш ме интересира што ќе ми кажеш
те сакам, неопишливо, премногу... немам некој посебен збор за да ти кажам, само едно знам дека животот без тебе не можам да си го замислам ) https://www.youtube.com/watch?v=Md2QUk3MLyo
Ти никогаш не си издржал да не ми се јавиш два дена. Ниту пак си водел инат, а најмалку за нешто што е твоја грешка. Никогаш не си оставил нешто нерасчистено. А знаеш што е страшното? Што мене ми е сосема ок со тоа. Дури ми е убаво да знам дека дури и да ни заврши љубовта, никој нема да страда.