Зошто не ми се јавуваш ? Секогаш имаш некоја причина да не ме побараш, а знаеш дека се лутам. http://www.youtube.com/watch?v=fWNaR-rxAic
Зошто секогаш сум јас виновна за тоа проклето излегување еднаш нема да можам да излезам кога твојот сладок пријател ке посака и цел месец замараш со тоа..И сега кога не сум јас виновна, вината ја бараш повторно кај мене, бидејќи јас не сум излегувала минатиот пат кога тие не барале сега за да ни вратат не излегуваат бла бла бла..Зошто секогаш мора да биде по нивно? Кои се па тие? Нека идат УПМ...Можам и без нив да излезам, А ти мил мој ако сакаш идај со мене ако не чао пријатно, убаво забавувај се дома ти, јас заминав..
Ти си единствениот кој може да ме крене до небото,и да ме спушти до дното. Ти ми се случуваш мене,јас тебе.И така. Така било и ќе остане.
мисли за мене што сакаш бегај од мене колку сакаш зборувај за мене што сакаш но сепак сум фер и ти пишав што се случуваше пред малку на состанокот-ист ким сме, сопартијци сме сепак сум фер плејер
Се изморив од точни предвидувања...Ти кажав дека ние ке немаме среќен крај и ете тоа се случи... edna ruzna rijec dobro te opisuje ali boljet' ce te kao mene, a to ti potpisujem.
Имам некои контрадикторни мисли во глава. Те сакам, се' правам за тебе...... Ме сакаш, се' правиш за мене..... Прекрасно ми е со тебе, среќна сум..... Прекрасно ти е со мене, среќен си....... Зошто не правиш ништо за нас? Зошто не правам ништо за нас? Правиш ти за мене, правам јас за тебе, ама никој од нас двајца не прави ништо за нас. А тоа „нас“ е поважно од тебе и од мене. А може само хормоните ми ги помешале работите во глава, не знам......Знам само дека ти си сврзното ткиво во слагалицата наречена „мојата среќа“. Тука си, само те сакам целосно, да стегнеш поцврсто да не се разбегаат парчињата наваму-натаму. Кога ние ќе бидеме на прво место, приоритет? Среќна сум, но длабоко во себе почнувам да се распаѓам. А ти точно знаеш како да го спречиш тоа. Don't let go.
Уф да знаеш само што ти мислам Само кога ќе ми текне како беше вчера над мене кога те гледав како се топеше од задоволство и посакуваше никогаш да не заврши тој момент.. СИЛУВАЈ МЕ!!