Барав помалку отколку што заслужував. Само ронка внимание, а не знаеше ни тоа да ми го дадеш. Ти изгуби, за сметка на учењето. Јас добив, еден профил повеќе во моето имагинативно тевтерче: Посветен на кариерата. Да не ми оставеше добар впечаток, немаше ни да ги барам тие одговори од тебе. Ти посакувам се‘ најдобро. http://www.youtube.com/watch?v=4S37SGxZSMc
Tvoja godi mi ljepota i nije me sramota, priznati da jos uvijek volim te. Mene zauvijek ti bi imalо, samo kad bi da me volis nocas priznao. Gdje si mi nocas tko mi te krade, da li jos uvijek za nas ima nade. Da s‘ drugоm te vidim za to nemam snage, a druge mi nisu ni lijepe ni drage. Ти се верува дека во вакви песни почнав да се пронаѓам? Не дека ја немам слушнато, но вечерва ја научив цела. Ја пеев и само мислев на тебе. Се мразам себеси оти те засакав. Убав си бил вчера вечер, неизбричен. Убаво ти стои брадата. За неколку дена ти е роденден, ако ти се јавам да ти честитам ќе ми се изнасмееш, ќе ми речеш само да искулирам, те заболело тебе за честитката од мене. Секоја вечер пред да заспијам се замислувам со тебе. Макар само здраво да правам со тебе. Што и да е, со тебе нека е. Само, многу тешко ми паѓа кога ќе размислам дека ти си заборавил дека постојам, а ја се убивам од мислење на тебе, шо правиш, како си. Мислев дека лесно било некој да сакаш, ама ете го осетив тоа чувство и сфаќам дека е многу тешко. Уште потешко кога знаеш дека сакаш некој што тебе никогаш нема да те примети. Најубаво чувство ми е кога ќе ги видам тие 6 пропуштени повици од 01.01 и кога ќе се сетам на тој загрижен глас зошто толку време ми бил искучен телефонот и не сум се јавувала. Кога ти кажав што ми се случи, кога очна да прашуваш, што, како, каде, кој, зошто. Гадна случка, со убави спомени од тебе. Убаво да ми спиеш
Сите ми велат дека не си ти за мене... сега и сама сватив... како веќе да не те познавам, како да не си ти тој истиот.. ја откри твојата вистинска личност.. не ми се верува дека осеќам нешто кон тебе... како можев да бидам со некој како тебе, ти не вредиш ни колку едно мое влакно, сега сваќам зошто ми велеа сите да се тргнам од тебе и дека лошо влијајш на мене... ние сме два различни светови... но како велат, спротивностите се привлекуваат... ама како ли јас би можела да живеам со фактот дека утре можи да стани полошо, дека ке си го доуништиш животот, ти тониш.... а можеш и мене да ме повлечеш со себе... што да правам, кој пат да го фатам... се плашам, за тебе а повеќе за мене... кога сите ми го кажуваа твоето вистинско лице, јас верував во она кое ти ми го покажа... дека не си таков, дека си добар... и дека она што го зборуваат за тебе е само дамка која полека ја чистиш.... ме убеди да верувам дека не си таков и сега ја сруши таа слика... како да те сакам сега? кој си ти? што ке биде со нас вака понатаму? само господ да ми даде сила да можам се оттргнам од тебе...да издржам... друго ништо не сакам!
Ти си мое се,будиш во мене такви чувства кои што не сум знаела дека постојат.Ти разбуди нова јас со желба за живот,да се смее,да сака и да чувствува. Ти си се она кое што никогаш не верував дека ќе ми се оствари и дека постои во реалниот свет.Мислев дека постои само во бајките.Не сме совршени,без кавги и расправии,но ако не е така тогаш ќе се изгубиме ние,нашето вистинско.
Толку ме разнежни што неможев , а да не заплачам,кога ми е најтешко ти знаеш како да ме утешиш затоа и толку многу ТЕ САКАМ
Биди ми непоканет гостин. Види ме без шминка, во пижами и кажи ми дека ич не сум убава. Не ми кажувај дека си се шегувал. Остави ме да се нервирам.
браво бе толку време ти требаше да кажеш фала што ти пишав што се случува во партија-немој, ке те изедам преку екран ама на крај сепак си пишал фала што ме извести а јас едвај се воздржав да не пишам едно па ти пишав само нема проблем-би го направила тоа за кој и да е сопартиец, да знаеш а вчера , пред да легнам, очиве ми беа крвави од плачење-ме погодија некои песни на тв,и толку ми требаше