Сакам да те видам! Зошто си толку далеку? Зошто искомплицира? Или пак тоа бев јас? Зошто ми требаш и ми летеш низ мисли, а те видов толку кратко и не сум почувствувала ништо твое? Зошто ми недостигаш? А ЗОШТО?
Да си ја напика главата толку длабоко во задникот, и да види каде сонцето навистина не свети. Со љубов, твојата најмила
пуфи да ми бидеш умно, паметно и убаво ај уствари не биди многу убаво , сам ќе излегуваш и алкохол, НЕ! доста ни беше синоќа што се начукавме
Срцеее 1 недела саглам се немаме видено..али затоа The night is our !! и сори за вчера што заспав а тебе не ти беше нешто нај нај...али вечер ќе надокандимее за се!! I love you скроз!!!
...нек се радује и са сречом нек му је нека не брине за мене прекасно је... ....нек се радује до неба сам га волела вјеруј нисам га никад преболела....
Мачор, фала за вечерта, ми ја разубави......ммм бакнежи...галења...мммм! Со тебе сум среќнаааааааааааааааа најмногу на свет и само ти си ми во мислите.......аух....не сакам да те сакам, ама ете неможам против! Мило ми е што се озаозбили толку, сепак не ти беше сеедно јас да не сум во твојот живот! Ќе видиш јас и ти ќе ги поминиме сите препреки и ќе сме заедно среќни......
Фајнали бе муцке! Сакам секогаш вака да ни биде. Инаку, многу слатко спиеше. Ми личеше на бебенце. Ама знаеш што? Те сакам најмногу!
Не знаеш колку убаво ме изненади вечерва кога ми се јави дека ќе дојдеш. Фала ти што ме правиш најсреќна на свет. Сега уште патуваш кон дома, а знам колку ти се спие.. Преубаво ми беше вечерва. Те гушкам срценце
Не бе еднаш глуп засекогаш глуп ... ама сепак те сакам и немој денес да си ми го кренал притисокот !!!
Те сакам најмногу,ти благодарам за секој убав момент,за секоја прегратка... Не ми треба да ми кажеш дека ме сакаш,доволно е што си покрај мене,среќна сум што те сретнав и што си Мој!
пи*ка ти матер .... јави ми се !!! хаха или не ми се јавувај сеедно и така едвај уста отварам ама немој да си помислил дека вечер нема да се видиме нееее .... ќе се видиме и ке те гризам и гушкам и бацувам и нема кај да бегаш златен жалам
Сакам да ме гушнеш и да ме стоплиш. ЗАборавив скроз дека вчера за малку беља ќе направевме. Ама толку си напален што не знам како да ти помогнам.
Маци не се сменив јас, ти ме смени Фала ти и на тебе и на "другарка ми" што ми покажавте какви ѓубриња постојат!
Денес пак те сакам. Немој да ти текнало уште еднаш онакви глупости, оти ке ме снема, а како мене тешко да најдеш, затоа и ме сакаш. И јас претерав, ама не ти признавам, или ако си фин може